T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
rysiu_rsu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2010, 18:11

Witam
poprosze
Wzór nr. 2 Sztuk: 1 , Rozmiar XL
przelew już zrobiony ,takze niebawem powinieneś miec zaksięgowany,pozdrawiam:D

michal_os

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2010, 18:18

kasa wplacona ok dwie godziny temu, a na PW jest adres na ktory prosze wyslac paczke :wink: pozdro :ok:

Kuri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2010, 19:07

tabo89 pisze:Spokojnie, dopiero wczoraj o 20 dodałeś dane do przelewu, od tego czasu nie wszyscy wchodzili na JP, niektórzy może wpłacili ale wpłata może być u Ciebie jutro.

Ale właśnie zauważyłem, że w pierwszym poście napisałeś że wpłaty potrwają 2 tygodnie - może to trochę za długo, niektórzy będą odwlekać.
Pierwszy przykład masz już wyżej - kolega Darius19, napisał że wpłaty dokona w poniedziałek, dziś mamy czwartek.
Ja rozumiem że każdy ma mnóstwo zajęć itp ale zrobić przelew to jest kwestia kilku chwil jeśli trzeba iść na pocztę/do banku lub kilku minut, jeśli posiada się konto z dostępem przez Internet, albo ktoś z rodziny takie posiada.
Jeśli ktoś jest bardzo zarobiony to może poprosić zawsze kogoś bliskiego, wystarczy chcieć.
Skoro ktoś wpada na pomysł zmiany zasad w trakcie gry, pisze od siebie zeby później nie było do mnie pretensji:

przelew zrobie 10-go marca, ani dzień później ani wczesniej, wiec pewnie dojdzie na 11-go. Jeśli postanowicie skrócić termin wysyłki pieniędzy proszę usunąć mnie z listy. Kocham ten klub ale nie zaryzykuje tego, że z powodu koszulki może mi przed 10-tym zabraknąć pieniedzy, a wiadomo jak to jest przed wypłata.

Dziekuje, dobranoc

mac_12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2010, 19:12

Przelew zrobiony teraz tylko czekac 8)

♞♘ⒹⒺⓁⓅⒾⒺⓇⓄ✰ ★

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2010, 20:35

Kuri pisze:
tabo89 pisze:Spokojnie, dopiero wczoraj o 20 dodałeś dane do przelewu, od tego czasu nie wszyscy wchodzili na JP, niektórzy może wpłacili ale wpłata może być u Ciebie jutro.

Ale właśnie zauważyłem, że w pierwszym poście napisałeś że wpłaty potrwają 2 tygodnie - może to trochę za długo, niektórzy będą odwlekać.
Pierwszy przykład masz już wyżej - kolega Darius19, napisał że wpłaty dokona w poniedziałek, dziś mamy czwartek.
Ja rozumiem że każdy ma mnóstwo zajęć itp ale zrobić przelew to jest kwestia kilku chwil jeśli trzeba iść na pocztę/do banku lub kilku minut, jeśli posiada się konto z dostępem przez Internet, albo ktoś z rodziny takie posiada.
Jeśli ktoś jest bardzo zarobiony to może poprosić zawsze kogoś bliskiego, wystarczy chcieć.
Skoro ktoś wpada na pomysł zmiany zasad w trakcie gry, pisze od siebie zeby później nie było do mnie pretensji:

przelew zrobie 10-go marca, ani dzień później ani wczesniej, wiec pewnie dojdzie na 11-go. Jeśli postanowicie skrócić termin wysyłki pieniędzy proszę usunąć mnie z listy. Kocham ten klub ale nie zaryzykuje tego, że z powodu koszulki może mi przed 10-tym zabraknąć pieniedzy, a wiadomo jak to jest przed wypłata.

Dziekuje, dobranoc
Słuchaj tu chodzi o to że ja nie odwlekam ale dopiero w poniedziałek będę miał pieniądze. I od razu wpłacę a jak się uda to jeszcze w niedzielę więc mi tu nie wypominaj że ja zrobię wpłatę dopiero w poniedziałek. Bo ty tutaj jak widzę lepszy nie jesteś.

FORZA JUVE
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2010, 20:38

ale po co te kłutnie?, wyjaśniłem dlaczego wpłaty trwają 2 tyg i komentarze są zbędne, nie patrzcie tylko na siebie, ktoś może dostaje wypłate 10 czy 15, dlatego ma czas na wpłatę.

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2010, 21:09

Darius19 pisze:Bo ty tutaj jak widzę lepszy nie jesteś.
To było do mnie? Jeśli tak to sprawdź na liście.. Ja do Ciebie nic nie mam podałem tylko za przykład.
faja69 pisze:ale po co te kłutnie?, wyjaśniłem dlaczego wpłaty trwają 2 tyg i komentarze są zbędne, nie patrzcie tylko na siebie, ktoś może dostaje wypłate 10 czy 15, dlatego ma czas na wpłatę.
Tym tokiem to ktoś może miał pierwszego i już wydał wszystko, trzeba poczekać do następnego miesiąca.

Ale okej, mało ważne, poczekam ile trzeba i już.

Obrazek
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2010, 21:25

mój przelew wpłynie w weekend :dance:

faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2010, 21:37

wagner pisze:mój przelew wpłynie w weekend :dance:
nie piszcie kiedy macie zamiar wpłacić bo tylko niepotrzebnie zaśmiecamy temat..

Obrazek
Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2010, 08:48

Tu się zgodzę. to nie potrzebne.

FORZA JUVE
Adamosus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2010, 14:05

Faja69,zmień proszę mój rozmiar z M-ki na L-ke.(jestem 9 na liscie do wzoru nr. 2)

Obrazek
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2010, 16:20

Majos pisze:
Majos pisze:Wzór numer 2, sztuka jedna, XL. Akcja miała być kwiecień-maj, ale widzę, że rusza wcześniej :D
Po dokładniejszym zapoznaniu się z rozmiarami zmieniam na L. Myślę, że nie będzie problemu :]

Faja, gdzieś Ci może uciekło, bo na liście nie jest poprawione. Lista numer 2., numer startowy 4. Zmienić na L, poproszę, podziękował. Wpłata w poniedziałek lub wtorek :D

faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2010, 18:18

no dzisiaj już troszkę lepiej z wpłatami, zobaczcie jeszcze raz czy macie dobry rozmiar wpisany! bo czasem mogę się gdzieś pomylić i wpisać inny

Obrazek
HaR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2010, 18:39

Hmm ja dziś przed południem też wpłaciłem i mnie nie ma :think:

Poprawka : rano :roll:

Kurczi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2010, 21:07

ludzie nie zachowujcie się jak dzieci! faja69 ma zapewne jakieś obowiązki i nie siedzi cały dzień przy kompie i nie sprawdza co minutę czy przelew wpłynął, jeżeli dojdzie na pewno to odnotuje, nie ma co pisać kto kiedy zrobił przelew i że jeszcze nie jest zaznaczony. Lepiej zamówcie koszulkę dla żony, dziewczyny, siostry, koleżanki... http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... c&start=90 :D

ODPOWIEDZ