Pokaż swoją twarz
- krop
 - Juventino

- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nie wrzucaj takich zdjęć bo umrę z zazdrości!!! Jak nie Kovac to Birindelli, ajj szczęściarze!!Michał`fcj pisze:To ja w biało-czarnym mieścieW pomarańczowej bluzie mój nowy kumpel od kieliszka Birindelli, wraz ze swoim synkiem.
![]()
http://tinypic.com/view.php?pic=2r22knn

- Szymek
 - Juventino

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo chciałbym być na twoim miejscu. To jest dopiero coś, mieć fotkę z Birindellim (autograf na pewno też zgarnąłeś). Gratulacje.Michał`fcj pisze:To ja w biało-czarnym mieścieW pomarańczowej bluzie mój nowy kumpel od kieliszka Birindelli, wraz ze swoim synkiem.
![]()
http://tinypic.com/view.php?pic=2r22knn
Oby jego mały synek poszedł w ślady ojca i grał w Juve.
- wErOn
 - Juventino

Skoro otworzylismy list gratulacyjny to ja moze tez cos napisze-  gratuluje!!!!! tez bym chcial tak!!!  

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
						Wolność i kapitalizm!
- Kuben
 - Juventino

Ja już to zdjęcie oglądałem w nocy... kopara opada... miałeś oko, że go w Tych okularkach wyszukałeś  :-D

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
						Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Siewier
 - Administrator

- Podziekował: 3 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nie, nie, nie, nie, nie ! to wszystko nie tak ! To nie Michal go wypatrzył. Jako wiarygodna osoba powiem Wam jak to było naprawdę...
Wychodzę sobie z DeeJay'm z JuveStore i słyszymy jak ktoś do nas krzyczy, patrzymy a tu jakiś koleś drze morde z drugiej strony ulicy, podbiega do nas i nawija coś po włosku, zczailiśmy, że chce sobie z nami zrobić zdjęcie, no to ok, daliśmy mu po autografie, pykneliśmy fotki i sie facet strasznie ucieszył. Potem tak patrze i sie okazało, że to Birindelli. Michal w tym czasie leżał na ulicy i zbieraj kase na flache do kapelusika.
KONIEC.

Wychodzę sobie z DeeJay'm z JuveStore i słyszymy jak ktoś do nas krzyczy, patrzymy a tu jakiś koleś drze morde z drugiej strony ulicy, podbiega do nas i nawija coś po włosku, zczailiśmy, że chce sobie z nami zrobić zdjęcie, no to ok, daliśmy mu po autografie, pykneliśmy fotki i sie facet strasznie ucieszył. Potem tak patrze i sie okazało, że to Birindelli. Michal w tym czasie leżał na ulicy i zbieraj kase na flache do kapelusika.
KONIEC.
					Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2007, 22:20 przez Siewier, łącznie zmieniany 3 razy.

- CzarnyZkultury
 - Juventino

Też tak mam ! mnie tez mama nie kocha :płaczę:UlTrAs pisze:Zazdroszcze wam chlopcy, tez bym tak chcial, ale mama mnie z domu nie wypuszcza bo dostalem dwóje z plastyki :płaczę:
- Mrówa
 - Juventino

Potwierdzam wersję Siewiera, z tym że pieniądze zbierałem do czapki, nie do kapelusika 
 Wtedy podszedł Birindelli i powiedział "Ty jesteś znana osoba w Italia, ja chcieć zdjęcie z Ty". Więc jako uczynny człowiek zgodziłem się i spełniłem jego marzenie 

- Ultras
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy

Kto to pisał?!UlTrAs pisze:Zazdroszcze wam chlopcy, tez bym tak chcial, ale mama mnie z domu nie wypuszcza bo dostalem dwóje z plastyki :płaczę:
SIEWIER! :evil: Ja Cię kiedyś zabije
- Tigmar
 - Juventino

padłem XDUlTrAs pisze:Kto to pisał?!UlTrAs pisze:Zazdroszcze wam chlopcy, tez bym tak chcial, ale mama mnie z domu nie wypuszcza bo dostalem dwóje z plastyki :płaczę:
SIEWIER! :evil: Ja Cię kiedyś zabije
a zdjęcia z Birim to też zazdroszcze. mam nadzieje, ze jak pojade, to też kogoś złapie