LUBLIN || wspólne wypady na mecze
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Gdzieś na akademikach.Jarson pisze: A tak w ogóle to gdzie planujemy grillować?
Cóż, ja proponuję a w zasadzie ,rzucam'( bo nie ma czasu) godz. 15stą. Biorąc pod uwagę jak się zbieramy i dodatkowo zakupy, nie ma co tracić czasu. Miejsca też pewnego nie mamy także ze wszystkim zejdzie trochę czasu. Oczywiście ktoś może się spóźnić, mam tylko nadzieję, że nie wszyscy :roll:
Zatem zbieramy się od 15stej obok chińczyka/bossa. Robimy zrzutę na grilla, węgiel, kupujemy produkty, % we własnym zakresie i działamy 8) Stroje według uznania
SOBOTA 15.00

1. Dragon
2. romek
3. CinO
4. JaPs
5. Goofy
6. luzny
7. nerinka
8. STAN
9. Kimal
10. DYZIO
11. Beata
12. Emilka
13. Maly
14. Jarson
15. Lidka?

- DYZIO_STW
- Juventino
Tłumaczę Goofy:Dragon pisze: Zatem zbieramy się od 15stej obok chińczyka/bossa.
1. Miasteczko akademickie, obok akademików.
2. Sklep BOS/restauracja z chińskim żarciem (z drugiej strony masz wejście do Pauzy/dawnego Vinyla), na przeciwko dawnej Areny.
Mam nadzieję, że w miarę klarownie to opisałem.

"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Grazie Gigi Buffon!
37.
- DYZIO_STW
- Juventino
Ja wciąż jestem w lbn, a preferencji klubowych nie zmieniłem.
Jestem więc wciąż otwarty na meczyki.
Jestem więc wciąż otwarty na meczyki.
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Grazie Gigi Buffon!
37.
Grazie Gigi Buffon!
37.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
i ja (w ramach możliwości)
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Fajnie, że ktoś poruszył temat, zbierałem się żeby napisać parę słów, ale czas mi ucieka i nie mogę go dogonić 8)
Sytuacja wygląda tak, nie każdy może wie, ale zaliczamy kolejną stratę personalną w osobie romka. Warszawa chłonie ludzi, szkoda
Kadra uszczupla się niemiłosiernie a nowych osób niestety nie widać. Co za tym idzie? W tej chwili mamy może 5,6 os., które odgórnie mogę traktować jako pewniaków w kwestii ewentualnej rezerwacji, to mało. Wiemy jak to jest u nas ze zbieraniem się. Przypomnę tylko, że w poprzednim sezonie było już ciężko. W zasadzie to korzystaliśmy z tego, że graliśmy w LE, w czwartki nie było tłumów a ligę graliśmy w ndz. wieczorem lub w pon. Dostawaliśmy vipy za free nawet dla 5 os. i jakoś się to kręciło. Naprawdę nie wiem jak to ma wyglądać w tym sezonie. Oglądanie meczów na wspólnej sali to raczej nie dla nas, a patrząc w terminarz- LM i mecze w sobotę wieczorem gdzie tifosi jest zawalone a rezerwacje płatne!
Zobaczymy przy najbliższej okazji jak to będzie wyglądać. Być może będziemy zmuszeni poszukać alternatywnego lokalu, bo nie wierzę, że szybko przekroczymy 10tkę. :? Żal bo własnie na jesieni minie równo 10 lat od pierwszego lubelskiego spotkania...
Sytuacja wygląda tak, nie każdy może wie, ale zaliczamy kolejną stratę personalną w osobie romka. Warszawa chłonie ludzi, szkoda

Zobaczymy przy najbliższej okazji jak to będzie wyglądać. Być może będziemy zmuszeni poszukać alternatywnego lokalu, bo nie wierzę, że szybko przekroczymy 10tkę. :? Żal bo własnie na jesieni minie równo 10 lat od pierwszego lubelskiego spotkania...

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
niby ma być na nSportluzny86 pisze:w sobotę gramy z Udinese - zbieramy się, jeżeli będzie transmisja?
ja osobiście nie wiem jeszcze czy bym mógł być i będę wiedział pewnie dopiero w piątek...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?