Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2012, 16:27

white_wolv pisze:Jedno pytanie odnosnie Ligi Mistrzow : czy majac kanal nsport mozna ogladac dowolny mecz danej kolejki czy tylko wybrany i zeby miec dostep do wszystkich trzeba miec nPremium ?
Na nsport jest tylko jeden ustalony wcześniej mecz, reszta jest pokazywana na kanałach npremium.

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2012, 16:28

white_wolv pisze:Jedno pytanie odnosnie Ligi Mistrzow : czy majac kanal nsport mozna ogladac dowolny mecz danej kolejki czy tylko wybrany i zeby miec dostep do wszystkich trzeba miec nPremium ?
Rozumiem, ze pytasz o oferte abonmentowa, nie na karte. Ja mam nSport w pakiecie sportowym i na Lige Mistrzow zawsze wlaczaja mi nPremiumy (ktorych na co dzien nie mam wykupionych). Ostatnio przedluzalismy umowe i ma tak zostac.

Obrazek
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 21:07

Hej Panowie pomóżcie. Gram od niedawna na zakładach.Wymyśliłem sobie taki system że obstawiam powyżej 1,5 gola w pierwszej połowie.Nie zależy to od tego, kto wygrywa tylko liczą się gole. Kursy zwykle w okolicach 2 zł . Często się to sprawdza jak np ostatni weekend- Chelsea+MU+Dortmund.

Jutro 2 koleka LM
Bate-Bayern
Nordsjland-Chelsea
Benfica-Barca
Robiąc z tego kupon powyżej 1,5 w pierwszej połowie mamy kurs ogòlny 15,62 zł

Jak myślicie czy w tych meczach padną te gole do przerwy ? A może w innym jutrzejszym wydaje się to bardziej prawdopodobne?

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 21:19

@up
Ja uważam że w pierwszych połowach poda mało bramek i nie opłaca się tego grać ;pp Jak już to lepiej na drugą połowe stawiać over 1,5h ale niewiem...

Peter

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 21:26

bendzamin pisze:
Rozumiem, ze pytasz o oferte abonmentowa, nie na karte. Ja mam nSport w pakiecie sportowym i na Lige Mistrzow zawsze wlaczaja mi nPremiumy (ktorych na co dzien nie mam wykupionych). Ostatnio przedluzalismy umowe i ma tak zostac.
Jeśli ktoś ma N-ke, w tym N-sport HD, to żeby oglądać inne mecze na nPremium, trzeba podłączyć dekoder do internetu i aktywować pakiet Liga Mistrzów - bezpłatnie.

Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?

"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 02:46

Ale może to być eN na kartę czy tylko abonament?

Peter

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 13:09

http://n.pl/co-ogladac/pilka-nozna
Chyba tylko abonenci N-ki.

Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?

"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 16:46

Ktos ma jakies fatimskie przeczucia, jakies potwierdzone info na druga kolejke?

Postawilbym dzis na Galate, Spartaka, Valencie i Chelse'a.
Co do niespodzianek, ktore sa w kazdej kolejce.. moze Orly pogryza Barce? Chcialbym remis w Borysowie, ale ten Bayern wydaje sie nie do ruszenia na dzien dzisiejszy..

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:36

Co sie Puyol połamał, to az mnie zabolało :shock:

Obrazek
Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:38

Co za masakra :( Ledwo co się wyleczył a teraz coś tak paskudnego.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:40

Zastanawiam się jak daleko jest polska liga za ligą białoruską. BATE w pierwszej kolejce zniszczyło mistrza Francji, a dzisiaj niezłe lanie dostał ubiegłoroczny finalista LM. Juventus też by chyba z nimi nie wygrał...

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:44

Supersonic pisze:Ktos ma jakies fatimskie przeczucia, jakies potwierdzone info na druga kolejke?

Postawilbym dzis na Galate, Spartaka, Valencie i Chelse'a.
Co do niespodzianek, ktore sa w kazdej kolejce.. moze Orly pogryza Barce? Chcialbym remis w Borysowie, ale ten Bayern wydaje sie nie do ruszenia na dzien dzisiejszy..
Tez tak myslalem. Gruba kase postawilem. A tu Bayern dostaje lanie od bate borysow(ze co ku....), ludzi dorabiajacych sobie druga pensje grajac w pilke a profesjonalnie zajmuja sie ubojem swin, wedzeniem kielbasy i smazeniem ryb.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:48

ewerthon pisze:Zastanawiam się jak daleko jest polska liga za ligą białoruską. BATE w pierwszej kolejce zniszczyło mistrza Francji, a dzisiaj niezłe lanie dostał ubiegłoroczny finalista LM. Juventus też by chyba z nimi nie wygrał...
BATE ma bogatego właściciela i co najważniejsze mającego plan. Po pierwszym awansie i zasmakowaniu LM gość postanowił przyspieszyć działania mające na celu stworzenie czegoś na kształt drużyny z Doniecka, która będzie regularnie grać w LM. Jak dodasz do tego taki stadion to można mówić nie tyle o silnej lidze tylko o profesjonalnie zarządzanym klubie.
juveman7 pisze:[Tez tak myslalem. Gruba kase postawilem. A tu Bayern dostaje lanie od bate borysow(ze co ku....), ludzi dorabiajacych sobie druga pensje grajac w pilke a profesjonalnie zajmuja sie ubojem swin, wedzeniem kielbasy i smazeniem ryb.
:naughty:
Ostatnio zmieniony 02 października 2012, 23:01 przez meda11, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 22:55

A tu Bayern dostaje lanie od bate borysow(ze co ku....), ludzi dorabiajacych sobie druga pensje grajac w pilke a profesjonalnie zajmuja sie ubojem swin, wedzeniem kielbasy i smazeniem ryb.
Ciekawe historie opowiadasz...

Szkoda Puyola, paskudnie to wyglądało :/

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 23:08

Podobno nie jest wykluczony udział Puyola w nadchodzącym meczu z Realem :shock: Aczkolwiek aż nie chce mi się w to wierzyć, chociaż diagnoza jest pozytywna, a mianowicie brak złamań, jedynie zwichnięcie stawu łokciowego.

E: Jednak występ w meczu z Realem kategorycznie wykluczony, ale pierwsze diagnozy mówią o tylko 2-3 tyg przerwy.

Zablokowany