Jak radzą sobie byli Juventini
- Brutalo
- Juventino
Tęsknię za tym psycholemdav3d pisze:
Melo broni karnego![]()

- KondzioJuveFans
- Juventino
Co jak co, ale gdyby Melo znalazłby się w tym Juventusie na pewno grałby zdecydowanie lepiej. Zresztą ten ostatni sezon jak u nas grał to był zawodnikiem, który jako jedyny trzymał równą formę 

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- deszczowy
- Juventino
Gdybyśmy grali systemem 4-4-2 i bez Pirlo to wcale niekoniecznie. Mogliby się fajnie uzupełniać.Marat87 pisze:Ta, niepokonany tytan...
Koleś przy Vidalu to jakaś popierdółka.
Też gościa lubię.
- Kogut W.
- Juventino
Kurde, przypomni mi ktoś nick gościa, który to napisał? Miałem to swego czasu w podpisie, urzekło mnie, ale nie mogę znaleźć tamtego posta.Marat87 pisze:Ta, niepokonany tytan...
A Melo w dzisiejszym Juve bym nie chciał, mógłby za dużo mącić w szatni. Conte by go na trybuny wysłał.

:rotfl:bendzamin pisze: http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... nem#561449
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2012, 23:50 przez Kogut W., łącznie zmieniany 1 raz.
- bendzamin
- Redaktor
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... nem#561449Kogut W. pisze:Kurde, przypomni mi ktoś nick gościa, który to napisał? Miałem to swego czasu w podpisie, urzekło mnie, ale nie mogę znaleźć tamtego posta.Marat87 pisze:Ta, niepokonany tytan...
Kurde, jak im juz nawet karne broni, to moze dadza za niego tyle, ile maja napisane w umowie. A maja napisane, jesli dobrze pamietam, 6.5 mln €.
- Szilgu
- Juventino
Z tego co pamiętam to z tym 6,5 mln to była tylko plotka. Teraz nie została wpisana żadna klauzula (bo z Turasami nie opłacało się ich zapisywać... uważają chyba, że kwota wpisana oznacza kasę od której zaczyna się negocjacje).
Lubię Melo. Szkoda, że nie pasuje do obecnego Juventusu.
Lubię Melo. Szkoda, że nie pasuje do obecnego Juventusu.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ponowne wypożyczenie Melo to jedna z największych wpadek transferowych Marotty. Gość był filarem w tamtym sezonie, strzelił ponad 10 goli a ten nie potrafił go sprzedać :doh: W tym nie idzie mu już tak świetnie, jeśli chodzi o bilans bramkowy, ale poziom trzyma. Do czego brnę. Kariera jest jaka jest, poważna kontuzja i Melo wraca do nas pompować kasę.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Skoro nikt nie chciał za niepokonanego tytana zapłacić paru mln euro to co Marotta miał zrobić?
Póki co zarobiliśmy 3,25 mln euro za te dwa wypożyczenia. W czerwcu zostanie Filipowi rok do końca kontraktu więc Galata go łyknie za jakieś drobne.
Póki co zarobiliśmy 3,25 mln euro za te dwa wypożyczenia. W czerwcu zostanie Filipowi rok do końca kontraktu więc Galata go łyknie za jakieś drobne.
- Pan Mietek
- Juventino
Nie rozumiem jak można narzekać na takie drobiazgi kiedy nasz środek pola jest jednym z najlepszych na świecie a w odwodzie jest dwóch bardzo młodych i bardzo przyszłościowych zawodników. A Melo raczej nie pasuje do taktyki.Dragon pisze:Ponowne wypożyczenie Melo to jedna z największych wpadek transferowych Marotty. Gość był filarem w tamtym sezonie, strzelił ponad 10 goli a ten nie potrafił go sprzedać :doh: W tym nie idzie mu już tak świetnie, jeśli chodzi o bilans bramkowy, ale poziom trzyma. Do czego brnę. Kariera jest jaka jest, poważna kontuzja i Melo wraca do nas pompować kasę.
- ewerthon
- Juventino
Facet miał łatkę niezróważonego psychicznie, sprawiającego kłopoty brutala, do tego oczekiwał wysokiego kontraktu. Nic dziwnego, że nie ustawiła się po niego kolejka klubów, tylko Turcy, którzy lubią sprowadzać tego typu piłkarzy.Dragon pisze:Ponowne wypożyczenie Melo to jedna z największych wpadek transferowych Marotty.
- zahor
- Juventino
Do tego warto dodać że wszyscy wiedzieli że w Juventusie był absolutnie zbędny ze stu powodów, a wręcz chciano się go pilnie pozbyć żeby nie burzył atmosfery w szatni i nie ciągnął forsy z kontraktu za siedzenie na trybunach. Tak jak nie jestem fanbojem Marotty i krytykuję go za wiele różnych rzeczy, tak prosiłbym żeby przestać wypominać mu że nie pchnął niepokonanego tytana za grube miliony. Być może istniała na rynku transferowym jakaś tam możliwość, żeby Juventus zarobił na nim (wypożyczenia i sprzedaż) więcej niż zarobi faktycznie (ile to będzie dowiemy się najpewniej za rok), ale tylko ciut więcej. Jeżeli ktoś uważa że jakikolwiek DS sprzedały Melo za te słynne 13 baniek to nie za bardzo wie o czym mówi.ewerthon pisze:Facet miał łatkę niezróważonego psychicznie, sprawiającego kłopoty brutala, do tego oczekiwał wysokiego kontraktu. Nic dziwnego, że nie ustawiła się po niego kolejka klubów, tylko Turcy, którzy lubią sprowadzać tego typu piłkarzy.Dragon pisze:Ponowne wypożyczenie Melo to jedna z największych wpadek transferowych Marotty.
Trzymał taką formę akurat na zajęcie 7. miejsca i transfer do przepotężnej ligi tureckiej. Większość piłkarzy tamtej drużyny jest na taki Juventus, jaki chcemy oglądać za słaba, Melo także. Poziom Vidala może oglądać z dołu przez lornetkę.KondzioJuveFans pisze:Zresztą ten ostatni sezon jak u nas grał to był zawodnikiem, który jako jedyny trzymał równą formę