Wszystko o Milanie
- Milano1910
- Milanista
Bertolacci jest o 15 mln za drogi na łysego. Imbula o 19 mln.
- Makiavel
- Juventino
Mam sentyment do Milanu z dzieciństwa i smutno mi czytać o upadku tego klubu. Kiedyś to był jeden z dwóch filarów reprezentacji, najlepsi obrońcy świata, klub z legendami a teraz to dziwny zlepek piłkarzy i parodystów.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- Szilgu
- Juventino
Hnie rozumiem pozycji lysego. Ewidentnie, nawet majac kase, nie potrafi sprowadzic pilkarzy, nawet na miare obecnego milanu. Wzial srednio ogarnietego legendarnego zawodnika Interu na trenera
ciekawe czy w ogole Berlusconi ogarnia co tam sie dzieje.

- pumex
- Juventino
Życie potrafi zaskakiwać. Nam w ciągu 12 godzin zwiał uwielbiany przez wszystkich Conte i przepadł Iturbe, będący jedyną furtką do wyczekiwanego 4-3-3. I co? Wiadomo - źle na tym nie wyszliśmy, aczkolwiek to tylko luźne wtrącenie niekoniecznie dotyczące Milanumrozzi pisze:Skoro już samo Sky informuje, że Kondogbia w poniedziałek na testach medycznych w niebieskoczarnej części Mediolanu, to wiedz, że coś jest na rzeczy.To czarny dzień dla fanów Milanu, którzy jeszcze niedawno myśleli o walce o podium, a tymczasem sypie się im cały plan letnich wzmocnień. Nagle pojawia się info o przejęciu Jacksona przez Atletico (i ja w to info wierzę - jest wiarygodne w obliczu ostatnich zdarzeń). Temat Ibrahimovicia ucichł, bo nie chce go puścić PSG, Milanowi odmówił Ancelotti...
Mrozzi, przesadzasz i to grubo, podobnie jak ci porównujący Inter do Sampdorii. Vidal również przenosił się do klubu pogrążonego w kryzysie, odrzucając możliwość gry w Champions League w zamian za występy tonącej Serie A, ale w perspektywie kilku lat chyba mu się to opłaciło, nie?mrozzi pisze:Swoją drogą kwota, jaką prawdopodobnie za Francuza zapłaci inter jest imponująca. Najdroższy transfer w przeciągu kilku ładnych lat.O ile samego gracza bardzo lubię, tak idzie jak dla mnie na zmarnowanie. Osobiste uprzedzenia na bok, ale nie wiem, jak się można przenieść do klubu pogrążonego w takim chaosie.
Wracając jeszcze do Rossonerich, jestem mega ciekawy co poszło nie tak podczas dogadywania przeprowadzki Kondogbii

- Robaku
- Juventino
Serio Pumex, zastanawia ciebie to? Bo dla mnie jest jasne. Pojawiło się info, że Francuz bedzie zarabiał 5 euro rocznie. To kto u nas ma taki hajs?pumex pisze: Wracając jeszcze do Rossonerich, jestem mega ciekawy co poszło nie tak podczas dogadywania przeprowadzki KondogbiiBo jestem daleki od uwierzenia, że Galliani startował to tak grube wzmocnienie bez grosza przy duszy.
- pumex
- Juventino
Tzn ja doskonale wiem, że najpewniej poszło o pieniądze. Natomiast pytam o szczegóły. Galliani nie wie, że istnieje coś takiego jak umowa przedwstępna, która jest na porządku dziennym przy większych transakcjach? Jeśli takowa byłaby z Francuzem zawarta, to nie opłacałoby mu się odrzucać Milanu z powodu o kilkaset tysięcy wyższej gaży w Interze. Po prostu wszystko wskazuje na to, że Łysy się ośmieszył i postąpił jak amator, a ja jestem ciekawy szczegółów tej farsy, choć pewnie nieprędko ujrzą one światło dzienneRobaku pisze:Serio Pumex, zastanawia ciebie to? Bo dla mnie jest jasne. Pojawiło się info, że Francuz bedzie zarabiał 5 euro rocznie. To kto u nas ma taki hajs?pumex pisze:Wracając jeszcze do Rossonerich, jestem mega ciekawy co poszło nie tak podczas dogadywania przeprowadzki KondogbiiBo jestem daleki od uwierzenia, że Galliani startował to tak grube wzmocnienie bez grosza przy duszy.

Poza tym wiem, że pieniądz to pieniądz i on rządzi światem, jednak mimo wszystko podjęta decyzja w jakimś stopniu pokazuje oblicze Kondogbii.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wczoraj czytalem o szczegolach. Milan mial juz pilkarza na widelcu, WSZYSTKIE szczegoly byly ustalone, ale wczoraj okolo godziny 15 pojawil sie inter ze spora podwyzka dla samego gracza, po czym majac zgode Francuza podskoczyl do wladz Monaco. Tryb ninja, slowem.pumex pisze:Po prostu wszystko wskazuje na to, że Łysy się ośmieszył i postąpił jak amator, a ja jestem ciekawy szczegółów tej farsy, choć pewnie nieprędko ujrzą one światło dzienne
- Kamex22
- Juventino
Według La Gazzetta dello Sport Milan nie składa broni w walce o 2 miejsce w Serie A
Ich kolejne cele to Cavani i Witsel plus dalej będą starać się o Ibrę.
Pozostaje jedno ważne pytanie. Kto tym razem zrobi Milan bez mydła?

Pozostaje jedno ważne pytanie. Kto tym razem zrobi Milan bez mydła?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Te doniesienia o Cavanim nawet mnie rozbawiły.
Już widzę, jak jeden ze zdecydowanie najlepszych napastników na świecie przechodzi do tego klubu.
Nie udało się z Martinezem oraz Ibrahimoviciem, to na pewno się uda z Urugwajczykiem... 8)
Na chwilę obecną inter wygląda dużo lepiej niż Milan. Niedługo ten dystans może się okazać nie do odrobienia dla ekipy Berlusconiego.
Na chwilę obecną inter wygląda dużo lepiej niż Milan. Niedługo ten dystans może się okazać nie do odrobienia dla ekipy Berlusconiego.
- Cabrini_idol
- Juventino

,,pół żartem-pół serio ''