Wszystko o Interze
- pan Zambrotta
- Juventino
- Azrael
- Juventino
Oby Conte nie dołączył do Ranieriego, Ferrary i Del Neriego - czyli ulubionych trenerów Interu...pan Zambrotta pisze:Gasperini i Benitez dołączają do grona ulubionych trenerów Juventusu :lol:

Mecz Interu bardzo mi się podobał. W ogóle życzyłbym sobie żeby w tym sezonie większość meczów w serie A tak wyglądało jak ten nasz dzisiejszy i ten Interu z Palermo - z taką ilością okazji bramkowych. Jeśli serie A jest teraz słabszą ligą niż kiedyś to przynajmniej niech będzie atrakcyjna wizualnie.
Pozdrawiam!
- pumex
- Juventino
Niestety dziś media podają, że Gasperini po rozmowie z Brancą przejdzie na 4-3-3. Byłaby szkodaKubba pisze:Oby Gasperini trzymał się uparcie 3-4-3

- zahor
- Juventino
Jezeli w srodku ma grac Zanetti, to sugeruje ze byc moze na lewej wystawiany bedzie czolgista, a to akurat bardzo dobra wiadomosc. Chyba ze Gasperini postawi na ktoregos z tych mlodych, ale ja trzymam kciuki ze Gustlik jeszcze nie jeden raz da nam powody do radosci.pumex pisze:Niestety dziś media podają, że Gasperini po rozmowie z Brancą przejdzie na 4-3-3. Byłaby szkodaKubba pisze:Oby Gasperini trzymał się uparcie 3-4-3Podobno w nowym ustawieniu środek pomocy mają tworzyć Cambiasso, Stankovic i Zanetti (strasznie defensywnie) a Sneijder ma grać na boku ataku
- Bartek88
- Juventino
Nie cieszcie sie tak, bo jak im zatrybi te 3-4-3 to bedzie to maszynka do zdobywania goli... To jedna z najlepszych i najbardziej niedocenianych formacji, jesli tylko posiada sie trzech dobrych obroncow i wracajacych bocznych pomocnikow
Na szczescie nasze 4-2-4 jest bardziej ofensywne :twisted:
Na szczescie nasze 4-2-4 jest bardziej ofensywne :twisted:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Chivu, prawdopodobnie gdyby nie kontuzja, miałby pewne miejsce w składzie czy to w 3. czy 4. osobowej formacji obronnej. Niemniej kibice Interu cieszyli się, że przez jakiś czas na boisku go nie zobaczą, a to dobrze o nim świadczy, dlatego mam nadzieję, że jak wróci, to Gasperini zdania o nim nie zmieni. A wraca może już na Novarę.zahor pisze:Jezeli w srodku ma grac Zanetti, to sugeruje ze byc moze na lewej wystawiany bedzie czolgista
Gian Piero to jednak wspaniały fachowiec. Przychodzi do klubu, wprowadza swoje zmiany, po czym zarząd mówi mu, że ma wrócić stary porządek, a on się na to zgadza? Z całym szacunkiem (nie wiem jak będzie, może te słowa okażą się nieporozumieniem) ale wolę Conte, który nie chciał Ziglera niż następnego Del Neriego, który nie ma swojego zdania. Teraz jest pod ostrzałem, krytykują go wszyscy. Polegnie?
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Hmm... tylko, żeby Conte nie został nowym Del Nerim zajmując miejsce poza podium Serie A. Wszystko się może zdarzyć.szczypek pisze:Z całym szacunkiem ale wolę Conte, który nie chciał Ziglera niż następnego Del Neriego, który nie ma swojego zdania. Teraz jest pod ostrzałem, krytykują go wszyscy. Polegnie?
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
mnie się interek bardzo podobał 
wypisz wymaluj jak za najlepszych lat pod wodzą Cupera
wierzę w Gaspa i Morattiego! ma sporo długów więc już zaczął oszczędzać, wydaje mi się, że merda będzie powoli wracać na swoje miejsce!

wypisz wymaluj jak za najlepszych lat pod wodzą Cupera

wierzę w Gaspa i Morattiego! ma sporo długów więc już zaczął oszczędzać, wydaje mi się, że merda będzie powoli wracać na swoje miejsce!

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wyrzuciłeś z zacytowanego fragmentu to, co napisałem w nawiasie, żeby napisać to, co napisałem w tym nawiasie?zoff pisze:Hmm... tylko, żeby Conte nie został nowym Del Nerim zajmując miejsce poza podium Serie A. Wszystko się może zdarzyć.szczypek pisze:Z całym szacunkiem ale wolę Conte, który nie chciał Ziglera niż następnego Del Neriego, który nie ma swojego zdania. Teraz jest pod ostrzałem, krytykują go wszyscy. Polegnie?

Wiadomość dnia dla mnie jest taka, że w przypadku dalszych niepowodzeń Gasperiniego do pracy w Interze przymierzani są: Delio Rossi i Claudio Ranieri. Takiem rewelacje wyczytał na pilka.pl.
- zahor
- Juventino
Ranieri? Popieramszczypek pisze: Wiadomość dnia dla mnie jest taka, że w przypadku dalszych niepowodzeń Gasperiniego do pracy w Interze przymierzani są: Delio Rossi i Claudio Ranieri. Takiem rewelacje wyczytał na pilka.pl.