Szaliki Juventusu
- Trunxik
- Juventino
Zbysio... narazie nie liczylbym na to
Cyba... hmmm jakis to pomysl jest... www.szaliki.com tam masz adres. Zobacz czy nie jest to daleko od Ciebie i mozesz dopytac sie o szczegoly. na zywo chyba nie bedzie krecil jak przez telefon ;P
Cyba... hmmm jakis to pomysl jest... www.szaliki.com tam masz adres. Zobacz czy nie jest to daleko od Ciebie i mozesz dopytac sie o szczegoly. na zywo chyba nie bedzie krecil jak przez telefon ;P

- Trunxik
- Juventino
chlopaki nie napalajcie sie na nie tak... wszystko sie okaze
i jak to BOOM napisal jest pewna kolejnosc kto je dostanie. nawet jezeli bedzie 70 szalikow to beda rozdane od razu tym ktorzy wczesniej sie obudzili ale i tak za ponzo
i jak to BOOM napisal jest pewna kolejnosc kto je dostanie. nawet jezeli bedzie 70 szalikow to beda rozdane od razu tym ktorzy wczesniej sie obudzili ale i tak za ponzo

- Martin
- Juventino
Nie wiem czy wiesz jak funkcjonują privy na JuvePoland? Po wyslaniu priv ląduje w "Wysłane". Jesli cały czas tam jest oznacza to, ze user nawet do niego nie zajrzal. Moze to byc znak ze sie nie logował a moze to byc znak ze zlał priva. Napisalem tak poniewaz moj post do ciebie własnie tam byl. Zatem... wybacz ale sadzilem ze sobie spisujesz na biezaco te adresy... gdzies do pliczku albo cosik. Tak czy inaczej dobrze, ze monitorujesz spraweTrunxik pisze:eee... a co mam odpisac... "ciesze sie ze mieszkasz tu i tu" ? nie czytam tych adresow bo teraz nie sa mi jeszcze potrzebne... troche nie rozumiem Twojej uwagi.
Witaj w prawdziwym świecie. Niestety ale tak juz jest. Reklama reklamą ale nie przekonasz sie o profesjonalizmie producenta dopoki z nim nie zaczniesz wspołpracowac.Trunxik pisze: Z innej beczki... jestem po prostu zszowoany postawa producenta ;/ Dzisiaj dzwonie do niego zadowolony ze szaliki pewnie wyslane. A co on do mnie? "dzisiaj PRAWDOPODOOBNIE" beda wyslane. w pyte. Pozniej jak mu powiezialem ze 66 sztuk zamawialem to mi wyskakuje ze moze byc tylko wielkokrotnosc 5 !!!! (szkoda ze mi wczesniej nie powiedzial ale co to tam ;/). I zaczal sie spierac ze 50. No to mala dyskusja byla. Po czym powiedzial ze bedzie ich 65 albo 70... ale i byc moze 50. rece opadaja ;/
Sam mialem przypadek gdzie koles od spraw handlowych nie potrafil mi powiedziec jaka bedzie cena przesylki... Tak to juz jest. Ale problem jest po stronie producenta bo jeden klient stracony pociga za sobą pełno innych, ktorzy mogliby zrobic z nim interes ale slyszac opinie innego zrezygnują.
PS. Czy ty z nim podpisywales jakąs umowe pisemną lub mailową? Bo jesli tylko telefonicznie to mozesz miec faktycznie problem.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Trunxik
- Juventino
nie zadnej umowy nie podpisywalem... ale to jest gosc ktorego trzeb opierdzielic zeby zaczal dzialac... dopiero jak zaczalem go meczyc (doslownie) to ruszyl sie... tak smao z ta liczba szalikow... ale bede walczyl 

- Trunxik
- Juventino
sorry ze post pod postem ale chce odswiezyc zeby wszyscy widzieli.
A więc: min Di Viao i z teg oco pamiętam Martin zgodili się żeby wysłać szaliki do Poznania na jeden adres. Czy ktoś jeszcze by tak chciał ? Uwierzcie mi, że zoszczędza to dużo czasu i idzie sprawniej. A jak komuś tak strasznie zależy na pieniądzach, które dał za przesyłke to wrzuce je do koperty z szalikiem :> Myślę, że wysyłać zbiorowo będę do min. 3 osób.
A więc: min Di Viao i z teg oco pamiętam Martin zgodili się żeby wysłać szaliki do Poznania na jeden adres. Czy ktoś jeszcze by tak chciał ? Uwierzcie mi, że zoszczędza to dużo czasu i idzie sprawniej. A jak komuś tak strasznie zależy na pieniądzach, które dał za przesyłke to wrzuce je do koperty z szalikiem :> Myślę, że wysyłać zbiorowo będę do min. 3 osób.

- juveluck
- Juventino
Ja również nie mam nic przeciwko wysłaniu jednej paczki do Poznania, byle by w końcu te szal dostać. Mogę nawet odebrać paczkę dla wszystkich i przekazać każdemu szalik;p Proponuje też, wysłać paczkę priorytetem.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Trunxik
- Juventino
1. Przepraszam to nie Di Viao z Poznania tylko Pawciosss 
2. W takim razie Poznan prosze sie dogadac ze soba i na PW wyslac mi wiadomosc z tematem "Poznan" i w srodku adres odbiorcy paczki oraz xywy uzytkownikow, ktorzy skladaja sie na paczke.
3. bedzie priorytet

2. W takim razie Poznan prosze sie dogadac ze soba i na PW wyslac mi wiadomosc z tematem "Poznan" i w srodku adres odbiorcy paczki oraz xywy uzytkownikow, ktorzy skladaja sie na paczke.
3. bedzie priorytet