Serie A (37): Cagliari 0-2 JUVENTUS [DPL na meczu!!!] - 30!

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
jareckijuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 14:21

me7a7ron pisze:
mati888 pisze:
jackop pisze: Chyba 3 :D
stawiam okulary Marotty, że chodzi o jedną złotą i jedną srebrną - razem dają dwie 8)

wspaniale, nadal mam ciary na cąłym ciele
Zgadza się mości Panowie ;)
Posklejałem dodatkowo zdjęć kilka jakbyście chcieli na fejsa sobie wrzucić czy gdzieś :
http://kwejk.pl/obrazek/1147150/forza,juventus!.html
Ja już udostępniłem to na swojej tablicy ;) FORZA JUVENTUS !

Z Juventusem od 2004 roku!
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 14:30

"Kiedy wygrywaliśmy zawsze, na boisku - częściej niż inni. Kiedy upadliśmy. Kiedy nie wiedzieliśmy gdzie skończymy. Kiedy w końcu zaakceptowaliśmy tę decyzję. Wtedy walczyliśmy, by się podnieść. Kiedy wybiegliśmy na boisko w Rimini. Kiedy inni świętowali, a my się tylko przyglądaliśmy. Kiedy niektórzy liczyli, że nie wrócimy już. Kiedy zaczynaliśmy powracać i nie mogliśmy znaleźć drogi. Kiedy ją ponownie odnaleźliśmy - ponownie wygrywając!

To jest nasze świętowanie, na które zasłużyliśmy wylanym potem. Święto tych, którzy zawsze wierzyli. Święto kibiców Juventusu, którzy zamiast się odwrócić, opowiedzieli się za nami i dali o sobie usłyszeć. Świętowanie tych, którzy cieszyli się po każdym golu w Serie B, tak samo, jakby był to gol dający Scudetto. Święto także dla naszych przeciwników (może nie wszystkich), którzy nie stracili do nas szacunku. Święto zawodników jak Balzaretti, Belardi, Bianco, Birindelli, Bojinov, Boumsong, Buffon, Camoranesi, Chiellini, De Ceglie, Giannichedda, Giovinco, Guzman, Kovac, Lanzafame, Legrottaglie, Marchionni, Marchisio, Mirante, Nedved, Palladino, Paro, Piccolo, Trezeguet, Venitucci, Zalayeta, Zanetti, Zebina i trener Deschamps.

Taki wynik był nam przeznaczony. Nigdy nie przestałem wierzyć. Dziękuję Wam wszystkim. Radujmy się, bo zasłużyliśmy. Ja tu byłem, Wy tu byliście. I nareszcie ponownie tu jesteśmy. Wróciliśmy."

:płaczę: :płaczę: :płaczę: nasz Capitano zawsze wie co powiedzieć , najlepsze możliwe podsumowanie wczorajszego wieczoru. móc go jeszcze raz zobaczyć z pucharem w ręku po tylu latach cierpień...
nawet gdyby mecz przełożyli na nieważne kiedy, nawet gdybym musiał iść pieszo do Turynu by to zobaczyć... wczoraj płakałem jak głupi, a 2 następne mecze to będzie istna powódź

a tą wypowiedź Alexa powinni wyryć w kamieniu i zostawić dla potomnych jako najlepszą pamiątkę 30 scudetto, razem ze zdjęciem Alexa podnoszącego puchar, najlepiej razem z Gigim, Pavlem i Treze

kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 14:44

Dajcie mi lepiej jakieś fajne zdjęcie w tle na fejsa, bo chcę takie okazyjne, z okazji zdobycia 30stego mistrzostwa ! : D To na fanpejdżu fajne, tylko ten napis JuvePoland średnio pasuje na profil...

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 14:47

Juventus wrócił. Juventus wrócił i mam nadzieję, że tak już pozostanie. Zasłużyliśmy na to, graliśmy najrówniej, najskuteczniej i najefektowniej. Jestem dumny.

Ma ktoś może jakieś dłuższe filmiki, jak nasi Bianconeri świętują mistrzostwo ?

Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 14:59

Boriello niczym Lord Vader zmusił obrońcę do uderzenia w światło własnej bramki po czym siłą woli odpowiednio pokierował pilkę! to jego bramka!!

czekam na temat o fapowaniu Józia Marotty aż sam się w nim wpiszę

GRAZIE! FORZA! GRANDE JUVE!

:allegri: na śmietnik
KieLoN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 15:24

Prawda jest taka, że w latach świetności byliśmy troszke nahapani i oprócz ligowych zmagań, gdzie z reguły zajmowaliśmy 1 miejsce, interesowała nas przede wszystkim LM. Od wczoraj czuje sie jakby Juventus zdobył Lige Mistrzów drugi raz z rzędu.

Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 15:40

Panowie, można prosić fotkę ze środkowego rzędu, 2 od dołu (ta koszulka i napis na plecach) z tego kwejka: http://kwejk.pl/obrazek/1147150/forza,juventus!.html ??

Byłbym niezmiernie wdzięczny ;)

30 SCUDETTO FOR US!

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 15:42

Angelu pisze:Panowie, można prosić fotkę ze środkowego rzędu, 2 od dołu (ta koszulka i napis na plecach) z tego kwejka: http://kwejk.pl/obrazek/1147150/forza,juventus!.html ??

Byłbym niezmiernie wdzięczny ;)

30 SCUDETTO FOR US!
http://ifotos.pl/zobacz/581217409_reqhnpw.jpg/
proszę ;-)

FORZA MAGICA JUVENTUS!!!

kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 15:48

Ja tam nadal dochodzę do siebie w sumie.. chociaż już nie skaczę po całym domu ( mama wstała w nocy do kuchni, aby napić się wody, a ja w koszulce z Serie B tańczący przy oknie... :roll: ). Po tylu latach.... :płaczę: - oczywiście ze szczęścia ! :dance:

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 16:21

Szczerze mowiac nie docieralo to do mnie do chwili obecnej. Dopiero po przeczytaniu slow Il Capitano zamieszczonych przez Nedveda 1983 cos mnie ruszylo. 6 lat czekania, 6 lat upokorzen i oto wracamy w piekniejszym niz ktokolwiek kiedykolwiek smial marzyc stylu. Sciska za gardlo, odbiera sily. Dziekujemy!

Make friends for life or make hardcore enemies!
Hołek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 16:23

Kurcze,nadal nie mogę w to uwierzyć..te 6 lat posuchy wydawało się jakby wiecznością.Jak sobie przypominam mecze sprzed roku,sprzed 2 lat,kiedy to remisowaliśmy z Catanią prowadząc 2:0,kiedy wygrywaliśmy 1:0 z jakimiś ogórkami,a cała drużyna wołała Milos!Milos!Cofaj do obrony!Brońmy wyniku! w końcu,jak sobie przypomnę szklane oczy Alexa i Trezeguet w przegranym meczu bodajże z Lazio to mnie w gardle ściska.Nie rok w serie B a 6 lat cierpieliśmy i pokutowaliśmy..
Ach gdyby David,Mauro itd byli teraz z nami..ale na pewno się cieszą i śmiało mogą wliczać swoje osoby w odbudowę Juve.

Ale wracam do teraźniejszości i czuję niesamowitą dumę,radość i nawet nie wiem jak to opisać..coś pięknego!Znów jesteśmy na szczycie,ba jesteśmy na swoim miejscu.Ale zasłużyliśmy tą piękną grą,determinacją i poświęceniem.Znów my rozdajemy karty.

PS.Tak okolicznościowo wyryłem 30-sty post.

Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
Dianabol

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 17:05

Tak z innej beczki to wiecie czy mozna gdzies dostac te koszulki ktore mieli pilkarze po meczu ?

artur07

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 17:14

Dianabol pisze:Tak z innej beczki to wiecie czy mozna gdzies dostac te koszulki ktore mieli pilkarze po meczu ?
Są już na JuveStore http://www.juvestore.com/en/product/154 ... ck-t-shirt :D

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 17:49

Hmmm... podjąłby się ktoś zadania sprawdzenia tego? :think:

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 20:51

Dopiero przetrzeźwiałem... i nadal nie mogę uwierzyć... JUVENTUS JEST MISTRZEM WLOCH, niepokonanym 30 krotnym MISTRZEM WLOCH.

Dalej nie moge uwierzyć pomimo, że glowa, brzuch, gardło bedą mi przypominać to jeszcze przez kilka dni ! :P

SIAMO NOI SIAMO NOI Campioni Dell'Italia SIAMO NOI

Obrazek
Zablokowany