Liga Mistrzów 2010/11

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:34

Nisko upadła włoska piłka. Inter dzisiaj niemiłosierne baty zgarnia od Schalke, pogromca Milanu dostał bolesną nauczkę od Realu, a można się spodziewać że zespół, który wyeliminował Romę, też dostanie jutro coś koło czwórki.
Dobry Mudżyn pisze:
Ciekawym kto zagra w nastepnym meczu. Chivu red card, Lucio i Samuel pewnie sie nie wykuruja... Cordoba - nastepny z ktorego i w Serie A, i w LM robia wiatrak (jak dzisiaj Farfan) ? Czy jakis mlodziak? :C
Prawdę powiedziawszy to może tam zagrać nawet i Moratti osobiście, Inter już jest poza Ligą Mistrzów.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:38

zahor pisze:Nisko upadła włoska piłka. Inter dzisiaj niemiłosierne baty zgarnia od Schalke, pogromca Milanu dostał bolesną nauczkę od Realu, a można się spodziewać że zespół, który wyeliminował Romę, też dostanie jutro coś koło czwórki.
Dobry Mudżyn pisze:
Ciekawym kto zagra w nastepnym meczu. Chivu red card, Lucio i Samuel pewnie sie nie wykuruja... Cordoba - nastepny z ktorego i w Serie A, i w LM robia wiatrak (jak dzisiaj Farfan) ? Czy jakis mlodziak? :C
Prawdę powiedziawszy to może tam zagrać nawet i Moratti osobiście, Inter już jest poza Ligą Mistrzów.
Nie no, jesli w drugim meczu też oberwą, z 3:1, będzie jeszcze weselej, nie uważasz? :)

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:41

Leonardo jednak chyba w srodku jest baaaardzo oddanym milanista :prochno: :prochno: :prochno: Takie wejscie w szeregi wroga i rozbicie go od srodka to jest dopiero cos, majstersztyk. Ogolnie morda mi sie sama cieszyla jak ogladalem ten mecz, masakra.

W drugim spotkaniu bylo po ptakach juz po 15 minutach - glupotka Croucha.

Jeszcze zeby jutro Szachtar sprawil jakas niespodzianke i bedzie git 8)

Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:45

Dobry Mudżyn pisze:
zahor pisze:Nisko upadła włoska piłka. Inter dzisiaj niemiłosierne baty zgarnia od Schalke, pogromca Milanu dostał bolesną nauczkę od Realu, a można się spodziewać że zespół, który wyeliminował Romę, też dostanie jutro coś koło czwórki.
Dobry Mudżyn pisze:
Nie no, jesli w drugim meczu też oberwą, z 3:1, będzie jeszcze weselej, nie uważasz? :)
Wiesz co, jak oni u siebie dostają piątkę z tyłu, to myślę że stracenie na wyjeździe trzech goli będzie można traktować jako sukces. Zakładając, że wystąpi Cordoba z Materacem to spekulacje na temat siódemki nie są chyba przegięciem :D W lidze Schalke nic nie ugra, to będą sobie chcieli z Interem chociaż postrzelać, Raul będzie chciał napykać goli.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:47

Jestem w lekkim szoku. Inter dostaje 5 bramek od Schalke, które w Bundeslidze zajmuje 10 miejsce... Szkoda Tottenhamu, czerwień dla Croucha rozwaliła całą koncepcję i po prostu nie dało się tego wygrać.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:48

Piękny wieczór :wink: Szczerze mówiąc po pierwszej bramce dla interu myślałem, że wygrają to swobodnie, lecz podkusiło mnie coś aby obejrzeć całe spotkanie, zamiast Realu... no i nie żałuje. Schalke poprawiło mi nastrój i to bardzo, za co jestem im bardzo wdzięczny :bravo: Mam nadzieje, że nie odpuszczą rewanżu( mogli by u siebie kolejne 5 strzelić :smile: )

Real też wysoko i raczej nic im nie odbierze półfinału, tak więc trzeba czekać na pojedynki Barcelony z Realem.

JuveForeverPoznan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:49

nic tak nie poprawia nastroju jak interek na deskach :C
nie spodziewalem sie az takich batow, jak na obronce trofeum sa beznadziejni.
szkoda ze real wygral, awans maja zapewniony. chcialbym zeby mniej niz klub odpadl, ale wtedy kto zatrzyma real? a zwyciestwa mou i krystyny i realu nie zniose jeszcze bardziej niz barcy i messiego

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:56

CzarnyZkultury pisze:wszyscy sie zachwycali ranocchia jaki to on nie zaj.. obronca, duzo od naszego leo, a tu dzis pokaz pelna geba dal. 4 bramy jego ;D cos pieknego. ogolnie inter z przodu gral nawet przyzwoicie, ale w obronie to totalna pomylka. leonardo to ma chyba taktyke hurra do przodu. 5-2 dziekuje, dobranoc :prochno: :smile:
Ostatnio w meczu z Milanem też grał nieudolnie. Dla mnie to żaden talent, zwykły młodziak z przebłyskami.
Nigdy nie skończy jak nasz Giorgio chociażby ;)

sisman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:58

Mati1990 pisze: Real też wysoko i raczej nic im nie odbierze półfinału, tak więc trzeba czekać na pojedynki Barcelony z Realem.
Nie skreślałbym Ukrainców, jeśli w Barcelonie nie pozwolą sobie strzelić więcej niż dwa gole, to w Doniecku może być ciekawie, chociaż Real-Barca w fazie pucharowej, chyba za mojego życia nie było jeszcze takiego meczu.

Day after day I'm getting better and better.
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:59

Inter popsul kupon ale jakos mnie to nie martwi :C Ranocchia i Chivu razem graja taki piach ze gorzej chyba nie mozna :D

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 23:01

Real - Schalke - finał marzenie. I Jurado (wych. Atletico a wiec rywala Realu) i Raul strzelajacy po bramce uciszajac Mourinho :D

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 23:03

Dobry Mudżyn pisze:Real - Schalke - finał marzenie. I Jurado (wych. Atletico a wiec rywala Realu) i Raul strzelajacy po bramce uciszajac Mourinho :D
Tak, to napewno byłby prztyczek w nos dla Realu. Tak swoją drogą, to odpadnięcie Interu pokazuje stan włoskiej piłki. Serie A tak szybko nie odzyska trzeciego miejsca w rankingu, więc przy tempie rozwoju sytuacji w Juventusie oznacza, że LM zobaczymy za 5 lat.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 23:04

Inter - hit wieczoru :D
Szkoda tylko Tottenamu.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 23:10

sisman pisze:
Mati1990 pisze: Real też wysoko i raczej nic im nie odbierze półfinału, tak więc trzeba czekać na pojedynki Barcelony z Realem.
Nie skreślałbym Ukrainców, jeśli w Barcelonie nie pozwolą sobie strzelić więcej niż dwa gole, to w Doniecku może być ciekawie, chociaż Real-Barca w fazie pucharowej, chyba za mojego życia nie było jeszcze takiego meczu.
Oj był, był... rok 2001/2002 mówi ci coś ? :wink: Bodajże ćwierćfinał, wtedy jak wiadomo Real okazał się lepszy i ogólnie wygrał całe rozgrywki pokonując w finale rewelacyjny Bayer Leverkusen)

Wątpię, aby Szachtar przeszedł Barcelonę, skończą pewnie jak Tottenham i szczerze mówiąc wolę obejrzeć Real z Barceloną zamiast Szachtarem. Lepsze widowisko :wink:

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 23:12

kosciu88 pisze:Inter popsul kupon ale jakos mnie to nie martwi :C Ranocchia i Chivu razem graja taki piach ze gorzej chyba nie mozna :D
Ja ostatnio postawiłem trzy dychy w derbach Mediolanu na Inter. Nie dlatego, że uważałem ich za faworytów, tylko po to, żeby sobie w razie czego otrzeć tą forsą łzy, gdyby merdacze wskoczyli na fotel lidera. W życiu się tak nie cieszyłem z kuponu, który nie wszedł :D
mateelv pisze: Ostatnio w meczu z Milanem też grał nieudolnie. Dla mnie to żaden talent, zwykły młodziak z przebłyskami.
Nigdy nie skończy jak nasz Giorgio chociażby ;)
Ja się martwię żeby nasz Giorgio nie skończył jak on
Mati1990 pisze:
sisman pisze:
Oj był, był... rok 2001/2002 mówi ci coś ? :wink: Bodajże ćwierćfinał, wtedy jak wiadomo Real okazał się lepszy i ogólnie wygrał całe rozgrywki pokonując w finale rewelacyjny Bayer Leverkusen)
Ja za to pamiętam jak rok później miała być powtórka, a Juventus najpierw rozjechał Barcelonę, a potem Real. Ach, to były czasy. Aż się łezka w oku kręci.

ODPOWIEDZ