Forumowicz od A do Z - vol. 1
- M.
- Juventino
Jak tylko mnowomiejsky pojawi się na forum.Szymek pisze:A kiedy pojawi się nowa ankieta?Diego pisze:Co prawda zasady jeszcze nie zostały do końca uzgodnione, ale myślę, że nie ma co zwlekać z nową ankietą. Zachęcam do głosowania.
:roll:
- mnowo
- Qualità Juventino
Ankieta zmieniona. Kto Waszym zdaniem powinien napisać pierwszy alfabet po reaktywacji tematu? Zapraszamy do głosowania!
Ankieta będzie trwała na razie nie wiemy do kiedy.. ale najpewniej Diego o tym poinformuje w stosownym czasie. Na razie rozbujajmy to porządnie.
Ankieta będzie trwała na razie nie wiemy do kiedy.. ale najpewniej Diego o tym poinformuje w stosownym czasie. Na razie rozbujajmy to porządnie.
- gosciu_Muranista
- Juventino
Fajnie, że zabawa znowu ruszyła bo była ona bardzo ciekawa.
hmm na kogo zagłosować - trudny wybór ale wybierając między supersonicem a Michałem'fcj głos oddam na supers(ł)onica jako, że jest on warszawiakiem. A alfabet Michała przeczytam w drugim konkursie.
hmm na kogo zagłosować - trudny wybór ale wybierając między supersonicem a Michałem'fcj głos oddam na supers(ł)onica jako, że jest on warszawiakiem. A alfabet Michała przeczytam w drugim konkursie.
- piter_b
- Juventino
Az wstyd mi sie przyznac ze nie widzialem tego tematu wczesniej :oops:
Jestem na forum od 6 miesiecy wiec powinienem juz ten temat gdzies widziec . Niestety chyba nieuwaznie przeglądam tematy
Pomysł z alfabetem jest swietny i szczerze mowiąc sam bym kiedyś chciał nad nim pomyśleć i takowy napisać
Teraz chciałbym oddać swój głos na Supersonica poniewaz ( nie bede oryginalny w swojej wypowiedzi i ściągne od przedmówcy) jest z Wwy
Jestem na forum od 6 miesiecy wiec powinienem juz ten temat gdzies widziec . Niestety chyba nieuwaznie przeglądam tematy

Pomysł z alfabetem jest swietny i szczerze mowiąc sam bym kiedyś chciał nad nim pomyśleć i takowy napisać

Teraz chciałbym oddać swój głos na Supersonica poniewaz ( nie bede oryginalny w swojej wypowiedzi i ściągne od przedmówcy) jest z Wwy

Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2007, 22:59 przez piter_b, łącznie zmieniany 1 raz.
- CzarnyZkultury
- Juventino
heh napisalem swoj alfabet na swietach i przez to ruszylem temat na nowo. fajnie ze to wszystko nabiera nowego zycia, bo to bardzo ciekawe co taki szary user mysli. 

- Supersonic
- Juventino
piter_b pisze: Teraz chciałbym oddać swój głos na Supersonica poniewaz ( nie bede oryginalny w swojej wypowiedzi i ściągne od przedmówcy) jest z Wwy
Proszę o Panów adresy - świeżutka linia metra niedługo będzie gotowa, abyście z niej mogli bez przeszkód skorzystać ( tuż pod blokiem ofc.). Jeżeli ktoś założy nowe konto i zagłosuje drugi razy - dodatkowo talon na 1000 dongów do wykorzystania na stadionie Xlecia - ostatnia okazja!gosciu_Muranista pisze: głos oddam na supers(ł)onica jako, że jest on warszawiakiem.
Kto by pomyślał, że taka solidarność warszawska? A bblackk mi pewnie na złość zrobił i się wyłamał.
Na szczęście na forum warszawiaków jest ponad 100-tu więc jeszcze wiele głosów i wiele nitek metra przede mną i wami

- Supersonic
- Juventino
Budowa metra w Warszawie i Kijowcu dla chłopaków już ruszyła 8) a tu wyników ni ma..
ps. taki nieokreślony termin stwarza świetne warunki do machlojek rodem z PZPN
ps. taki nieokreślony termin stwarza świetne warunki do machlojek rodem z PZPN
- gosciu_Muranista
- Juventino
powiedz poprostu, że właśnie zakładasz nowe konta na JP i to chwile zajmie.