Mercato (LATO 2017)
- Bocieq
- Juventino
http://www.transfermarkt.pl/alexis-sanc ... aison=2016
Tutaj masz jego statystyki i na jakiej pozycji grywał w danym sezonie tylko okresy musisz wybierać.
Tutaj masz jego statystyki i na jakiej pozycji grywał w danym sezonie tylko okresy musisz wybierać.
- Arbuzini
- Juventino
Dziwny gość z tego Sancheza - zacieszać banana, bo Twoja drużyna straciła bramkę.
Pod kątem umiejętności jest koksem i powinien do nas trafić zdecydowanie wcześniej. W moim odczuciu wszystko rozbije się o finanse i chęci samego zawodnika. Jeśli Alexis będzie chciał u nas grać, nie zażąda pieniędzy z księżyca i Arsenal nie będzie żyłował odstępnego za niego* to zapraszam z otwartymi ramionami
. Idealne pole do działań naszego Marotty.
* - szczerze to mając zawodnika, który nie chce u nich dłużej grać i ma rok do końca kontraktu to za bardzo kozaczyć nie mogą
Pod kątem umiejętności jest koksem i powinien do nas trafić zdecydowanie wcześniej. W moim odczuciu wszystko rozbije się o finanse i chęci samego zawodnika. Jeśli Alexis będzie chciał u nas grać, nie zażąda pieniędzy z księżyca i Arsenal nie będzie żyłował odstępnego za niego* to zapraszam z otwartymi ramionami

* - szczerze to mając zawodnika, który nie chce u nich dłużej grać i ma rok do końca kontraktu to za bardzo kozaczyć nie mogą
- Dyluś
- Juventino
Ze względu na formę i umiejętności Alexisa na pewno nie będzie go tak łatwo sprowadzić bo takie kluby jak PSG czy City, raczej nie odpuszczą.
Cena Alexisa nie powinna być mimo wszystko jakoś niewiarygodnie wysoka bo został mu rok kontraktu, więc albo go sprzedadzą albo sam odejdzie w przyszłym roku i każdy klub dobrze o tym wie, gorzej sprawy się mają z jego wynagrodzeniem. Końcem zeszłego roku sporo brytyjskich gazet pisało o domniemanych wymogach Alexisa odnośnie jego nowego kontraktu z Arsenalem i każda z gazet podawała kwoty grubo ponad 200 tysięcy funtów tygodniowo.
Chilijczyk byłby na pewno bardzo dobrym wyborem dla nas chociażby ze względu na jego umiejętności, tylko ciekawi mnie czy sam zawodnik będzie zainteresowany transferem do nas jak i również to czy doszlibyśmy do porozumienia z zawodnikiem w sprawie wynagrodzenia.
Cena Alexisa nie powinna być mimo wszystko jakoś niewiarygodnie wysoka bo został mu rok kontraktu, więc albo go sprzedadzą albo sam odejdzie w przyszłym roku i każdy klub dobrze o tym wie, gorzej sprawy się mają z jego wynagrodzeniem. Końcem zeszłego roku sporo brytyjskich gazet pisało o domniemanych wymogach Alexisa odnośnie jego nowego kontraktu z Arsenalem i każda z gazet podawała kwoty grubo ponad 200 tysięcy funtów tygodniowo.
Chilijczyk byłby na pewno bardzo dobrym wyborem dla nas chociażby ze względu na jego umiejętności, tylko ciekawi mnie czy sam zawodnik będzie zainteresowany transferem do nas jak i również to czy doszlibyśmy do porozumienia z zawodnikiem w sprawie wynagrodzenia.

- Robaku
- Juventino
Agresti podał, że jesteśmy dogadani z zawodnikiem Lyanco ws. transferu do nas, ale jeszcze nie z Sao Paolo. Proponujemy 5 baniek i bonusy.
Angielskie źródła Daily Express piszą, że monitorujemy sytuacje Emre Cana. Podobno Klopp nie jest przekonany do niego i z tegoż powodu, że jego konktrakt wygasa w 2018, może się tak zdarzyć, że zaatakujemy.
Zaś wdług F. Romano podobnie zachowujemy się względem Keity, któego kontrakt też wygasa na 2018.
Calciomercato za CdS podaje, że City mocno chce Sandro.
Angielskie źródła Daily Express piszą, że monitorujemy sytuacje Emre Cana. Podobno Klopp nie jest przekonany do niego i z tegoż powodu, że jego konktrakt wygasa w 2018, może się tak zdarzyć, że zaatakujemy.
Zaś wdług F. Romano podobnie zachowujemy się względem Keity, któego kontrakt też wygasa na 2018.
Calciomercato za CdS podaje, że City mocno chce Sandro.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- panlider
- Juventino
Weź pod uwagę, że Sanchez mógł żądać tak wysokiej gaży, chcąc zrekompensować sobie brak jakichkolwiek widoków na puchary. Jak trafi do ekipy, która co roku walczy o najwyższe cele, może nieco obniżyć swoje oczekiwania finansowe. Oczywiście to tylko takie moje gdybanie.Dyluś pisze:Ze względu na formę i umiejętności Alexisa na pewno nie będzie go tak łatwo sprowadzić bo takie kluby jak PSG czy City, raczej nie odpuszczą.
Co do Sandro w City, to bądźmy poważni, po co miałby przechodzić do słabszej ekipy

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- filippo
- Juventino
Żeby zarabiać więcejpanlider pisze:Weź pod uwagę, że Sanchez mógł żądać tak wysokiej gaży, chcąc zrekompensować sobie brak jakichkolwiek widoków na puchary. Jak trafi do ekipy, która co roku walczy o najwyższe cele, może nieco obniżyć swoje oczekiwania finansowe. Oczywiście to tylko takie moje gdybanie.Dyluś pisze:Ze względu na formę i umiejętności Alexisa na pewno nie będzie go tak łatwo sprowadzić bo takie kluby jak PSG czy City, raczej nie odpuszczą.
Co do Sandro w City, to bądźmy poważni, po co miałby przechodzić do słabszej ekipy
forumowy ujadacz
- Wojtek
- Juventino
A czy przypadkiem nie było tak, że zanim Sandro dołączył do Juve to miał też ofertę właśnie z City i to bardzo podobną? A mimo to wybrał nas. Poza tym czytałem, że Guardiola chce Rose'a z Totków na LO i pewnie go pozyskają.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Z tym, że City chciało z nim podpisać i na niego poczekać, my chcieliśmy go od razu. To sam Sandro wolał przenieść się do Turynu. Nigdzie go nie oddamy.Wojtek pisze:A czy przypadkiem nie było tak, że zanim Sandro dołączył do Juve to miał też ofertę właśnie z City i to bardzo podobną? A mimo to wybrał nas. Poza tym czytałem, że Guardiola chce Rose'a z Totków na LO i pewnie go pozyskają.
- mzm
- Dortmundczyk
Z tym City to bym nie był taki pewien na Waszym miejscu. Guardiola to jednak magnez. Nie pytajcie mnie czemu i czy słusznie, ale takie są fakty, kupa zawodników chce z nim pracować. Mogą zaoferować wysoką pensję, a i z tym, kto może więcej zaoferować pod względem walki o LM, też bym się wstrzymał, jako że obecna edycja jest w toku i obydwie ekipy są na dobrej drodze do przejścia do kolejnej rundy. Jak kogoś się bać o podebranie Sandro, to tylko Pepa i jego zespołu.
Chociaż ciężko sobie wyobrazić, ile musieliby zaproponować, żebyście w ogóle podjęli rozmowy, skoro jest u Was tak krótko i ma kontrakt ważny jeszcze przez ponad 3 lata.
Chociaż ciężko sobie wyobrazić, ile musieliby zaproponować, żebyście w ogóle podjęli rozmowy, skoro jest u Was tak krótko i ma kontrakt ważny jeszcze przez ponad 3 lata.
- PrzemasJuve
- Juventino
Z tego co widziałem gość jest wart 250 tys. Dziwny transfer, trąci jakimiś Gladstonami i innymi Athirosnami. Obym się jednak mylił.Robaku pisze:Agresti podał, że jesteśmy dogadani z zawodnikiem Lyanco ws. transferu do nas, ale jeszcze nie z Sao Paolo. Proponujemy 5 baniek i bonusy.
Emre Can? ciekawy gość, byłaby to dobra opcja dla Juve.
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- wagner
- Juventino
A to nie mit ciągnący się za nim jeszcze z czasów Barcelony? Obecnie City weryfikuje mocno Guardiole. Bonucci jakoś się nie skusił.mzm pisze:Guardiola to jednak magnez
Mocny przeciętniak. Niemiec nie przeskoczy pewnego poziomu, poziomu który powinien być naszym targetem. Jako uzupełnienie składu i przy atrakcyjnie niskiej cenie jak najbardziej, ale u nas wziąłby za pewne minuty LeminyPrzemasJuve pisze:Emre Can? ciekawy gość, byłaby to dobra opcja dla Juve.

- szymken
- Juventino
Zdecydowanie Can to nie powinien być cel do pierwszego składu. Z tego co oglądam LFC to strasznie nierówno gra, a od pewnego czasu strasznie słabo wręcz. On chce podwyżki, a oni mu nie chcą dać tyle ile chce i temu te ploty. Porównanie do Khediry trafione, Sami nadrabia inteligencją swoje braki, Can nie IMO.
Rakitic podpisał do 2021, więc raczej na pewno zostanie i dobrze, bo ja osobiście bym się nie pakował w gruby hajs za niego.
Podobno pytamy o Coste z Bayernu, warty rozważenia kierunek, a kontakty z Bayernem mamy niezłe. (Bild)
Czytałem o Inakim Willamsie z Bilbao,ale ja LaLigę oglądam raczej mało dokładnie , więc nie za dużo razy go widziałem?
Rakitic podpisał do 2021, więc raczej na pewno zostanie i dobrze, bo ja osobiście bym się nie pakował w gruby hajs za niego.
Podobno pytamy o Coste z Bayernu, warty rozważenia kierunek, a kontakty z Bayernem mamy niezłe. (Bild)
Czytałem o Inakim Willamsie z Bilbao,ale ja LaLigę oglądam raczej mało dokładnie , więc nie za dużo razy go widziałem?