Liga Mistrzów 2016/17
- Cabrini_idol
- Juventino
Dzisiaj znowu najpiękniejsza piłka w akcji.
Monaco ma szanse ? Kurdę, rzadko ich oglądam w tym sezonie, w sumie to będzie 2 mecz dopiero. Ale na prawo i lewą chodzą głosy, że to czarny koń rozgrywek i dzisiaj nie są stawiani w roli outsidera w konfrontacji z MC. Wręcz szanse ludzie oceniają pół na pół. ŚWIETNA praca Jardima w Monaco. Do tego mądra polityka transferowa od 2 lat. Pamiętamy jak wtapiali grube siano po przejęciu przez Ruska.
Teraz wykluwają się tam przyszłe gwiazdy. Boki obrony w postaci Mendy-Sidibe jest moc. Poza tym ten gówniarz Mbappe szturmem bierze pierwszy skład. Glik też wygląda, jakby wbił na kolejny poziom. Świetna drużyna.
Monaco ma szanse ? Kurdę, rzadko ich oglądam w tym sezonie, w sumie to będzie 2 mecz dopiero. Ale na prawo i lewą chodzą głosy, że to czarny koń rozgrywek i dzisiaj nie są stawiani w roli outsidera w konfrontacji z MC. Wręcz szanse ludzie oceniają pół na pół. ŚWIETNA praca Jardima w Monaco. Do tego mądra polityka transferowa od 2 lat. Pamiętamy jak wtapiali grube siano po przejęciu przez Ruska.
Teraz wykluwają się tam przyszłe gwiazdy. Boki obrony w postaci Mendy-Sidibe jest moc. Poza tym ten gówniarz Mbappe szturmem bierze pierwszy skład. Glik też wygląda, jakby wbił na kolejny poziom. Świetna drużyna.

- juvemaroko
- Juventino
Monaco dobrze sobie radzi w Ligue 1 I dzis bedziemy mieli odpowiedz czy tez sobie poradzic z the Citizen. LM to przed wszystkim zgranie I doswiadczenie I tu Man-city jest w lepszej sytuacji zarowno jesli chodzi o kadra jak i trenera. Dla Kamila Glika bedzie to najwazniejsze spotkanie w karierze i zobaczymy jak sobie poradzi z presja.
- Cabrini_idol
- Juventino
Świetny jest ten Mbappe. No i Silva, oczywiście ten z Monaco 

- pablo1503
- Juventino
Ten z City to też całkiem niezły piłkarz.Cabrini_idol pisze:Świetny jest ten Mbappe. No i Silva, oczywiście ten z Monaco

Dobry, żywo i trochę chaotyczny mecz. Brakuje tylko bramek. Nieźle te dzieciaki wożą obronę Manchesteru.

- Cabrini_idol
- Juventino
Ci boczni Monaco, młode wilki mają konkretne wrzutki. Już się nie dziwię dlaczego Falco wrócił do formy i dlaczego tyle strzela 

- Cabrini_idol
- Juventino
Widzieliście to wykończenie Mbappe. Kurde oglądam go 2 raz, no i powoli zakochuję się w nim. Coś z tym porównaniem z Henrym jednak jest na rzeczy...
A Henrego uwielbiałem oglądać.

Ostatnio zmieniony 21 lutego 2017, 21:28 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ale me czy cho.
Wydaje mi się, że bramkarz poskrobał piłkę przed kontaktem z Aguero, karta dla napastnika być może za gest sugerujący kartkę dla rywala.
Ciśnijcie tych frendzli! :hellyes:
Wydaje mi się, że bramkarz poskrobał piłkę przed kontaktem z Aguero, karta dla napastnika być może za gest sugerujący kartkę dla rywala.
Ciśnijcie tych frendzli! :hellyes:
calma calma
- CzeczenCZN
- Juventino
Swietnie by bylo gdyby Monaco przeszlo. Moze znow na nich trafimy w 1/4?
@Cabrini_idol Nasze transakcje z Monaco kończą sie na prasowych plotkach, a szkoda.
Heh jak ten Falcao się tam odrodził.
@Cabrini_idol Nasze transakcje z Monaco kończą sie na prasowych plotkach, a szkoda.
Heh jak ten Falcao się tam odrodził.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Pisałem gdzieś kiedyś zdaje się tu na forum, że kurs ponad 3.00 na awans Monaco to jeden wielki błąd bukmacherów. Dzisiaj udało mi się jeszcze pograć po wspomnianym kursie 3.0 i trzymam kciuki, że to Monaco ugra 

- Wojtek
- Juventino
Kapitalne widowisko i wynik, który mi się podoba. Monaco gra kapitalną piłe. A ten młody Henry, prze kozak
Dalej nie wiemy o co chodziło w tej sytuacji z karnym:D Jeśli karny to dobrze, że sędzia dał żółtko, a jeśli był spalony to za co Subasić dostał kartkę? :lol: Chyba, że sędzia ją wycofał, ale tego nie widzieliśmy.

Dalej nie wiemy o co chodziło w tej sytuacji z karnym:D Jeśli karny to dobrze, że sędzia dał żółtko, a jeśli był spalony to za co Subasić dostał kartkę? :lol: Chyba, że sędzia ją wycofał, ale tego nie widzieliśmy.
- DonPatch
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Rewelacyjne to Monaco, City momentami nie wie, gdzie jest piłka. Dwa wielbłądy sędziów, więc wychodzi mniej więcej na 0, z niekorzyścią dla Monaco. Te kontry, ta technika, ta szybkość...

- Tobor
- Juventino
Angole pokazują kolejny rok z rzędu swoją faktyczną siłę. W tamtym roku tylko dzięki frajerstwu Juve nie trafili na lepszy zespół. Moje przeczucia dotyczące zerowej liczby drużyn z Anglii w 1/4 są coraz bliższe sprawdzenia się
Arsenal już się pożegnał, City jest na najlepszej prostej do tego, a jutro Leicester - Sevilla.
:papa: Anglicy

Arsenal już się pożegnał, City jest na najlepszej prostej do tego, a jutro Leicester - Sevilla.
:papa: Anglicy
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ile razy widzę tego Silve, ciśnie mi się na usta "tak powinien grac Dybala".
Naszemu Pawłowi bez wątpienia wydaje się, że jest już tak dobry ale rzeczywistość jest trochę inna.
Oprócz ulepszonej wersji Paulito i nowego Henrego widac też drugiego Pogbe.
Generalnie talenciaki niesamowite, świetnie to się ogląda i powinniśmy wybrać się na ekskluzywne zakupy do Księstwa.
e: w studio c+ jeden z fanów angielskiej kopaniny "Subasić trafił w piłkę... ale ja bym dał karnego" :shock: :rotfl: ale ich musi tyłek szczypać
Naszemu Pawłowi bez wątpienia wydaje się, że jest już tak dobry ale rzeczywistość jest trochę inna.
Oprócz ulepszonej wersji Paulito i nowego Henrego widac też drugiego Pogbe.

e: w studio c+ jeden z fanów angielskiej kopaniny "Subasić trafił w piłkę... ale ja bym dał karnego" :shock: :rotfl: ale ich musi tyłek szczypać
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2017, 21:40 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
calma calma