WROCŁAW || wspólne wypady na mecze
- syczu
- Juventino
Dobrze słyszeć Kubuś, że zawitasz 
No to jak się ustawiamy? Bo generalnie wydaje mi się, że before być musi, bo i scudetto jest do oblania
I czy walimy w No Stress, czy szukamy większego lokalu, żeby extra ludzi pomieścić?

No to jak się ustawiamy? Bo generalnie wydaje mi się, że before być musi, bo i scudetto jest do oblania

I czy walimy w No Stress, czy szukamy większego lokalu, żeby extra ludzi pomieścić?
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- blk01
- Juventino
Moze zadzownic dotego nostress i zarezerwowac całe, zeby tam jakieś kuce w kapeluszach w karty nie grały.
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
- syczu
- Juventino
Browarek w plenerze brzmi sensownie, do ewentualnych wyższych procentów będzie pole do popisu po spotkaniu 
Tylko teraz kwestia w jakim parku, żeby się zaraz niepotrzebnymi mandatami nie pokończyło.
Może na Wzgórzu Andersa przy Aqua Parku (pod Nasyp będzie stamtąd 10 minut drogi)?
A za rezerwacją całego lokalu jestem jak najbardziej za.
Z tym, że przydałoby się wiedzieć mniej więcej i tak ile osób jest spodziewanych.
Także wyliczmy pewniaków póki co - ze swojej strony jestem z Rusinem na 100% i prawdopodobnie jeszcze 1 kumpel, czyli 3 osoby.
+ Pissu, Greger, Fabio, Kubuś, Gajowy z osób deklarujących się na forum = to już mamy 8 osób na dzień dobry.

Tylko teraz kwestia w jakim parku, żeby się zaraz niepotrzebnymi mandatami nie pokończyło.
Może na Wzgórzu Andersa przy Aqua Parku (pod Nasyp będzie stamtąd 10 minut drogi)?
A za rezerwacją całego lokalu jestem jak najbardziej za.
Z tym, że przydałoby się wiedzieć mniej więcej i tak ile osób jest spodziewanych.
Także wyliczmy pewniaków póki co - ze swojej strony jestem z Rusinem na 100% i prawdopodobnie jeszcze 1 kumpel, czyli 3 osoby.
+ Pissu, Greger, Fabio, Kubuś, Gajowy z osób deklarujących się na forum = to już mamy 8 osób na dzień dobry.
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- blk01
- Juventino
Ja + 3 (brat, kumpel i realista), niech premier dzwoni, i robi rezerwacje, żeby o 20:30 wszyscy inni opuscili lokal bo na pewno krzesełka wszystkie zajmiemy
czyli już 11 osób.

czyli już 11 osób.
http://euroislam.pl