Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2011, 22:52

I elegancko. Obstawiałem remis, ale porażka Interu cieszy bardziej :wink:
Oby Gasperini trzymał się uparcie 3-4-3 :ok:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2011, 22:55

Gasperini i Benitez dołączają do grona ulubionych trenerów Juventusu :lol:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2011, 23:05

pan Zambrotta pisze:Gasperini i Benitez dołączają do grona ulubionych trenerów Juventusu :lol:
Oby Conte nie dołączył do Ranieriego, Ferrary i Del Neriego - czyli ulubionych trenerów Interu... ;)

Mecz Interu bardzo mi się podobał. W ogóle życzyłbym sobie żeby w tym sezonie większość meczów w serie A tak wyglądało jak ten nasz dzisiejszy i ten Interu z Palermo - z taką ilością okazji bramkowych. Jeśli serie A jest teraz słabszą ligą niż kiedyś to przynajmniej niech będzie atrakcyjna wizualnie.

Pozdrawiam!
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2011, 11:47

Kubba pisze:Oby Gasperini trzymał się uparcie 3-4-3 :ok:
Niestety dziś media podają, że Gasperini po rozmowie z Brancą przejdzie na 4-3-3. Byłaby szkoda :smile: Podobno w nowym ustawieniu środek pomocy mają tworzyć Cambiasso, Stankovic i Zanetti (strasznie defensywnie) a Sneijder ma grać na boku ataku :think:

Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2011, 11:55

pumex pisze:
Kubba pisze:Oby Gasperini trzymał się uparcie 3-4-3 :ok:
Niestety dziś media podają, że Gasperini po rozmowie z Brancą przejdzie na 4-3-3. Byłaby szkoda :smile: Podobno w nowym ustawieniu środek pomocy mają tworzyć Cambiasso, Stankovic i Zanetti (strasznie defensywnie) a Sneijder ma grać na boku ataku :think:
Jezeli w srodku ma grac Zanetti, to sugeruje ze byc moze na lewej wystawiany bedzie czolgista, a to akurat bardzo dobra wiadomosc. Chyba ze Gasperini postawi na ktoregos z tych mlodych, ale ja trzymam kciuki ze Gustlik jeszcze nie jeden raz da nam powody do radosci.

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 13 września 2011, 11:55

mam bardzo fajne przeczucie ze inter bedzie mial trudny sezon

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2011, 12:05

Nie cieszcie sie tak, bo jak im zatrybi te 3-4-3 to bedzie to maszynka do zdobywania goli... To jedna z najlepszych i najbardziej niedocenianych formacji, jesli tylko posiada sie trzech dobrych obroncow i wracajacych bocznych pomocnikow :wink:
Na szczescie nasze 4-2-4 jest bardziej ofensywne :twisted:

KLIK ==>www
19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 13 września 2011, 12:10

napoli gra 3-4-3 lub 3-5-2 wiec to nie jest zly system ale trzeba miec wykonawcow

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 13 września 2011, 12:39

zahor pisze:Jezeli w srodku ma grac Zanetti, to sugeruje ze byc moze na lewej wystawiany bedzie czolgista
Chivu, prawdopodobnie gdyby nie kontuzja, miałby pewne miejsce w składzie czy to w 3. czy 4. osobowej formacji obronnej. Niemniej kibice Interu cieszyli się, że przez jakiś czas na boisku go nie zobaczą, a to dobrze o nim świadczy, dlatego mam nadzieję, że jak wróci, to Gasperini zdania o nim nie zmieni. A wraca może już na Novarę.

Gian Piero to jednak wspaniały fachowiec. Przychodzi do klubu, wprowadza swoje zmiany, po czym zarząd mówi mu, że ma wrócić stary porządek, a on się na to zgadza? Z całym szacunkiem (nie wiem jak będzie, może te słowa okażą się nieporozumieniem) ale wolę Conte, który nie chciał Ziglera niż następnego Del Neriego, który nie ma swojego zdania. Teraz jest pod ostrzałem, krytykują go wszyscy. Polegnie?

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 13 września 2011, 14:07

szczypek pisze:Z całym szacunkiem ale wolę Conte, który nie chciał Ziglera niż następnego Del Neriego, który nie ma swojego zdania. Teraz jest pod ostrzałem, krytykują go wszyscy. Polegnie?
Hmm... tylko, żeby Conte nie został nowym Del Nerim zajmując miejsce poza podium Serie A. Wszystko się może zdarzyć.

Obrazek
Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 13 września 2011, 15:09

mnie się interek bardzo podobał :D
wypisz wymaluj jak za najlepszych lat pod wodzą Cupera :D
wierzę w Gaspa i Morattiego! ma sporo długów więc już zaczął oszczędzać, wydaje mi się, że merda będzie powoli wracać na swoje miejsce!

:allegri: na śmietnik
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 13 września 2011, 15:11

zoff pisze:
szczypek pisze:Z całym szacunkiem ale wolę Conte, który nie chciał Ziglera niż następnego Del Neriego, który nie ma swojego zdania. Teraz jest pod ostrzałem, krytykują go wszyscy. Polegnie?
Hmm... tylko, żeby Conte nie został nowym Del Nerim zajmując miejsce poza podium Serie A. Wszystko się może zdarzyć.
Wyrzuciłeś z zacytowanego fragmentu to, co napisałem w nawiasie, żeby napisać to, co napisałem w tym nawiasie? :ok:

Wiadomość dnia dla mnie jest taka, że w przypadku dalszych niepowodzeń Gasperiniego do pracy w Interze przymierzani są: Delio Rossi i Claudio Ranieri. Takiem rewelacje wyczytał na pilka.pl.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2011, 15:57

To sa tylko ploty :wink:
Dopiero jest poczatek sezonu, wiec ma parasol ochronny od tego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ktorego nazwiska nie mozna wymawiac.

KLIK ==>www
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2011, 16:01

Ehh szkoda. Pewnie będzie to samo co rok temu, za Beniteza Inter grał beznadziejnie aż do czasu zmiany tranera, oby teraz nie było podobnie a Gasparini cieszył się długimi latami pracy w Mediolanie :prochno:

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2011, 16:05

szczypek pisze: Wiadomość dnia dla mnie jest taka, że w przypadku dalszych niepowodzeń Gasperiniego do pracy w Interze przymierzani są: Delio Rossi i Claudio Ranieri. Takiem rewelacje wyczytał na pilka.pl.
Ranieri? Popieram :ok: W pierwszym sezonie pracy pewnie i tak Milanu nie przegoni, bo jego zespoly w najlepszym przypadku bywaja drugie, a w kolejnych latach mozna sie spodziewac takiej gry Interu pod jego wodza, ze az milo bedzie popatrzec.

ODPOWIEDZ