Mercato (2012-2014)
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Chyba dzisiaj zębów nie umyłeś. Idź i nadrób zaległości, bo się nie znasz. Wystarczyło pooglądać trochę rep. Chile albo jego grę w Leverkusen. To, że styl Juve pod wodzą Conte i Serie A mu spasowały, ok, można uznać, że mieliśmy to szczęście. Ale nie pisz, że nie było oczekiwań i wiary w stosunku do jego umiejętności czysto boiskowych.MishaAveJuve pisze:ps. do tego co pisał że Vidal był takim pewniaczkiem a ja sie nie znam... no bez jaj nikt nie spodziewal się tak dobrej jego gry ... wątpliwy znawco...
I gosh - tak Serie A to poziom naszej 4 ligi, gdzie wszyscy kopią się po czołach, a będzie jeszcze niższy bo Milan zakończył okienko transferowe na zatrzymaniu Silvy, a Nieładny Massimo przedłuża kontrakt z 'Czołgistą' i zasłania się FFP.
Jak przyjdzie Van Persie i strzeli 0 goli w LM to będzie wina Marotty? Szczotkuj porządnie.MishaAveJuve pisze:Wielkosc Marotty i jego transferow zweryfikuje LM.
Nie kupimy Cavaniego za 70 mln. a pomysł z Błaszczykowskim jest do bani.
Nie ten temat, nie ta dyskusja. Zajrzyj do wątku o Milanie.MishaAveJuve pisze:poziom serie a
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012, 19:01 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
poziom serie a jest tak wysoki, że z prawdziwych gwiazd z innych krajów mamy Zlatana i..... Vidala? Cavaniego? (jeżeli są to gwiązdy) Snijdera? - 2 (4) piłkarzy na cała lige? do tego spadamy w rankingach wyprzedzają nas inni, gonią nas portugalczycy i francuzi, przypominam ze niemcy przegonili - tak to świadczy o sile ligi...
Bądźmy bardziej obiektywni..,
Bądźmy bardziej obiektywni..,
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- SKAr7
- Juventino
Ten fragment pokazuje, że nie masz zielonego pojęcia o budowaniu drużyny, i że należysz do tych niedzielniaków, którzy do swojej drużyny na miejscu Marotty, mając nieograniczone fundusze, w pierwszej kolejności sprowadziliby Messiego, w drugiej Cristiano, a w trzeciej Neymara i dziwili, że mecze się same nie wygrywają.MishaAveJuve pisze:alina, ale na to Ty liczysz że powiem że mysiłem się, że Martinez, Padoin, Pazienza, Boriello, Lanzafane, Pasquato, Motta, Elija - to jest to?? (potraktowanie Zieglera i Del Piero)
Jedynym błędem Marotty było 12 milionów za Martineza i jego późniejsza forma. Przeprosił za ten błąd, ale miał rację, że w Catanii chłopak wyglądał na fajnego gracza.
Część z tych, których wymieniłeś to decyzje Conte, którego tak chwalisz-Padoin, Borriello i wrzut nieogarniającego Zieglera. Reszta to tanie uzupełnienie, które nic nas nie kosztowało.
- ewerthon
- Juventino
W każdym klubie zdarzają się wpadki transferowe, najważniejsze jest jednak to, żeby OGÓŁEM drużyna zaczęła grać lepiej, a klub dobrze funkcjonować. Zmiany w naszym klubie widać gołym okiem. Jednak hejterów się nie przekona i już do końca pracy Marotty będą wypominać tego nieszczęsnego Martineza. Jednak cieszy mnie to, że szczekacze skulili ogony. Fruwające ptaki nieoficjalnie przyznał się, że pieprzył głupoty. Misha też już złagodniał, choć co nieco jeszcze z niego wychodzi. Jedynie ten żółty pies z kreskówki dalej trzyma przy swoim, ale co znaczy opinia gościa, który wyżej ceni Amauriego i Melo nad Cavanim i Vidalem?
Giovinco był przymierzany do Barcy, więc podejrzewam, że chodzi o Messiego. Może z takiego transferu każdy na JP byłby zadowolony?jakku1 pisze:
Jakies sugestie?; )
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012, 19:18 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
Pojawily sie plotki, ze zlozylismy oferte za jakiegos napastnika, ale nazwisko jest na razie zagadka. Wiemy jedynie, ze:
- To raczej nie jest Van Persie (ani Cavani). Niemniej chodzi raczej o "9".
- Jego nazwisko wczesniej juz bylo z nami laczone.
- Byc moze Giovinco zostanie wlaczony w ten transfer jako czesc zaplaty.
Jakies sugestie?; )
Chodzi raczej o kogos, kogo bedziemy mogli (przynajmniej niektorzy) okreslic mianem "top strikera".
Jakies sugestie?; )
Niejackop pisze:Marco "SS" BorielloNo chyba, że Giovinco cieszy się zainteresowaniem ManC lub Chelsea.

Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012, 19:21 przez jakku1, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Marco "SS" Boriello
No chyba, że Giovinco cieszy się zainteresowaniem ManC lub Chelsea.
Albo Forlan.

Tweetowałem z babką Seby i podobno Bundeskopanka mu nie leży.annihilator1988 pisze:Dzwoniłem do Turynu. Powiedzieli, że chodzi o Huntera. Co chcecie jeszcze wiedzieć? 8)
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012, 19:22 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- annihilator1988
- Juventino
Dzwoniłem do Turynu. Powiedzieli, że chodzi o Huntera. Co chcecie jeszcze wiedzieć? 8) A teraz serio. Niech nie myślą o odpuszczaniu RVP !!jakku1 pisze:Pojawily sie plotki, ze zlozylismy oferte za jakiegos napastnika, ale nazwisko jest na razie zagadka. Wiemy jedynie, ze:
Jakies sugestie?; )
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Floro Flores lub Pazzinijakku1 pisze:Pojawily sie plotki, ze zlozylismy oferte za jakiegos napastnika, ale nazwisko jest na razie zagadka. Wiemy jedynie, ze:
Jakies sugestie?; )
Ciekawe komu chcą opchnąć Giovinco... Interesująca sprawa.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Także wczoraj pojawiały się takie głosy. Na razie żadnych szczegółów nie ma. Więcej dowiemy się pewnie jutro, bo zawodnik ma przejść dodatkowe badania, które miałyby wykluczyć jakieś poważniejsze problemy w przyszłości. Mnie cieszy to, że pozostajemy czujni - w końcu mielibyśmy wydać na tego gracza w sumie 15 baniek (jeśli mowa o całej karcie).Vincitore pisze:Podobno w prawym kolanie Isli coś wykryto i podpisanie kontraktu jest zagrożone. Ma ktoś coś więcej w tym temacie do powiedzenia?
Mnie najbardziej w tej wyliczance dziwi Pasquato. No bo ani to transfer, ani też nie ma co żałować odejścia kolesia, który się potem nie łapał w spadkowiczu.SKAr7 pisze:Ten fragment pokazuje, że nie masz zielonego pojęcia o budowaniu drużyny, i że należysz do tych niedzielniaków, którzy do swojej drużyny na miejscu Marotty, mając nieograniczone fundusze, w pierwszej kolejności sprowadziliby Messiego, w drugiej Cristiano, a w trzeciej Neymara i dziwili, że mecze się same nie wygrywają.MishaAveJuve pisze:alina, ale na to Ty liczysz że powiem że mysiłem się, że Martinez, Padoin, Pazienza, Boriello, Lanzafane, Pasquato, Motta, Elija - to jest to?? (potraktowanie Zieglera i Del Piero)
Jedynym błędem Marotty było 12 milionów za Martineza i jego późniejsza forma. Przeprosił za ten błąd, ale miał rację, że w Catanii chłopak wyglądał na fajnego gracza.
Część z tych, których wymieniłeś to decyzje Conte, którego tak chwalisz-Padoin, Borriello i wrzut nieogarniającego Zieglera. Reszta to tanie uzupełnienie, które nic nas nie kosztowało.
Każdy idzie swoją ścieżką. Jedni po tych 2 latach przeszli z "Marotta OK" na "Marotta super". Inni z "Marotta słabszy od Secco, bo on wiedział co to znaczy Juve" do "Marotta ciut lepszy od Secco".ewerthon pisze:W każdym klubie zdarzają się wpadki transferowe, najważniejsze jest jednak to, żeby OGÓŁEM drużyna zaczęła grać lepiej, a klub dobrze funkcjonować. Zmiany w naszym klubie widać gołym okiem. Jednak hejterów się nie przekona i już do końca pracy Marotty będą wypominać tego nieszczęsnego Martineza. Jednak cieszy mnie to, że szczekacze skulili ogony. Fruwające ptaki nieoficjalnie przyznał się, że pieprzył głupoty. Misha też już złagodniał, choć co nieco jeszcze z niego wychodzi. Jedynie ten żółty pies z kreskówki dalej trzyma przy swoim, ale co znaczy opinia gościa, który wyżej ceni Amauriego i Melo nad Cavanim i Vidalem?