Wszystko o Milanie
- Robaku
- Juventino
Nie wiem dlaczego uznajesz za wymysł to, że Martinez wolałby grać w PL czy Laliga a nie uznajesz tego, że transfer jest naprawdę blisko. Wszystko opiera się na domyslach, podaniach. Masz bezposrednią informacje od agentów, nei to wszystko podają media. Wiec nie rozumiem, dlaczego jedne informacje uznajesz za wiarygodne a inne nie.Milano1910 pisze:Robaku
Jakich wymysłach dziennikarzy? Cała trójka agentów(Kondogbia, Raiola, Martinez) potwierdzili, że trwają rozmowy na temat ich klientów. Nic nie jest wymysłem dziennikarzy. Takim czymś można nazwać Godina, Mirandę czy Hummelsa...
- Milano1910
- Milanista
Dlatego, że agent Martineza potwierdził, że porozumienie jest blisko więc czemu miałbym mu nie wierzyć?
- Dizzee
- Interista
Ronaldo-Benzema-BaleCabrini_idol pisze:zahor pprosze Cie.... atak Tevez Morata Dybala Berardi Zaza to top 5 na swiecie.
Neymar-Suarez-Messi
Hazard-Costa-Willian/Cuadrado
Aguero, Bony, Dzeko, Jovetic
Koke-Mandzukic-Griezmann
Cavani-Ibra-Moura
Tak na szybko
Oczywiście, że te nazwiska są realistyczne. Kondogbia tak naprawdę delikatnie cieniuje w Monaco w porównaniu do tego co grał w Sevilli i już po tamtym transferze do klubu z księstwa było widać, że priorytetem są dla niego $$$, więc Milan czy Inter oferując mu odpowiedni kontrakt spokojnie mogą go kupić. Godin, Miranda? Piłkarze zaawansowani wiekowo, podobno brazylijczykiem interesuje się też Inter, według mnie również mocno prawdopodobny transfer. Hummels to faktycznie science fiction, ale po tym co gra w tym sezonie wszystko jest możliwe. Panowie, w dzisiejszym futbolu nie ma już ambicji, walki o puchary, przywiązania do barw klubowych, pójdą grać tam gdzie sypną hajs, a w Milanie sypnąć mają co.Milano1910 pisze:Robaku
Jakich wymysłach dziennikarzy? Cała trójka agentów(Kondogbia, Raiola, Martinez) potwierdzili, że trwają rozmowy na temat ich klientów. Nic nie jest wymysłem dziennikarzy. Takim czymś można nazwać Godina, Mirandę czy Hummelsa...
Ale i tak byłbym sceptyczny co do tych wszystkich spekulacji, bo odkąd Milan czy Inter zapowiedział walkę o piłkarzy z topu w to mercato, jesteśmy zasypywami miliardem informacji, często wymysłami pismaków i kwotami z kosmosu. Ja już się naciąłem z Toure, dlatego wszystkie wiadomości przyjmuje z dystansem.
- Robaku
- Juventino
Ale gdzie potwierdził? Pytam serio bo może to takie same źródło jak to mówiace o wyborze Jacksona.Milano1910 pisze:Dlatego, że agent Martineza potwierdził, że porozumienie jest blisko więc czemu miałbym mu nie wierzyć?
Wiesz dla mnie takie info jest tak samo wiarygodne jak Tuttosport pisze, że agent Martineza mowi o bliskim porozumieniu. Mogą to tak samo zmyślić, jak to ,ze Jackson coś woli.
Zresztą po tym co gadają agenci... dla mnie ich wiarygodność jest zachwiana.
- zahor
- Juventino
Ponieważ jego zadaniem nie jest rzetelne informowanie Ciebie na temat przebiegu negocjacji, tylko dbanie o interesy swojego klienta. Może na przykład chcieć postraszyć inne zainteresowane kluby że lada moment Martinez będzie w Milanie i nie ma co zwlekać, trzeba przebić ich ofertę.Milano1910 pisze:Dlatego, że agent Martineza potwierdził, że porozumienie jest blisko więc czemu miałbym mu nie wierzyć?
- Dizzee
- Interista
Eee nie, jak najbardziej świadomie, wierzę, że w tym roku odpali. Taki urok transferów w zimowym okienku, z topowego gracza zrobią kasztana nie potrafiącego przyjąć piłki.wagner pisze:Jego chyba nie napisałeś świadomieDizzee pisze:Hazard-Costa-Willian/Cuadrado.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
problem tym, że podajesz podstawowe zestawienia drużyn a kolega wyżej podał po prostu wszystkich naszych napastników ;] chcesz porównać z Chelsea to napisz Costa-Remy-Drogba... chcesz z Realem to napisz Ronaldo-Benzema-Henrandez-Jose etc
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jackson o krok od Milanu. Potwierdził to przed chwilą zdaje się sam prezes obecnego jeszcze klubu piłkarza. Di Marzio informuje, że klub już planuje testy medyczne.
Witamy we Włoszech.
Witamy we Włoszech.
- andrzejkosik
- Juventino
Zazdroszczę Milanowi, do tego na 99% przyjdzie Ibra. Jeśli od nas odejdzie Tevez, to będzie baaardzo kiepsko to wyglądało. Kiedy wrócą czasy, gdy w ataku mieliśmy 3 topów? (Treze, Del Piero, Ibra)
Dziś mamy jednego, właściwie zaraz możemy go nie mieć...

- pablo1503
- Juventino
Fajny napastnik, a patrząc na obecną grę Milanu z przodu, to można powiedzieć, że fantastyczny zakup. Pytanie tylko kto będzie mu dogrywał... Poli?mrozzi pisze:Jackson o krok od Milanu. Potwierdził to przed chwilą zdaje się sam prezes obecnego jeszcze klubu piłkarza. Di Marzio informuje, że klub już planuje testy medyczne.
Witamy we Włoszech.

- Milano1910
- Milanista
JEŚLI przyjdzie Ibra to on sam sobie poda, ale oczywiście macie racje bez silnej drugiej linii Jackson może stracić swoich walorów, ale może będzie Kondogbia może jeszcze ktoś. Zobaczymy zobaczymy.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Skończ już Waść, bo my to potem czytać musimy...andrzejkosik pisze:do tego na 99% przyjdzie Ibra.

Bardzo fajne wzmocnienie. Pytanie tylko, dlaczego nie ma żadnych doniesień o nowych obrońcach? Przecież Milan ma tam sito. Od dłuższego już czasu mediolańczycy są znani z tego, że lubią robić spektakularne wzmocnienia z przodu, a potem, mimo wielu strzelonych bramek, mają problemy w formacji defensywnej.
Berlusconi zapowiada wspaniały sezon i walkę o majstra, a ja twierdzę, że wielkim sukcesem (przy tym, co się działo w Mediolanie w ostatnim czasie) będzie awans do LM. Może coś się w końcu ruszy w tej lidze włoskiej, choć moim zdaniem nawet transfery Jacksona, Ibrahimovicia oraz Kondogbii to za mało na Juventus. Przynajmniej ktoś oprócz nas wziął się za porządne wzmocnienia, bo na razie tylko my je robimy...
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Takie zmiany starczą, ale co najwyżej, żeby zagrać w LM.Milano1910 pisze:JEŚLI przyjdzie Ibra to on sam sobie poda, ale oczywiście macie racje bez silnej drugiej linii Jackson może stracić swoich walorów, ale może będzie Kondogbia może jeszcze ktoś. Zobaczymy zobaczymy.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy