Paulo Dybala
- panlider
- Juventino
A ja gdzieś przeczytałem, że agentem został jego drugi brat, GustavoWojtek pisze:Paweł zwolnił swojego obecnego agenta. Teraz jego agentem będzie jego brat Mariano

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Wojtek
- Juventino
Ok macie racje, dziś też już przeczytałem, że to będzie Gustavo.
Powiem więcej, Dybala rozstał się nie tylko z agentem, ale też ze swoją dziewczyną Antonellą, no i z numerem 21, takie combo
ale jak widać narazie wyszło mu to na dobre 
Powiem więcej, Dybala rozstał się nie tylko z agentem, ale też ze swoją dziewczyną Antonellą, no i z numerem 21, takie combo

- pablo1503
- Juventino
Na pierwszy rzut oka poszło słowo agent, a potem imię rozpoczynające się na M... miałem tylko jedno skojarzenie.Wojtek pisze:Paweł zwolnił swojego obecnego agenta. Teraz jego agentem będzie jego brat Mariano

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
czyli potwierdza się, że piłkarze powinni unikać seksu przed meczami?Wojtek pisze:Dybala rozstał się nie tylko z agentem, ale też ze swoją dziewczyną Antonellą, no i z numerem 21, takie comboale jak widać narazie wyszło mu to na dobre
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
A to seksy Dybala tylko ze swoim agentem, Antonellą i numerem 21 mógł/może uprawiać?Maly pisze:czyli potwierdza się, że piłkarze powinni unikać seksu przed meczami?Wojtek pisze:Dybala rozstał się nie tylko z agentem, ale też ze swoją dziewczyną Antonellą, no i z numerem 21, takie comboale jak widać narazie wyszło mu to na dobre
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
z tobą też mu nie bronie jeśli o to ci chodzi 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Już świniakowi ślinka pociekła na myśl o transferze do Zjednoczonych Manchester, już widział tę prowizję. A tu wuj, agentem chłopaka został jego brat i nie będzie kolejnej zmarnowanej kariery. :rotfl:Raiola pisze:Sądzę, że w końcu odejdzie z Juve. Musi trafić do klubu, którego projekt będzie odpowiedni dla niego. Trudno mu by było w tej chwili dołączyć do Barcelony będącej w przebudowie, ale poradziłby sobie w Realu Madryt, Manchesterze United, Manchesterze City czy Chelsea.
calma calma
- panlider
- Juventino
Najlepsze jest to, że z 5 klubów, które wymienił tylko jeden jest lepszy od Juve, jeden jest być może na tym samym poziomie, a 3 są gorszePluto pisze:Już świniakowi ślinka pociekła na myśl o transferze do Zjednoczonych Manchester, już widział tę prowizję. A tu wuj, agentem chłopaka został jego brat i nie będzie kolejnej zmarnowanej kariery. :rotfl:Raiola pisze:Sądzę, że w końcu odejdzie z Juve. Musi trafić do klubu, którego projekt będzie odpowiedni dla niego. Trudno mu by było w tej chwili dołączyć do Barcelony będącej w przebudowie, ale poradziłby sobie w Realu Madryt, Manchesterze United, Manchesterze City czy Chelsea.

Niech on się trzyma z daleka do Paulito

Ostatnio zmieniony 11 września 2017, 17:13 przez panlider, łącznie zmieniany 1 raz.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
I dlatego będę twierdził, że należy trzymać się dala od tego Pana, któremu tylko pieniądze w głowie i przewraca potem w głowach młodym zawodnikom. Rzeczywiście Dybala wskoczyłby na poziom wyżej w Chelsea, ManU lub City :rotfl:

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Żadnych interesów z tą grubą pazerną świnią nie powinien Juventus robić.panlider pisze:Najlepsze jest to, że z 5 klubów, które wymienił tylko jeden jest lepszy od Juve, jeden jest być może na tym samym poziomie, a 3 są gorszePluto pisze:Już świniakowi ślinka pociekła na myśl o transferze do Zjednoczonych Manchester, już widział tę prowizję. A tu wuj, agentem chłopaka został jego brat i nie będzie kolejnej zmarnowanej kariery. :rotfl:Raiola pisze:Sądzę, że w końcu odejdzie z Juve. Musi trafić do klubu, którego projekt będzie odpowiedni dla niego. Trudno mu by było w tej chwili dołączyć do Barcelony będącej w przebudowie, ale poradziłby sobie w Realu Madryt, Manchesterze United, Manchesterze City czy Chelsea.![]()
Niech on się trzyma z daleka do Paulito
A Dybali powinniśmy jakąś kosmiczną klauzulę buchnąć myślę. 1mld wystarczy? Bo nie wyobrażam sobie żeby Marotta bez żalu go sprzedał jeśli "zawodnik nie byłby juz zainteresowany grą u nas". Dla mnie dobrze zachował się Liverpool z Coutinho. Tak się robi.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ale niektórzy z naszych kolegów pewnie żałują, że Raiola nie jest jego agentem bo przecież na współpracy z tym gościem wychodzimy dobrze. Ja bym raczej powiedział, że to on wychodzi dobrze bo kręci nas do sześcianu i bez problemu na nas zarabia a tak łatwo nie idzie mu z żadnym klubem. On powinien być persona non grata w Juve, szczególnie po tych wypowiedziach w których ewidentnie pluje nam w ryj.
Niech się Dybala trzyma z dala od niego.
Niech się Dybala trzyma z dala od niego.