Nowy Trener?
- Gałcio
- Juventino
Byczku,ale z kim Ty chcesz dyskutować na ten temat,skoro dla 3/4 tego forum,Sarri nie nadaje się na trenera,bo nosi dres (trenuje drużynę piłkarską?) Bez obrazy,ale jak wspomniałem,większość ludzi tutaj,nie patrzy pod kątem warsztatu,umiejętności,tylko czy mu dobrze Sarri w Fifie by wyglądał. Bo "Juve to klasa i elegancja". Ważne by dobrze wyglądał,a to,że od ćwierć wieku nie potrafimy wygrać LM to jest nic. Ważne,że w 1/8 czy ćwierćfinale nasz trener,pokazuje "klasę godna Juventusu". To nic że wszyscy chcą zmiany stylu,to nic,że Sarri to gwarantuję,bo jest trenerem,który gra do przodu. Pali skręcane szlugi i chodzi w dresie. To argument większości dzieci "Forza Juve" ... chociaż też nie dzieci tak uważają tez "kozaki" tego forum.Astarot pisze:Benatia szrotem???? ..... okMRN pisze:To owszem ale dla mnie większym kopem będzie sprowadzenie Benatii bo jeszcze okaże się, że Paratici wyspecjalizuje się w ściąganiu szrotu. Najpierw ściągnął ( być może on ) Bonucciego, który się obraził i odszedł a teraz Banatię planują ściągnąć. Z Sarrim to samo, faken w nasza stronę a później Panie Maurycy, zapraszamy do Juve, mamy tu świetna kuchnię. Nie ogarniam tego ale w depresję nie wpadam bo to jeszcze nie koniec. Jutro znowu będzie euforia a w niedzielę obudzimy się z depresją (ja jej nie mam) bo będą gimbusy siały ferment.
Gość ma 32 lata i faktycznie powinniśmy celować w młodszych ale raz że będzie kosztował grosze a byłby 2 po Kielonie naszym najlepszym obrońcą.... mam nadzieję że to takie niesfortunne zestawienie.
Możecie pisać o piłkarzach pokroju Benatii czy treneracg jak Sarri że poziomem czy profilem nie przystają do obecnego Juve ale na litość... nie nazywajcie ich szrotem
A co do Benatii. Facet jest kozakiem na tej pozycji,zna ligę,klub,wiele wygrał,wiele ważnych spotkań rozegrał. Chyba lepiej mieć takiego gościa,który o ile to prawda,chce wrócić bo ma coś do udowodnienia,niż wiecznie młodego Ruganiego,który po paru latach treningów z Kielonem,wygląda jakby bał się zaatakować juniora. Nie mówiąc już o czysto piłkarskich walorach,których mu brak.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Pociesza mnie też trochę fakt że Fabio mówił że działamy po cichu, a Tutto dudni od 2 tygodni o Sarrim na czołówce.
Taka dyskrecja że pro turyński dziennik codziennie o tym mówi.
Taka dyskrecja że pro turyński dziennik codziennie o tym mówi.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- sebastian10
- Juventino
jest dobrze brzeczek ma dalej prace i do nas nie trafi .
gorzej juz sie nie da grac w piłke uchron nas panie... przed polskimi trenerami i piłkarzami .
a myslałem ze maxa styl jest ....
gorzej juz sie nie da grac w piłke uchron nas panie... przed polskimi trenerami i piłkarzami .
a myslałem ze maxa styl jest ....
- Vincitore
- Juventino
https://www.transfermarkt.com/mancheste ... verein/281
Sporej części sztabu Guardioli za trzy tygodnie wygasa kontrakt. W tym Artecie i Buenaventurze czyli dwójce najważniejszych osób. Może się nie spieszą z podsunięciem nowego, a może już nie ma po co
E: Pan obok Paraticiego to niby Buenaventura (trener od przyg fizycznego ze sztabu Pepa) a zdjęcie podchodzi z zeszłego tygodnia i było zrobione w Paryżu (według autora).
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201906 ... 945895.jpg
Sporej części sztabu Guardioli za trzy tygodnie wygasa kontrakt. W tym Artecie i Buenaventurze czyli dwójce najważniejszych osób. Może się nie spieszą z podsunięciem nowego, a może już nie ma po co

E: Pan obok Paraticiego to niby Buenaventura (trener od przyg fizycznego ze sztabu Pepa) a zdjęcie podchodzi z zeszłego tygodnia i było zrobione w Paryżu (według autora).
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2019, 10:22 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
Z tego co widziałem jakiś czas temu to City chce zaproponować Artecie posadę 1 trenera po odejściu Pepa.Vincitore pisze:https://www.transfermarkt.com/mancheste ... verein/281

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Może byćVincitore pisze:https://www.transfermarkt.com/mancheste ... verein/281
https://www.google.com/search?q=buenave ... 947#imgrc=_
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Podobieństwo fryzury i siwej brody jest satrwazajace.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Vincitore
- Juventino
Podobieństwo ogromne, ale połowa użytkowników twierdzi, że może to być Mattia Collauto - dyrektor Venezii, a nas interesuje stamtąd młody Zennaro. Nie wiem, ciężkie do zweryfikowania, ale trudno mi uwierzyć by to był Buenaventura, wydaje mi się to zbyt łatwe.
EDIT:
Mamy film, jak komuś się chce to może się pobawić
EDIT:
Mamy film, jak komuś się chce to może się pobawić

Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2019, 11:26 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- mateo369
- Juventino
Jakie ma znaczenie fakt kiedy ten wywiad był kręcony, skoro wrzucili go wczoraj? Czyżby nasi byli do tego stopnia geniuszami, że w tę gierkę wkręcili nawet City?Vincitore pisze:Momblano teraz w Topcalcio
- Wywiad z Guardiolą był kręcony na potrzeby serialu w Amazonie/Netflixie
- Wymowny jest fragment, który City wykorzystało na 30 sekundową zajawkę w której mówi, że to najlepsze miejsce do trenowania, tak jakby na potrzeby tych plotek o odejściu
- Materiał powstał 19 maja, a on sam po 19 maja dostał pozytywne informacje w kontekście przejścia Pepa
Kolejna zagwozdka na JP - Jest fota AA z Sarrim w dniu finału ligi europy - nie no kurtuazyjne spotkanie. Ktoś wrzucił fotę Paraticiego z jakimś typem, nie wiadomo czy nie jest to foto sprzed 5 lat, nie wiadomo kto na nim jest, być może jakiś mało znaczący współpracownik Pepa - nie no ewidentnie negocjują kontrakt.
Ludzie pogódźcie się z faktem - Sarri jest naszym nowym trenerem.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
Fota z dnia finału nie jest z Sarrim. Tylko z Brucem który jest dyrektorem CFC. A Andrea był w Baku jako prezes ECA.mateo369 pisze:Jakie ma znaczenie fakt kiedy ten wywiad był kręcony, skoro wrzucili go wczoraj? Czyżby nasi byli do tego stopnia geniuszami, że w tę gierkę wkręcili nawet City?Vincitore pisze:Momblano teraz w Topcalcio
- Wywiad z Guardiolą był kręcony na potrzeby serialu w Amazonie/Netflixie
- Wymowny jest fragment, który City wykorzystało na 30 sekundową zajawkę w której mówi, że to najlepsze miejsce do trenowania, tak jakby na potrzeby tych plotek o odejściu
- Materiał powstał 19 maja, a on sam po 19 maja dostał pozytywne informacje w kontekście przejścia Pepa
Kolejna zagwozdka na JP - Jest fota AA z Sarrim w dniu finału ligi europy - nie no kurtuazyjne spotkanie. Ktoś wrzucił fotę Paraticiego z jakimś typem, nie wiadomo czy nie jest to foto sprzed 5 lat, nie wiadomo kto na nim jest, być może jakiś mało znaczący współpracownik Pepa - nie no ewidentnie negocjują kontrakt.
Ludzie pogódźcie się z faktem - Sarri jest naszym nowym trenerem.
- Vincitore
- Juventino
Romeo Agresti pojawił się na forum VS po kilku latach nieobecności w dość szampańskim nastroju. Jeden z użytkowników zapytał go czy ma coś ciekawego do przekazania, a ten odpowiedział: wiesz już wszystko, jesteście jak zwykle daleko z przodu.
Wyczuwam niestety delikatną ironię.
Collauto został wykluczony, tutaj zdjęcie w innym wymiarze. Na Buenaventure również mi nie wygląda.
https://scontent-fco1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5D991F99
EDIT: Agresti ponownie:
Wyczuwam niestety delikatną ironię.
Collauto został wykluczony, tutaj zdjęcie w innym wymiarze. Na Buenaventure również mi nie wygląda.
https://scontent-fco1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5D991F99
EDIT: Agresti ponownie:
To chyba niestety koniec panowie.Trener: Maurizio Sarri
Asystent 1: Luca Gotti
Asystent 2: Marco Ianni
Asystent 3: Andrea Barzagli
Trener sportowy: Paolo Bertelli
Trener sportowy: Davide Ranzato
Trener bramkarzy: Claudio Filippi
Dobrze dla nas wszystkich. Nie będzie niespodzianek;)
Uściski.
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2019, 11:55 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.