Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 00:11

Jacky pisze:
Łoles pisze:Na farfanach wielkiego Juve niestety nie zbudujemy bo gdyby było to możliwe to takie by właśnie Juve było z Martinezami.
Nie jestem jakims mega fanem zawodnika Schalke, no ale jego wartosc na tm z odbytu sie nie wziela... Tak samo jak wartosc wspomnianego przez Ciebie Martineza sukcesywnie spadala na pysk. Jak by przyszedl - nie bylo by zle.
Mate.G pisze:Ale najpewniej dojdzie ktoś typu Giovinco, Kolarov, Jovetic.
Jesli mowisz to z jękiem zawodu, to ja mowie: biada Ci! Oj biada!
Ouh_yeah pisze: nikt mi nie wmówi że nie mamy drużyny na LM.
3 razy po 0:0 i 3 razy po 1:1 to jeszcze nic dobrego w LM :prochno:

Chce Joveticia!
Spokojnie! Juve potrzeba jednego/dwóch zawodników, którzy sami potrafią rozstrzygnąć mecz, a którzy dają pkt z tymi mniejszymi drużynami ( szkoda, ze Elija i Krasic z nimi nie grają, bo pomimo bubli w obronie to w ataku ich nieszablonowość ((mimo wszystko Krasic czasami inaczej kiwa)) by się przydała. Za rok LM? wtedy może doczekamy się transferów na miarę LM,a nie 7 zespołu Serie A;x

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 01:10

Niejaki David Pizarro co to się nim chyba interesowaliśmy strzelił gola i miał asystę w meczu City z Porto :prochno:

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 13:43

Tony Montana pisze:Niejaki David Pizarro co to się nim chyba interesowaliśmy strzelił gola i miał asystę w meczu City z Porto :prochno:
Też chciałem o tym napomknąć :P Nikt go nie chciał, bo jaki on to słaby nie jest i w ogóle a w City ponoć go chwalą ;)

ObrazekObrazekObrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 13:46

@Maras@ pisze:
Tony Montana pisze:Niejaki David Pizarro co to się nim chyba interesowaliśmy strzelił gola i miał asystę w meczu City z Porto :prochno:
Też chciałem o tym napomknąć :P Nikt go nie chciał, bo jaki on to słaby nie jest i w ogóle a w City ponoć go chwalą ;)
Nie ma co się podniecać jednym dobrym meczem, zobaczymy co będzie dalej.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 15:36

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... +Online%29

Piszą, że zaoferowaliśmy Pogbie 4-letni kontrakt. Dodatkowo wczoraj w meczu z Ajaxem, gdzie Sir Alex nie wystawiał najsilniejszego składu Pogba nie znalazł się nawet na ławce. Coś może być na rzeczy. Było by bosssko. :pray:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 15:57

^FAZZI^ pisze:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... +Online%29

Piszą, że zaoferowaliśmy Pogbie 4-letni kontrakt. Dodatkowo wczoraj w meczu z Ajaxem, gdzie Sir Alex nie wystawiał najsilniejszego składu Pogba nie znalazł się nawet na ławce. Coś może być na rzeczy. Było by bosssko. :pray:
Byłoby naprawdę nieźle,nawet na stronie Milanu jest info,że Pogba jest bardziej skory przeprowadzić się do nas niż do Milanu. Transfer bezgotówkowy tak perspektywicznego zawodnika byłby strzałem w dzięsiątkę,liczę na to.

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 16:09

^FAZZI^ pisze:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... +Online%29

Na pewno fajna sprawa. Mielibyśmy już 3 perspektywicznych środkowych pomocników (Appelt, Bouy i jeszcze Pogba). Nice... Ciekawe co będzie jeszcze dalej z Giandonato i resztą naszych zawodników z Primki (a do tego jeszcze Marrone)... Jest tego na prawdę sporo, a najlepsze z tego wszystkiego że przy Pirlo mają szansę się rozwinąć :D

ObrazekObrazekObrazek
Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 16:30

Ilu by tych młodych nie było i tak patrząc na przeszłość to żaden z nich nie będzie u nas grał tylko będą wypożyczani aż wreszcie odsprzedani (w całości lub w połowkach) do jakiejś bolonii czy klubu tego pokroju.
Chyba że to wprowadzanie młodych co sezon to nie jest ściema, wówczas ma to sens, choć i tak czas pokaże.

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 16:40

Nie bardzo, Pogba i Bouy są reprezentowani przez Raiolę a Marokańczyk dostał podobno bańkę za sezon w kontrakcie.

onliforpipul
Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 16:47

I to że ma bańkę daje mu gwarancję gry w pierwszym składzie? :think:

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 16:47

Jestem dumny z zakupów Pirlo i Barzagliego, lecz czuję wielką gorycz w stosunku do przygody Martineza w Juve - bardzo dobrego gracza, który nie wytrzymał presji czołowego klubu. Krasic nie pasuje do technicznych wyborów Conte, lecz jest świetnym graczem.
Dobrze, ze Kobra potrafi zauważać błędy.. choć co do tego bdb pilkarza mam nadal wątpliwość.

Od 1996 roku do niego przebił się tylko Marchisio i De Ceglie, a to jest nie do zaakceptowania. Przez kolejne 5 lat zainwestujemy 30 milionów (rocznie 6) na pozyskiwanie młodych zawodników.
Podoba mi się, wizja wzmacniania drużyny młodzieżą.. ciekawe jak wyjdzie to w praniu.
Czy Liga Mistrzów zapewni nam zyski potrzebne na zakup wielkiego piłkarza? Z pewnością chcemy w niej zagrać jako zespół konkurencyjny. Nie można zapomnieć o stratach poniesionych ostatnimi laty, ale dzięki stadionowi uwskuteażamy, że możemy przeprowadzić odpowiednią kampanię transferową. Przedyskutujemy to z trenerem, by zrozumieć jego potrzeby.
Dyskutujcie, dyskutujcie bo kolejnych muzinów na trybunach nam nie potrzeba.

wywiad z Marottą--->klik

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 16:51

Wszystko ładnie i pięknie tylko jeżeli to będzie tylko kupowanie młodych zawodników bez szansy na grę w pierwszym składzie totalnie nie ma sensu.

Tego sezonu nie biorę pod uwagę bo to pierwszy sezon Conte ale jeżeli w kolejnym/ch sezonach młodzi nie będą grać to te 6 baniek rocznie można przeznaczyć cokolwiek innego.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 17:14

^FAZZI^ pisze:Piszą, że zaoferowaliśmy Pogbie 4-letni kontrakt. Dodatkowo wczoraj w meczu z Ajaxem, gdzie Sir Alex nie wystawiał najsilniejszego składu Pogba nie znalazł się nawet na ławce. Coś może być na rzeczy. Było by bosssko. :pray:
Więc są trzy opcje:
1) Ferguson jest ślepy i nie dostrzega talentu, którym podobno wszyscy się zachwycają. (mało prawdopodobne)
2) Kolesiowi czegoś brakuje (bardziej prawdopodobne)
3) Ma tak zrytą banię i nadęte ego, że Sir Alex na dzień dobry stawia go w kącie.

Obrazek
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 17:23

pumex pisze:Więc są trzy opcje:
1) Ferguson jest ślepy i nie dostrzega talentu, którym podobno wszyscy się zachwycają. (mało prawdopodobne)
3) Ma tak zrytą banię i nadęte ego, że Sir Alex na dzień dobry stawia go w kącie.
4) Sam zawodnik (niewykluczone, ze przy namowach ze strony Raioli) nie chce przedluzyc kontraktu z Manchesterem United, wiec klub nie ma zamiaru juz na niego stawiac.

Obrazek
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 17:42

bendzamin pisze:
pumex pisze:Więc są trzy opcje:
4) Sam zawodnik (niewykluczone, ze przy namowach ze strony Raioli) nie chce przedluzyc kontraktu z Manchesterem United, wiec klub nie ma zamiaru juz na niego stawiac.
Dokładnie. Gdzieś na stronach United czytałem, że dostał ultimatum - albo podpisuje z nimi nowy kontrakt, albo nie gra.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Zablokowany