Mercato (Lato 2015)
- freddie88
- Juventino
No to Shaquiri pomiedzy Juve a Atletico Madryt
robi sie ciekawie oby przyszedl do nas ale znajac Marotte to sfajdoli ten transfer :evil:

Myślę, że piosenki Queen są czystym eskapizmem , są jak dobry film.,,Uwielbiam Królową.
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Dokładnie.pumex pisze: Z tego co czytam, to nasi raczej woleliby Hernandeza, co dla mnie jest totalnie niezrozumiałe. Na pozycję Meksykanina mamy już w składzie piłkarza znacznie lepszego, zawodnika mogącego się stać lepszym i Teveza, który również w razie potrzeby (prawdopodobnie) z powodzeniem wystąpi na szpicy. Ani Chicharito nie weźmie na siebie ciężaru gry, ani nie otworzy przed trenerem nowych możliwości taktycznych. Co innego Shaqiri...
Skoro wybieramy między Chicharito a Shaqirim, widać nie ma konkretnego planu bo nie można mówić o jednym jako alternatywie drugiego.
Marotta ewidentnie szuka szczęścia. Pozostaje liczyć że Bayern zgodzi się na wypożyczenie...

Kompletnie nie rozumiem sensu tych zakusów na Hernandeza. Przecież mamy na szpicę Llorenre i Morate, po co nam trzecia 9 ????
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- mazi12
- Juventino
Kurde gdyby Shaqiri wypalił
Marotta, nie możesz tego spartolić. Szwajcar byłby zdecydowanie kandydatem do pierwszej 11. Technika, siła, strzał i do tego 22 lata, czyli ogromne możliwości rozwoju. To byłoby coś. Jednak jak znam Zezola, narazie się nie nastawiam na ten transfer
Kompletnie nie podoba mi się pomysł Hernandeza. Po co nam kolejna 9. Mamy już Llorente i Moratę. Javier nic nowego by nie wniósł. To jest typowy dostawiacz nogi. Do tego sam nie pociągnie gry. Jak go lubię, tak stanowcze NIE dla niego

Kompletnie nie podoba mi się pomysł Hernandeza. Po co nam kolejna 9. Mamy już Llorente i Moratę. Javier nic nowego by nie wniósł. To jest typowy dostawiacz nogi. Do tego sam nie pociągnie gry. Jak go lubię, tak stanowcze NIE dla niego

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mało prawdopodobne, żeby wypaliło, a swoją drogą jak mowa o małym prawdopodobieństwie to, na wyspach znowu twierdzą, że Vidal już jest w MU.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Baaaa..... Vidal ponoć opuścił już Vinovo i unikał kontaktu wzrokowego z kibicami Juve.
Ciekawe, czemu nikt wiarygodny o takich doniesieniach nie pisze... Juve cały czas się opiera. 
Załóżmy czysto hipotetycznie, że Vidal odchodzi. Że Vidal odchodzi TAK PÓŹNO. Najbardziej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ruch roku.

Załóżmy czysto hipotetycznie, że Vidal odchodzi. Że Vidal odchodzi TAK PÓŹNO. Najbardziej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ruch roku.
- Dybala 4ever
- Juventino
Bez spiny ludzie. Skończy się na tym, że ani Shaqiri i Chicharito nie przyjdą, bo coś tam nie wypali. A przyjdzie jakiś czereśniak, o którym Sky, Di Marzio i inni eksperci transferowi nie wiedzą. Tak samo było z Lordem Bendtnerem. Sypanie nazwiskami jak z kałacha, a potem... niespodzianka.
- @D@$
- Juventino
I przynajmniej taka sprawiedliwość, że Szkoci nie zagrają w LM. Będzie jajo jak się spotkają z Legią w grupie LE :Csebatiaen pisze:Wy tu gadu gadu a ,,pogromcy''Legii Warszawa odpadają z Mariborem;) :C (...)
Athletico próbuję wciąż kupić Shaqa ale on chce do nas.
"Atletico", przez "h" pisze się nazwę zespołu z Bilbao, czyli Athletic. Swoją drogą jak tak patrzę na wikipedię, to zespół nazywa się Athletic Club, być może pisanie "Athletic Bilbao" jest tak samo błędne jak "Juventus Turyn".
Może taka nieprzewidywalność przyda się w LM, ale ogólnie nie podoba mi się ten wywiad z Marchisio. Że nie mają tyle pracy co u Conte i jest więcej swobody z przodu. Z jednej strony może będzie element zaskoczenia, z drugiej pachnie chaosem.Arbuzini pisze:I to wszystko z Allegrim za sterami. A tak poważnie to myślę, że gość jest trenerem, z którym spokojnie możemy wygrać mistrzostwo. Tym bardziej, że Conte ich solidnie zabetonował tym sztywnym 352. Jak Maksiu popuści lejce, ale nie za mocno, to wszystko powinno być cacy.
@mrozzi - może jest tak jak piszesz, ale z drugiej strony co mają mówić zawodnicy? Byłby Del Neri czy Zaccheroni to też by mówili, że są zadowoleni z pracy, bo jaki mają wybór?
Co do Di Marzio to ja myślę, że ma jednak zazwyczaj sprawdzone źródła, tylko czy takie rozmowy zakończą się sukcesem, to już on nie ma wpływu.
Darujcie sobie teksty "Znając Marottę to to spieprzy", chcecie za tydzień błysnąć pisząc "a nie mówiłem"?
- Gałcio
- Juventino
Myślę, że zapominamy o dwóch rzeczach, że PODOBNO sam Shaq woli do Juve, drugie to Lichtsteiner, który też MOŻE mieć wpływ na ostateczny pozytywny finał tego transferu.
Tak wiem, zagalopowałem sie
za dużo "podobno" i "moze" 
Tak wiem, zagalopowałem sie

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Dziś ze 200% zostaje, a teraz znowu ze odchodzi i tak jeszcze do Wtorku.mrozzi pisze:Baaaa..... Vidal ponoć opuścił już Vinovo i unikał kontaktu wzrokowego z kibicami Juve.Ciekawe, czemu nikt wiarygodny o takich doniesieniach nie pisze... Juve cały czas się opiera.
Mysle że czynnikiem który wpłynie na jego transfer może być ogległość od domu. Od nas ma jakies 400km, a z Madrytu 1600.
Hit z Manutd.pl - 15 + Hernandez i styka!
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Krystek
- Juventino
Dlaczego z Marottą nigdy nie będzie tak że przyjdzie ten dobry zawodnik, tylko zawsze przychodzi alternatywa alternatywy, bo okazja i tak co okienko?
Taki Shaqiri to jest inwestycja i duże perspektywy ewentualnego zarobku na przyszłej sprzedaży i jego dobrej grze, więc mimo tego że w skarbcu Juve nie ma jakoś dużo pieniędzy(zapewne), to nie rozumiem jak można żałować na taką okazję, która na dodatek się spłaci.

Taki Shaqiri to jest inwestycja i duże perspektywy ewentualnego zarobku na przyszłej sprzedaży i jego dobrej grze, więc mimo tego że w skarbcu Juve nie ma jakoś dużo pieniędzy(zapewne), to nie rozumiem jak można żałować na taką okazję, która na dodatek się spłaci.
Forza Juve!
- Zabek
- Juventino
Coraz więcej plotek o ofertach za Vidala teraz maja dawać Kagawe do kasy...Jak Marota w tym momencie odda Vidala to go chyba kibice w Turynie wywiozą na taczkach.Jedynie oferta na poziomie Di Mari byłaby do przyjęcia.
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
ok, załóżmy że dostajemy te 80 baniek od Manu... i powiedz mi kogo sensownego byśmy w tym momencie sprowadzili za Artura w tym momencie okienka? Bonaventura?Zabek pisze:Coraz więcej plotek o ofertach za Vidala teraz maja dawać Kagawe do kasy...Jak Marota w tym momencie odda Vidala to go chyba kibice w Turynie wywiozą na taczkach.Jedynie oferta na poziomie Di Mari byłaby do przyjęcia.

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- Zabek
- Juventino
pewnie nikogo ale (moznaby sprobowac Pastore za 25mln) w jego miejsce jest markiz czy pereyra...a taka kasa czuje ze zezol by sie skusiłozi(Forza_Juve) pisze:ok, załóżmy że dostajemy te 80 baniek od Manu... i powiedz mi kogo sensownego byśmy w tym momencie sprowadzili za Artura w tym momencie okienka? Bonaventura?Zabek pisze:Coraz więcej plotek o ofertach za Vidala teraz maja dawać Kagawe do kasy...Jak Marota w tym momencie odda Vidala to go chyba kibice w Turynie wywiozą na taczkach.Jedynie oferta na poziomie Di Mari byłaby do przyjęcia.
- Tom_my
- Juventino
Jeżeli na prawdę mamy szansę wyciągnąć Shaqiriego, to wydaje mi się, że to idealny zakup dla nas . Dynamiczny skrzydłowy, potrafiący grać 1 na 1, ew. mogący zagrać na "10". Rozwiązanie chyba dla nas idealne, bo uwalnia nas od koniecznosci ogladania Pereyry na skrzydle lub Claudio za napastnikami. Wiem, że taki transfer to mnóstwo detali i czynników branych pod uwagę, nie tylko pozycja zawodnika i lepsza noga, ale trudno będzie w wypadku (prawdopodobnego) fiasku tego transferu oprzec się myśli, że to przez skąpstwo Marotty...I na prawdę nie zrozumiem naszego zarządu jeśli zamiast niego zdecydują się na Hernandeza. Szczególnie jeśli będzie to część rozliczenia za Vidala...no, wolę nawet o tym nie myśleć