Wszystko o Interze
- pablo1503
- Juventino
Spokojnie, najpierw musi je przejść Ramires, a później Lisandro Lopez.Marat87 pisze:Mam pytanie do Inter(n)istów, bo aż tak głęboko nie siedzę w transferach. Kiedy Pastore przejdzie testy medyczne? Chyba już jakoś na dniach musi, nie?

Tak swoją drogą, chodzi o tego Lopeza z Porto, a następnie Lyonu? Jeżeli tak, to zazdroszczę. Sam chętnie bym go widział w Juve. Kocur. Tzn. mówię o tym Lopezie sprzed dekady.

Przepraszam bardzo, ale te transfery mają im pomóc w walce o mistrzostwo? Może i gdyby jednego kupili 5, a drugiego 10 lat wcześnie, to byłbym w stanie jakoś przyklasnąć.

- wagner
- Juventino
Lisandro Lopez, którego chcą kupić gra w Benfice, jest środkowym obrońcą i młodym talentem już nie jest, ponieważ ma 28 lat. L. Lopez którego ty kojarzysz ma obecnie 34 lata i gra w Racingu Club w Argentynie.pablo1503 pisze:Tak swoją drogą, chodzi o tego Lopeza z Porto, a następnie Lyonu? Jeżeli tak, to zazdroszczę. Sam chętnie bym go widział w Juve. Kocur. Tzn. mówię o tym Lopezie sprzed dekady.Chyba, że to nie chodzi o niego, a jakiś talent z Ameryki południowej. Nie wiem, nie chce wyjść na ignoranta.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- pablo1503
- Juventino
Dzięki wielkie.wagner pisze:Lisandro Lopez, którego chcą kupić gra w Benfice, jest środkowym obrońcą i młodym talentem już nie jest, ponieważ ma 28 lat. L. Lopez którego ty kojarzysz ma obecnie 34 lata i gra w Racingu Club w Argentynie.pablo1503 pisze:Tak swoją drogą, chodzi o tego Lopeza z Porto, a następnie Lyonu? Jeżeli tak, to zazdroszczę. Sam chętnie bym go widział w Juve. Kocur. Tzn. mówię o tym Lopezie sprzed dekady.Chyba, że to nie chodzi o niego, a jakiś talent z Ameryki południowej. Nie wiem, nie chce wyjść na ignoranta.

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 43 razy
Ech, liczyłem że jednak koledzy z Interu pomogą zaspokoić moją ciekawość nt. Pastore, a tu cisza w temacie od kilku dni. Cóż, pewnie powyjeżdżali już na ferie, więc się w sumie nie dziwię.
Pożyje jeszcze kilka dni w niepewności, to raptem 2 tygodnie, także najpóźniej do końca miesiąc Argentyńczyk przejdzie testy medyczne. Szkoda tylko, że nie zagra już z Romą, bo Inter mógłby wrócić do walki o mistrzostwo. No ale od lutego powinien wejść w tą ligę jak dzik w żołędzie.
Pożyje jeszcze kilka dni w niepewności, to raptem 2 tygodnie, także najpóźniej do końca miesiąc Argentyńczyk przejdzie testy medyczne. Szkoda tylko, że nie zagra już z Romą, bo Inter mógłby wrócić do walki o mistrzostwo. No ale od lutego powinien wejść w tą ligę jak dzik w żołędzie.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
A co to, "miszczom" znowu coś nie idzie ? Ile będziemy czekać na ten powrót wielkiej drużyny ? Pastore niewidoczny ? A Alexis już gra z Nainggollanem w niebiesko-czrnych szmaciankach ?

- Marat87
- Juventino
Alexisa nie widzialem tez. Takze albo slabo gra, albo sie na samolot spoznil 
A Belg pewnie dzis przejdzie do Interu, skoro juz jest w Mediolanie, to zaoszczedza na przelotach

A Belg pewnie dzis przejdzie do Interu, skoro juz jest w Mediolanie, to zaoszczedza na przelotach

- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
trzeba przyznać, że Inter zasłużył na remis, a może nawet na coś więcej. w drugiej połowie Roma wręcz nie istniała. Wynik dla nas dobry. Obie drużyny praktycznie już definitywnie odpadają z walki o 1-2 , a przed Romą w środę zaległe spotkanie z Sampdorią
- Marat87
- Juventino
Zasłużyli. Roma swoją drogą też jest w beznadziejnej formie, co trochę źle wróży przed LM, choć grają niby tylko z Szachtarem - ale to może być wystarczający przeciwnik... Niby mi to zwisa, ale miło byłoby zobaczyć po latach inny niż Juventus, zespół włoski w najlepszej "ósemce".
Inter zmierza do 5 miejsca?
Kibicuje!
Inter zmierza do 5 miejsca?

- MRN
- Juventino
Smutno mi jakoś bo naszych kumpli interowców zabrakło
:
A tak wrzawa tutaj była, a miało być tak pięknie, scudetta już na horyzoncie były...
Teraz jakoś smutno bo nie ma tych optymistycznych głosów na temat mocarstwowego interu i okazało się, że kibice Juve, którzy są mądrzejsi od kibiców interu znowu mieli rację.
Ale jest nadzieja bo Rafinha do nich zawitał, nieistotne, że przez dwa lata nie grał w piłkę ale z Barcelony przybył, a jakże. A Montoya, ten z Barcy zrobił w tym interze karierę bo nie śledziłem ? Po tym jak do nich przyszedł Montoya to schowałem się z rozpaczy i jelitówa mnie dopadła, teraz przyszedł Rafinha i znowu drżę, ech...ciężkie czasy nastały :facepalm2:
Szczególnie tęsknię za tym co zwał się kondzio czy kondon czy jakoś tak bo on miał ambitne wizje ale zamilkł na cacy...ale przynajmniej wesoło było :hellyes:

A tak wrzawa tutaj była, a miało być tak pięknie, scudetta już na horyzoncie były...
Teraz jakoś smutno bo nie ma tych optymistycznych głosów na temat mocarstwowego interu i okazało się, że kibice Juve, którzy są mądrzejsi od kibiców interu znowu mieli rację.
Ale jest nadzieja bo Rafinha do nich zawitał, nieistotne, że przez dwa lata nie grał w piłkę ale z Barcelony przybył, a jakże. A Montoya, ten z Barcy zrobił w tym interze karierę bo nie śledziłem ? Po tym jak do nich przyszedł Montoya to schowałem się z rozpaczy i jelitówa mnie dopadła, teraz przyszedł Rafinha i znowu drżę, ech...ciężkie czasy nastały :facepalm2:
Szczególnie tęsknię za tym co zwał się kondzio czy kondon czy jakoś tak bo on miał ambitne wizje ale zamilkł na cacy...ale przynajmniej wesoło było :hellyes:

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 45 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Forza Inda po samobóju gracza Spal prowadzi 0-1. Grają jeszcze gorzej od nas wczoraj. Nie wiem jak to możliwe ale to fakt. :shock:
E: 1-1 w 90 minucie! Brawo SPAL :hellyes:
E: 1-1 w 90 minucie! Brawo SPAL :hellyes:
- MRN
- Juventino
Ha ha ha..."miszczowie" ponownie pokazali swoją wielkość i zapędy do scudetto. Gardzę tymi parówami i każdy tego typu wynik jest miodem na moje zestresowane serce
:hellyes: