Szaliki Juventusu
- juveluck
- Juventino
Paczkę wyślij do mnie, zaraz wyślę priva z tematem "Poznań" i adresem. Jednak to kto jest z Poznania i okolic i komu musisz wysłać szaliki na mój adres to twój problem, chyba nie myślisz, że bedę teraz przeszukiwał całą listę, żeby zobaczyć kogo szaliki mam otrzymać. Ja wiem, że na pewno są to; Martin, Pawciosss, Venomik i ja. Ewentualna reszta to twój interes.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Martin
- Juventino
@Trunxik.... Tak trudno rzucic okiem kto wysłał kase na szalik z Poznania i dołączyć do paczki ich nicki wraz z odpowiednią ilością szalików??
W koncu dysponujesz pełną listą chętnych, wiec nie rob sobie niepotrzebnego problemu i tym osobom.
W koncu dysponujesz pełną listą chętnych, wiec nie rob sobie niepotrzebnego problemu i tym osobom.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Trunxik
- Juventino
chodzi o to, ze wczesniej jak to proponowalem to pewne osoby mialy problem i mowily, ze "Poznan jest duzy [...]". Wiec nie wszystkim ten pomysl pasuje. po co ich uszczesliwiac na sile ? mi jest jak najbardziej na reke wysylac zbiorowo bo mniej czasu to zajmnie. ale jak niektorzy tego nie chca to otrzymaja tak jak chca...

- Trunxik
- Juventino
nie mam ich i ciagle czekam. dostalem oficjalna wiadomosc (... -_-) ze zostaly wyslane wczoraj rano wiec pewnie dotra w poniedzialek. z ty mze jak wczesniej mowilem po weekendzie nie ma mnie w wawie do 9 lutego wiec przez producenta troche sie to wszystko przeciagnie chyba ze komus je przekaze i powysyla. dam znac co i jak niedlugo.

- blk01
- Juventino
jak wysłali priorytetem powinny być w sobotę, więc możesz zpakowac zaadresować i komus przekazać, zeby wysłał
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Kuben
- Juventino
No to teraz wystarczy tylko czekac (znowu :? ) I miejmy nadzieje ze wysle zamawiana liczbe, a nie z 50, bo bylo zamieszanie ostatnio... Pozder
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- dawidm
- Juventino
Trunxik napisał:
mi tez sie nie usmiecha odpisywac Wam co chwila ze nie mam szalikow... dla mnie tez to jest nieprzyjemne ale niestety ja nic z tym nie zrobie...
I co tam słychać szefie?