Kontrakt Del Piero

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 16:45

alina pisze:Na forum lament, a Alex jednak zostanie ładnie pożegnany.
Naah, to przecież wielki żart Agnelliego. Nie widzisz, że plakietka wygląda jak na grobie, a te kółeczka układają się w złośliwy uśmieszek Andrei, któremu udało w końcu pozbyć Ale z klubu? :C :wink:

10 milionów na fajerwerki! A potem jeszcze 40 na Cavaniego, 45 na Neymara, 15 na Ramireza i 15 na Asamoaha :) A jak nie starczy pieniędzy, to może cały zarząd się zatrudni na pół etatu w jakimś jankeskim barze szybkiej obsługi :smile:

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 16:57

Bardzo ładny gest klubu wobec Alexa. Nie przypominam sobie by jakikolwiek inny piłkarz był w taki sposób pożegnany. :)

Teraz tylko wygrać. dla Alexa właśnie :)

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
iero10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 17:55

SKAr7 pisze:
alina pisze:Na forum lament, a Alex jednak zostanie ładnie pożegnany.
Naah, to przecież wielki żart Agnelliego. Nie widzisz, że plakietka wygląda jak na grobie, a te kółeczka układają się w złośliwy uśmieszek Andrei, któremu udało w końcu pozbyć Ale z klubu? :C :wink:
nie Andrei i nie złośliwy, bo to uśmieszek Alexa z Jego nowego logo. z resztą z takim właśnie logo można sobie kupić piłkę lub czapkę w oficjalnym sklepie Del Piero http://www.adp-shop.com/

a jeżeli to prawda z tymi naszywkami, to całkiem fajnie ze strony władz klubu

Tacchinardi.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 17:55

Cytat z wywiadu z Lapo: Musimy mówić o Del Piero w teraźniejszości, ponieważ on nadal dużo dla nas zrobi. W nowym muzeum Juventusu, które w środę otworzyliśmy, poświęciliśmy mu całą końcową sekcję, gdyż on reprezentuje Bianconerich".

Ale niektórzy mogą dalej myśleć, że Andrea z zarządem nienawidzą Alexa...

Mam nadzieje na magiczny wieczór jutro, bo to za co kochamy Alexa - robi na boisku.

Obrazek
Dolce Vita

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 18:57

Boniek o odejściu Del Piero:
Z tego co słyszałem, Alex chce pojechać do Anglii, nauczyć się języka. On jest zbyt wielki jak na niektórych ludzi w Juventusie i jego wielkość przesłania trochę wschodzące gwiazdy tego klubu – mam na myśli działaczy. Postanowiono, że lepiej będzie, jeśli Del Piero odejdzie. Niektórym gul skacze, że to jest zawodnik ważniejszy od prezydenta klubu, uwielbiany, kochany. Jeden z największych w historii.
Cóż, trochę racji rudy ma...

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 19:04

Dolce Vita pisze: Cóż, trochę racji rudy ma...
Od zabrania mu gwiazdki mam wrażenie, że Boniek robi wszystko, żeby tylko wrócić do łask Juventinich. Wstawianie się za Aleksem w każdej możliwej sytuacji trochę mi się w to wpisuje.
Może się mylę, ale nie wiem jak mieszkający w Rzymie Romanista mógłby wiedzieć coś więcej na temat relacji Agnelli, Marotta, Conte- Del Piero niż my tutaj. :think:

Szaq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 19:20

Wypowiedź Bońka to raczej atak na zarząd niż próba obrony Alexa.Zresztą cała ta teoria spisku ,że Del Piero odchodzi ,bo jest ważniejszy od Agnellego to idiotyzm.

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 22:08

Dolce Vita pisze:Boniek o odejściu Del Piero:
Z tego co słyszałem, Alex chce pojechać do Anglii, nauczyć się języka. On jest zbyt wielki jak na niektórych ludzi w Juventusie i jego wielkość przesłania trochę wschodzące gwiazdy tego klubu – mam na myśli działaczy. Postanowiono, że lepiej będzie, jeśli Del Piero odejdzie. Niektórym gul skacze, że to jest zawodnik ważniejszy od prezydenta klubu, uwielbiany, kochany. Jeden z największych w historii.
Cóż, trochę racji rudy ma...
Boniek powiedział prawdę, a niektórzy się są wstanie przyjąć tego do wiadomości. Zresztą Alex mimo swojego wieku wcale nie odstaje piłkarsko od napastników Juve, nawet ich przewyższa. Szkoda, że tak to się wszystko potoczyło :(..., a liczyłem, że jeszcze pogra sobie w LM.

Obrazek
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 23:49

Arcadio Morello pisze:Zresztą Alex mimo swojego wieku wcale nie odstaje piłkarsko od napastników Juve, nawet ich przewyższa.
To dlaczego grzeje ławę? Conte się uwziął?

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 00:05

alina pisze:
Arcadio Morello pisze:Zresztą Alex mimo swojego wieku wcale nie odstaje piłkarsko od napastników Juve, nawet ich przewyższa.
Hm, a masz jakiś lepszy pomysł?

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 00:09

LordJuve pisze:
alina pisze:
Hm, a masz jakiś lepszy pomysł?
Nie pasowanie do taktyki wyraźnie opartej na fizyczności, zasuwaniu przez 90 minut i bronieniu w 11 przez 37 letniego geniusza, który nigdy z fizyczności nie słynął wydaje mi się tak złym pomysłem, że lepiej się zamknę.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 00:11

Ja mam. Conte uważa, że ma lepszych napastników. Conte wygrał mistrzostwo przy pomocy piłkarzy którym zaufał (w tym Alexa of kors). Zwycięzców się nie sądzi, zwłaszcza godzinę po finale LM ;)

Boniek ładnie to powiedział, ale to głupota nie oparta na żadnych faktach. Miła dla ucha, pusta merytorycznie. Skąd on niby ma miec takie info?

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 00:13

LordJuve pisze: Hm, a masz jakiś lepszy pomysł?
Ja mam lepszy pomysl - mozliwosci fizyczne i zadania srodkowego napastnika, szczegolnie w ustawieniu 4-3-3. Ludzie, nie pieprzcie glupot i nie oszukujcie sie - Krol Alex nie moglby zaczynac wiekszosci meczow w tym sezonie.

Pieprzeniem pana Bonka, ktorego pewnie dalej boli ta zabrana gwiazdka bym sie nie przejmowal. Przeciez to romanista, skad on ma wiedziec, co sie dzieje w Juve :lol:

Bardzo ladny gest klubu. One Love. Oby byl ten dublet. :pray:

Obrazek
StaryDobryNedved

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 00:20

To nie gest klubu tylko sponsorów więc pewnie to gest ze strony Nike. Klub się tylko na to zgodził, a z inicjatywą wyszła firma. Sama treść jest autorstwa Alexa (chyba).

Ja powiem tak, możliwe, że i Conte usłyszał to i owo od zarządu jakie ma mieć podejście do Alexa, a może i nie. W każdym razie zwycięzców się nie ocenia, więc dajcie spokój Conte.

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 00:23

StaryDobryNedved pisze:
Ja powiem tak, możliwe, że i Conte usłyszał to i owo od zarządu jakie ma mieć podejście do Alexa, a może i nie. W każdym razie zwycięzców się nie ocenia, więc dajcie spokój Conte.
To zarząd nie miał udziału w wygraniu mistrzostwa? :think:

down
Pełna zgoda, czuje tak samo. Gdyby nie pożegnanie Alexa nie przejąłbym się specjalnie porażką jutro mając w kieszeni Scudetto. Ale ze względu na Kapitana i dokończenie perfekcyjnego sezonu- chcę zwycięstwa jak przed meczem z Caligari.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, 00:26 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany