Mecze Juve w TV
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no ale co widzisz w tym zdaniu niezgodnego z prawdą? cytując, znaleźli u nas "281 różnych produktów farmaceutycznych", dla mnie jest to co najmniej mała apteka, ale nie wiem, może ty masz tyle w domu...pan Zambrotta pisze:"Zdenek Zeman jest mocno nielubiany w Turynie odkąt kiedyś porównał szatnie Juventusu do pokaźnej apteki. Jak się później okazało, miał rację".
nie dodano "jedynie" że tak było w niemal każdym klubie i tak na prawdę jest to normalne... poza tym w aptece nie przyjmuje się leków a jedynie je wydaje więc samo określenie było lipne
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pan Zambrotta
- Juventino
@Maly,
stosowanie E.P.O (wtf? czemu EPO jest zakratkowane?) nie zostało dowiedzione nigdy z tego co kojarzę tę sprawę, a to głównie o to Zeman się ciskał. redaktorzyna trójki może kłamstwa nie powiedział, ale manipuluje słowami stawiając nasz klub (kolejny raz) w złym świetle.
stosowanie E.P.O (wtf? czemu EPO jest zakratkowane?) nie zostało dowiedzione nigdy z tego co kojarzę tę sprawę, a to głównie o to Zeman się ciskał. redaktorzyna trójki może kłamstwa nie powiedział, ale manipuluje słowami stawiając nasz klub (kolejny raz) w złym świetle.
- Maly
- Juventino
a tak, o manipulacji nic nie mówiłem, ale skłamać jakby nie skłamał, jakby to kobieta powiedziała - nie do końca powiedział prawdę...
zresztą raczej rzadko redaktorzy właśnie kłamią, bardzo często mówią "tylko" niecałą prawdę, przykład miałeś niedawno z Lipińskim ;] tego ich po prostu uczą na studiach - manipulowania
zresztą raczej rzadko redaktorzy właśnie kłamią, bardzo często mówią "tylko" niecałą prawdę, przykład miałeś niedawno z Lipińskim ;] tego ich po prostu uczą na studiach - manipulowania
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- delarudii
- Juventino
Oglądałem dzisiejszy mecz LM na Onecie. I powiem Wam, że jestem zadowolony. Jakość super, brak jakichkolwiek zacięć. Raz nie wiem czemu mnie tylko wylogowało, ale tak po za tym problemów nie było.
Na onecie nie ma komentarza więc można było poczuć stadionową atmosferę :-D szkoda tylko, że dziś było tak ponuro. Było słychać nawet pokrzykiwania Carrery na Vidala i Q. Ogólnie, dużo rozmów było słychać. Przed meczem Buffon z Marchisio wymienił kilka zdań - niestety nie znam włoskiego to nie zrozumiałem. Ogólnie obraz jest ciągle ze stadionu, także było widać również końcówkę rozgrzewki. Transmisja rozpoczęła się ok. 20:20.
Także podłączać do kompa duży telewizor, kino domowe i można czuć się jak na Juventus Stadium
Na onecie nie ma komentarza więc można było poczuć stadionową atmosferę :-D szkoda tylko, że dziś było tak ponuro. Było słychać nawet pokrzykiwania Carrery na Vidala i Q. Ogólnie, dużo rozmów było słychać. Przed meczem Buffon z Marchisio wymienił kilka zdań - niestety nie znam włoskiego to nie zrozumiałem. Ogólnie obraz jest ciągle ze stadionu, także było widać również końcówkę rozgrzewki. Transmisja rozpoczęła się ok. 20:20.
Także podłączać do kompa duży telewizor, kino domowe i można czuć się jak na Juventus Stadium

- Nedved1983
- Juventino
dokładnie, nie żałuję że wydałem 6 zetów na smsa. nie zacinało, brak żenującego komentarza, bardziej czuć atmosferę na stadionie. w niedzielę znowu nasz mecz w tv 

- bendzamin
- Redaktor
/zmiana Asamoah <-> Caceres/
Za pomocnika wchodzi napastnik
:lol:
A teraz ten pajac, ktory sie ledwo umie po polsku wyslowic opowiada, ze by zrobil voodoo na Juventus
A teraz ten pajac, ktory sie ledwo umie po polsku wyslowic opowiada, ze by zrobil voodoo na Juventus

Ostatnio zmieniony 20 października 2012, 20:12 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alfa i Omega
- Juventino
Byli tu tacy, którzy po meczu z Milanem chcieli pakować Caceresa na prawy atak. Pewnie Ci sami od Isli.bendzamin pisze:/zmiana Asamoah <-> Caceres/
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ale dzis marne skroty dali, pierwsze bez studia pomeczowego.. i ani nie pokazali Genoa - Roma ani tabeli, ani to co za tydzien pokaza, tylko potem byla reklama ze na pewno Lazio - Fiorentina o 15.
- Maly
- Juventino
narzekamy na gadanie głupot odnośnie Juve przez komentatorów, ciągle wybiórcze traktowanie afer korupcyjnych i nie dopowiadanie faktów... no to podobnie wczoraj mogli czuć się fani Terry'ego/Chelsea gdy dziennikarze stwierdzili, że to ironia, że Terry zakłada opaskę akty-rasistowską bo z powodu rasizmu odbywa właśnie karę nałożoną przez FA w Premiership... no i zapomnieli jakby dodać, że Sąd uznał Terry'ego za niewinnego (LINK), analogicznie jak u nas sezon 05/06 uznał za czysty... karanie dla przykładu ma więc miejsce nie tylko we Włoszech a wiedza dziennikarzy jest beznadziejna nie tylko jeśli chodzi o Serie A...
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dlaczego przegięcie? Mnie to nie dziwi. zapewne znowu przyjdzie ten zryty patafian i będzie obrażał Juventus...delarudii pisze:wcześniej w programie widziałem, że mają puścić mecz Violi z Lazio o 15 i w sumie tą decyzję jestem w stanie zrozumieć, ale zmiana na mecz Torino - Parma to przegięcie.