Mercato (2012-2014)
- Eric6666
- Juventino
Spokojnie! Juve potrzeba jednego/dwóch zawodników, którzy sami potrafią rozstrzygnąć mecz, a którzy dają pkt z tymi mniejszymi drużynami ( szkoda, ze Elija i Krasic z nimi nie grają, bo pomimo bubli w obronie to w ataku ich nieszablonowość ((mimo wszystko Krasic czasami inaczej kiwa)) by się przydała. Za rok LM? wtedy może doczekamy się transferów na miarę LM,a nie 7 zespołu Serie A;xJacky pisze:Nie jestem jakims mega fanem zawodnika Schalke, no ale jego wartosc na tm z odbytu sie nie wziela... Tak samo jak wartosc wspomnianego przez Ciebie Martineza sukcesywnie spadala na pysk. Jak by przyszedl - nie bylo by zle.Łoles pisze:Na farfanach wielkiego Juve niestety nie zbudujemy bo gdyby było to możliwe to takie by właśnie Juve było z Martinezami.
Jesli mowisz to z jękiem zawodu, to ja mowie: biada Ci! Oj biada!Mate.G pisze:Ale najpewniej dojdzie ktoś typu Giovinco, Kolarov, Jovetic.
3 razy po 0:0 i 3 razy po 1:1 to jeszcze nic dobrego w LMOuh_yeah pisze: nikt mi nie wmówi że nie mamy drużyny na LM.
Chce Joveticia!
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Niejaki David Pizarro co to się nim chyba interesowaliśmy strzelił gola i miał asystę w meczu City z Porto 

- @Maras@
- Juventino
Też chciałem o tym napomknąćTony Montana pisze:Niejaki David Pizarro co to się nim chyba interesowaliśmy strzelił gola i miał asystę w meczu City z Porto

- Wojtek
- Juventino
Nie ma co się podniecać jednym dobrym meczem, zobaczymy co będzie dalej.@Maras@ pisze:Też chciałem o tym napomknąćTony Montana pisze:Niejaki David Pizarro co to się nim chyba interesowaliśmy strzelił gola i miał asystę w meczu City z PortoNikt go nie chciał, bo jaki on to słaby nie jest i w ogóle a w City ponoć go chwalą
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... +Online%29
Piszą, że zaoferowaliśmy Pogbie 4-letni kontrakt. Dodatkowo wczoraj w meczu z Ajaxem, gdzie Sir Alex nie wystawiał najsilniejszego składu Pogba nie znalazł się nawet na ławce. Coś może być na rzeczy. Było by bosssko.
Piszą, że zaoferowaliśmy Pogbie 4-letni kontrakt. Dodatkowo wczoraj w meczu z Ajaxem, gdzie Sir Alex nie wystawiał najsilniejszego składu Pogba nie znalazł się nawet na ławce. Coś może być na rzeczy. Było by bosssko.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Piotr Juvefan
- Juventino
Byłoby naprawdę nieźle,nawet na stronie Milanu jest info,że Pogba jest bardziej skory przeprowadzić się do nas niż do Milanu. Transfer bezgotówkowy tak perspektywicznego zawodnika byłby strzałem w dzięsiątkę,liczę na to.^FAZZI^ pisze:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... +Online%29
- @Maras@
- Juventino
Na pewno fajna sprawa. Mielibyśmy już 3 perspektywicznych środkowych pomocników (Appelt, Bouy i jeszcze Pogba). Nice... Ciekawe co będzie jeszcze dalej z Giandonato i resztą naszych zawodników z Primki (a do tego jeszcze Marrone)... Jest tego na prawdę sporo, a najlepsze z tego wszystkiego że przy Pirlo mają szansę się rozwinąć^FAZZI^ pisze:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... +Online%29

- Łoles
- Juventino
Ilu by tych młodych nie było i tak patrząc na przeszłość to żaden z nich nie będzie u nas grał tylko będą wypożyczani aż wreszcie odsprzedani (w całości lub w połowkach) do jakiejś bolonii czy klubu tego pokroju.
Chyba że to wprowadzanie młodych co sezon to nie jest ściema, wówczas ma to sens, choć i tak czas pokaże.
Chyba że to wprowadzanie młodych co sezon to nie jest ściema, wówczas ma to sens, choć i tak czas pokaże.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Zawidowianin
- Juventino
Nie bardzo, Pogba i Bouy są reprezentowani przez Raiolę a Marokańczyk dostał podobno bańkę za sezon w kontrakcie.
onliforpipul
- Łoles
- Juventino
I to że ma bańkę daje mu gwarancję gry w pierwszym składzie? 

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- couec
- Juventino
Dobrze, ze Kobra potrafi zauważać błędy.. choć co do tego bdb pilkarza mam nadal wątpliwość.Jestem dumny z zakupów Pirlo i Barzagliego, lecz czuję wielką gorycz w stosunku do przygody Martineza w Juve - bardzo dobrego gracza, który nie wytrzymał presji czołowego klubu. Krasic nie pasuje do technicznych wyborów Conte, lecz jest świetnym graczem.
Podoba mi się, wizja wzmacniania drużyny młodzieżą.. ciekawe jak wyjdzie to w praniu.Od 1996 roku do niego przebił się tylko Marchisio i De Ceglie, a to jest nie do zaakceptowania. Przez kolejne 5 lat zainwestujemy 30 milionów (rocznie 6) na pozyskiwanie młodych zawodników.
Dyskutujcie, dyskutujcie bo kolejnych muzinów na trybunach nam nie potrzeba.Czy Liga Mistrzów zapewni nam zyski potrzebne na zakup wielkiego piłkarza? Z pewnością chcemy w niej zagrać jako zespół konkurencyjny. Nie można zapomnieć o stratach poniesionych ostatnimi laty, ale dzięki stadionowi uwskuteażamy, że możemy przeprowadzić odpowiednią kampanię transferową. Przedyskutujemy to z trenerem, by zrozumieć jego potrzeby.
wywiad z Marottą--->klik
- Łoles
- Juventino
Wszystko ładnie i pięknie tylko jeżeli to będzie tylko kupowanie młodych zawodników bez szansy na grę w pierwszym składzie totalnie nie ma sensu.
Tego sezonu nie biorę pod uwagę bo to pierwszy sezon Conte ale jeżeli w kolejnym/ch sezonach młodzi nie będą grać to te 6 baniek rocznie można przeznaczyć cokolwiek innego.
Tego sezonu nie biorę pod uwagę bo to pierwszy sezon Conte ale jeżeli w kolejnym/ch sezonach młodzi nie będą grać to te 6 baniek rocznie można przeznaczyć cokolwiek innego.
- pumex
- Juventino
Więc są trzy opcje:^FAZZI^ pisze:Piszą, że zaoferowaliśmy Pogbie 4-letni kontrakt. Dodatkowo wczoraj w meczu z Ajaxem, gdzie Sir Alex nie wystawiał najsilniejszego składu Pogba nie znalazł się nawet na ławce. Coś może być na rzeczy. Było by bosssko.
1) Ferguson jest ślepy i nie dostrzega talentu, którym podobno wszyscy się zachwycają. (mało prawdopodobne)
2) Kolesiowi czegoś brakuje (bardziej prawdopodobne)
3) Ma tak zrytą banię i nadęte ego, że Sir Alex na dzień dobry stawia go w kącie.

- bendzamin
- Redaktor
4) Sam zawodnik (niewykluczone, ze przy namowach ze strony Raioli) nie chce przedluzyc kontraktu z Manchesterem United, wiec klub nie ma zamiaru juz na niego stawiac.pumex pisze:Więc są trzy opcje:
1) Ferguson jest ślepy i nie dostrzega talentu, którym podobno wszyscy się zachwycają. (mało prawdopodobne)
3) Ma tak zrytą banię i nadęte ego, że Sir Alex na dzień dobry stawia go w kącie.
Dokładnie. Gdzieś na stronach United czytałem, że dostał ultimatum - albo podpisuje z nimi nowy kontrakt, albo nie gra.bendzamin pisze:4) Sam zawodnik (niewykluczone, ze przy namowach ze strony Raioli) nie chce przedluzyc kontraktu z Manchesterem United, wiec klub nie ma zamiaru juz na niego stawiac.pumex pisze:Więc są trzy opcje:
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"