Liga Mistrzów 2010/11
- JuveQL
- Juventino

2002, też półfinałsisman pisze: Real-Barca w fazie pucharowej, chyba za mojego życia nie było jeszcze takiego meczu.
Barcelona – Real 0:2 i 1:1
23.04 2002 0:1 Zidane 55, 0:2 McManaman 90
01.05 2002 0:1 Raúl 43, 1:1 Helguera 48s
Wyborna postawa Chivu w dzisiejszym spotkaniu, pogratulować.
Ciesze się z wygranej Realu, nie mogę patrzeć na crocha.
- PrzemasJuve
- Juventino

tottenhamu szkoda..fakt, ale z 2 strony kazdy z nas chce chyba polfinal "derbowy" wiec...chociaz jeszcze mala nadzieja na emocje jest, mysle ze sa anglicy w stanie wygrywac np 3-0 u siebie i wtedy byloby ciekawie, gol realu zabije ta rywalizacje
a schalke...moj nowy ulubiony klub z niemiec hehe nie zapomne im tego co dzis zrobili..molto grazie:) inter 4 bramkami na wyjezdzie nie wygra...
a schalke...moj nowy ulubiony klub z niemiec hehe nie zapomne im tego co dzis zrobili..molto grazie:) inter 4 bramkami na wyjezdzie nie wygra...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- steru
- Qualità Juventino

Przyznam, że jestem zszokowany postawą Schalke :shock:
W ciemno, zapewne jak większość, stawiałem na Inter. Okazuje się, że mocno się przeliczyłem z czego ostatecznie bardzo się cieszę
Inter 4-0 na wyjeździe nie wygra, więc kibice Schalke mogą już świętować półfinał. Pewnie Raul przenosząc się do Niemiec nie przypuszczał, że będzie mu jeszcze dane zagrać tak daleko w LM.
Co do drugiego meczu, to wynik taki jakiego się spodziewałem. Real rozjechał Tottenham i pewnie zmierza do półfinału. Zaliczka czterech bramek wydaje się nie do roztrwonienia. Gorzej w półfinale, tam ich czeka Barcelona
W ciemno, zapewne jak większość, stawiałem na Inter. Okazuje się, że mocno się przeliczyłem z czego ostatecznie bardzo się cieszę
Co do drugiego meczu, to wynik taki jakiego się spodziewałem. Real rozjechał Tottenham i pewnie zmierza do półfinału. Zaliczka czterech bramek wydaje się nie do roztrwonienia. Gorzej w półfinale, tam ich czeka Barcelona
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Brutalo pisze:O ile bramka dragona (nie mylić z naszym)
Piękny mecz, choć zaczął się niesamowicie dla interu, to i tak skończył się na totalnym blamażu interu 8) Gdyby Schalke chciało jeszcze dalej strzelać gole, to skończyłoby się wyżej. interu już w Lm nie ma, niemcy tego nie zaprzepaszczą a i sam inter pewnie będzie chciał wrócić do walki o tytuł jadąc do niemiec na kiełbasę i piwo.
Takiego wyniku się nie spodziewałem.
My przegrywamy mecze o 3 pkt. z ogórkami, ale oni przegrywając 1/2 LM jako obrońca tytułu i to w jakim stylu.
Real gładko, cały mecz ustawiła czerwona kartka. Rewanże będą formalnością.

- Negri
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dlatego w Polsacie chcę zobaczyć rewanż Interu.Dragon pisze:Rewanże będą formalnością.
Patrzeć jak dostają w dupę i odpadają będzie miodem na me skołatane serce!
Wszyscy Real - Barca, Barca - Real... spokojnie, nie wszystko jeszcze rozstrzygnięte, szczególnie jeśli chodzi o Barcelonę.
- steru
- Qualità Juventino

Co by nie leciało to i tak będzie wiało taką nudą, że daj Pan spokój...Negri pisze:Dlatego w Polsacie chcę zobaczyć rewanż Interu.
Patrzeć jak dostają w dupę i odpadają będzie miodem na me skołatane serce!
:lol:Negri pisze:Wszyscy Real - Barca, Barca - Real... spokojnie, nie wszystko jeszcze rozstrzygnięte, szczególnie jeśli chodzi o Barcelonę.
Ty tak na serio? Wierzysz, że Barcelona odpadnie z Szachtarem, czy tak bardzo tego chcesz, że nie potrafisz zachować "trzeżwości" umysłu pisząc o tym? Realnie patrząc to Szachtar zostanie zmieciony z powierzchni ziemi. Barcelona to nie Inter, a Szachtar to nie Schalke...
- Negri
- Juventino

Nie chcesz zobaczyć skwaszonej zakazanej mordy Morattiego?steru pisze:Co by nie leciało to i tak będzie wiało taką nudą, że daj Pan spokój...
Będzie to największy pozytyw środowego wieczoru z Polsatem, dla tego jednego widoku - warto!
Murowanym faworytem jest Barcelona, ale wqqqrwia mnie dzielenie skóry na żywym niedźwiedziu. Wiadomo, że odpadnięcie Barcy to będzie megasensacja. Ale dopóki piłka w grze...steru pisze:Ty tak na serio? Wierzysz, że Barcelona odpadnie z Szachtarem, czy tak bardzo tego chcesz, że nie potrafisz zachować "trzeżwości" umysłu pisząc o tym?
Cos więcej będziemy wiedzieć po pierwszym meczu. Wtedy może być już pozamiatane, ale nie musi.
- strong return
- Juventino

Ja w kwestii formalnej-jak rozpoznajesz, kiedy żuchwa mister Żararaki jest skrzywiona/skwaszona po zwycięstwie, a kiedy po porażce? To o jakiś szczególny kąt ustawienia chodzi?Negri pisze: Nie chcesz zobaczyć skwaszonej zakazanej mordy Morattiego?
Będzie to największy pozytyw środowego wieczoru z Polsatem, dla tego jednego widoku - warto!
Oglądając Real liczyłem na ciekawy rewanż w Niemczech, w przypadku słabego meczu Interu i remisu w Mediolanie, a tu takie grube nici wyszłysteru pisze: Co by nie leciało to i tak będzie wiało taką nudą, że daj Pan spokój...
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Negri
- Juventino

Jako punkt odniesienia przyjmij ryj po rewanżu z Schalke. To właśnie skrzywiony ryj po porażce.strong return pisze:Ja w kwestii formalnej-jak rozpoznajesz, kiedy żuchwa mister Żararaki jest skrzywiona/skwaszona po zwycięstwie, a kiedy po porażce?
Oj tam, oj tam - następny. Jak ich dziś zbije Barca - mieliście rację, przyznaje się.strong return pisze:Donieck odprawiający Barcelonę na dzień dzisiejszy- z miejsca "top10 największych sensacji sportowych dekady.
Natomiast, jak wyżej pisałem - wkurza mnie dzielenie skóry na żywym niedźwiedziu, dziś wszystko może się wyjaśnić jak w przypadku Realu i Spurs, ale dopóki piłka w grze...
- marek.siedlce
- Juventino

Wielkie gratulacje dla Schalke
Jak napisałem jakis czas temu... Inter to wróg, na własnej krwi wyhodowany. Każda ich porażka cieszy mnie prawie tak samo jak każde zwycięstwo Juventusu. Tym bardziej w meczu gdzię większość stawia ich w roli pewniaka.
Jak napisałem jakis czas temu... Inter to wróg, na własnej krwi wyhodowany. Każda ich porażka cieszy mnie prawie tak samo jak każde zwycięstwo Juventusu. Tym bardziej w meczu gdzię większość stawia ich w roli pewniaka.
FORZA JUVE !!!
- Wojtek
- Juventino

Ale Inter dostał lanie od Schalke z czego (nie ukrywam) nie zmiernie się ciesze...Raczej nie ma bata by Inter w rewanżu wygrał 0-4 albo 1-5
Tottenhamu szkoda że myśle że to przez Croucha gdyby nie dostał czerwonej kto wie...? Może udało by się coś strzelić.
Tak więc już mamy pierwszych dwóch półfinalistów.
Dzisiaj kolejne dwa no i chyba tylko jeden z tych czterech będzie wyrównany Chelsea-Man Utd.
Barca jest raczej poza zasięgiem Szachtaru ale...po cichu licze na niespodzianke w postaci remisu lub chodzi przegranej ale jedną bramką 2-1,3-2 będą OK
Tottenhamu szkoda że myśle że to przez Croucha gdyby nie dostał czerwonej kto wie...? Może udało by się coś strzelić.
Tak więc już mamy pierwszych dwóch półfinalistów.
Dzisiaj kolejne dwa no i chyba tylko jeden z tych czterech będzie wyrównany Chelsea-Man Utd.
Barca jest raczej poza zasięgiem Szachtaru ale...po cichu licze na niespodzianke w postaci remisu lub chodzi przegranej ale jedną bramką 2-1,3-2 będą OK
- zahor
- Juventino

Myślisz, że gdyby Crouch był na boisku, to nie straciliby czterech goli? Nie sądzę. Przede wszystkim błędy w obronie zaważyły, a czwarty gol to wina bramkarza.<<W@jTEk>> pisze: Tottenhamu szkoda że myśle że to przez Croucha gdyby nie dostał czerwonej kto wie...? Może udało by się coś strzelić.
Wygląda na to, że tylko jeden ćwierćfinał będzie trzymać w napięciu do końca. No, chyba że akurat dzisiaj któraś z angielskich drużyn wygra 4-0 i też będzie po ptokach.
- Wojtek
- Juventino

Tak, tak uważam. Taka sama sytuacja - w meczu w Parmą (6.01) straciliśmy Melo i pewnie nie dostalibyśmy 4-1 gdyby nie jego czerwień :!:zahor pisze:Myślisz, że gdyby Crouch był na boisku, to nie straciliby czterech goli? Nie sądzę. Przede wszystkim błędy w obronie zaważyły, a czwarty gol to wina bramkarza.<<W@jTEk>> pisze: Tottenhamu szkoda że myśle że to przez Croucha gdyby nie dostał czerwonej kto wie...? Może udało by się coś strzelić.
PS. Moratti ponoć mówi że jeśli Leo nie uratuje sezonu, przyjdzie Guardiola
- Pluto
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
co do zkwaszonych min to zawsze milo popatrzec rowniez na tego frendzla
http://www.youtube.com/watch?v=vSlXmmy33mc :rotfl:
http://www.youtube.com/watch?v=vSlXmmy33mc :rotfl: