Mercato (2012-2014)
- wojokamil
- Juventino
gdyby nie dobra fura obok, nikt nie zwróciłby uwagi, że to jakiś piłkarz. idealnie pasuje do otoczenia.
Jestem ciekaw na jakich warunkach w końcu on z Islą przejdą... 2x 0,5 za 15mln? i płacimy im kase zgodnie z ich aktualnymi kontraktami?
Jestem ciekaw na jakich warunkach w końcu on z Islą przejdą... 2x 0,5 za 15mln? i płacimy im kase zgodnie z ich aktualnymi kontraktami?
Fotka z bloga Di Marziopumex pisze:I kto miał rację, słońce?

No bo ten cały Aghemo siedzi w Turynie, a Di Marzio w Mediolanie i wczorajszy news był od tego drugiego (była też fota agenta Islii).
- Łoles
- Juventino
- Kamex22
- Juventino
No w końcu... Już się bałem, że Kwadwo jest tak czarny, że go nie złapie obiektyw aparatu...
No ale skoro jest, to już będzie dobrze. Jeszcze jutro fotki Isli i pomoc oraz prawa strona jest ok

Co do Gio... Już mnie zaczyna drażnić ta sytuacja. Jeśli jest gotowy powalczyć o skład to z miłą chęcią go zobaczę ponownie w naszej koszulce. Jeśli chce przyjść na gotowe, to kasa z niego na pewno się przyda bardziej niż on sam.
- jakku1
- Juventino
Pumi, Ty to jednak jestes niewierny Tomaszpumex pisze:Masz rację, dlatego najpewniej trwające badania Asamoah są ściemą. Zawsze oficjalna strona klubu informuje o testach i zewsząd otaczają nas fotki i filmy z dotarcia piłkarza do kliniki. Gdzieś niby mi mignęło, że właściwe testy medyczne mają zacząć się o 15:30, ale ile w tym prawdy, nie wiem. Na razie wszystko wygląda na plotkę, choć sam transfer faktycznie ponoć jest bardzo blisko

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- vinek
- Juventino
Jest już potwierdzenie na oficjalnej stronce, także witamy Kwadwo w Juve
świetna robota Marotty. Jutro do kolegi dołączy Isla i zaczniemy mercato mocnym akcentem :twisted:
http://www.juventus.com/juve/en/news/14june2012_asamoah

http://www.juventus.com/juve/en/news/14june2012_asamoah
- Łoles
- Juventino
Tu nie chodzi o same parametry w sensie zapisu cyfr ale o sposób w jaki sie prezentuje o wrażenie jakie robi - a wygląda na sporego chłopazahor pisze:173 cm wzrostu i 70 kilo żywej wagi? Grywali w Juve dorodniejsi Murzyni, ale ok, niech przychodzi 8)Lypsky pisze:dorodny murzyn - tego brakowało tej drużynie

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- mateusz6
- Juventino
Świetny ruch Marotty. Tylko ciekawe czy płacimy za niego samą gotówkę czy dokładamy karty jakiś młodych zawodników. Środek pomocy jest teraz mega. Jak przyjdzie Isla to już w ogóle nie mamy co się martwić, bo musiałoby być multum kontuzji, żeby pomoc wyglądała niezadowalająco.
PS. Według transfermarktu Kwadwo ma 178 cm wzrostu
PS. Według transfermarktu Kwadwo ma 178 cm wzrostu
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- Łoles
- Juventino
W poprzednim sezonie było ok, ale dwa sezony przed mistrzowski pokazały że "osiągnąć" multum kontuzji to żaden problem a przecież mieliśmy wówczas "Pana bez Kontuzji".mateusz6 pisze:...bo musiałoby być multum kontuzji, żeby pomoc wyglądała niezadowalająco.
Mam jednak nadzieję że sytuacja z plagami kontuzji została opanowana i nie przytrafi się już więcej.
Co do samych transferów to podoba mi się taki ruch i mam nadzieję że im bliżej bramki przeciwnika tym nasze zakupy będą już tylko lepsze.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Bartek88
- Juventino
No nie wiem, wygląda zupelnie jak Eliajakku1 pisze:Pumi, Ty to jednak jestes niewierny Tomaszpumex pisze:Masz rację, dlatego najpewniej trwające badania Asamoah są ściemą. Zawsze oficjalna strona klubu informuje o testach i zewsząd otaczają nas fotki i filmy z dotarcia piłkarza do kliniki. Gdzieś niby mi mignęło, że właściwe testy medyczne mają zacząć się o 15:30, ale ile w tym prawdy, nie wiem. Na razie wszystko wygląda na plotkę, choć sam transfer faktycznie ponoć jest bardzo blisko

Co do Giovinco, z tego co czytalem na goal.com to Moratti sobie ostrzy pazurki
Giroud jest ponoc zaklepany przez Arsenal za 14,9 melonow.
W ogole nie rozumiem calej tej sprawy z Melo, na chłopa jest popyt a kebaby jeszcze smią się targować mimo iż marne 13 mln maja za niego dac?
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
A teraz bez bicia - kto by się spodziewał rok temu że ten Sezon zaczniemy z Mistrzowską paterą i pomocą: Pirlo,Vidal,Marchisio,Asamoah,Isla?
Przecież w Serie A nie ma lepszej pomocy, nie ma lepszej obrony... co za tym idzie wzmocnijmy atak i nawet FIGC nawet Moratti będzie musiał uznać naszą 3 gwiazdkę w Sezonie 2014/15 ;>
Przecież w Serie A nie ma lepszej pomocy, nie ma lepszej obrony... co za tym idzie wzmocnijmy atak i nawet FIGC nawet Moratti będzie musiał uznać naszą 3 gwiazdkę w Sezonie 2014/15 ;>
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.