Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- zahor
- Juventino
Muzeum jak muzeum. Puchary, archiwalne dokumenty, zdjęcia, koszulki, jakieś materiały wideo. Nie ma tam niczego, co jakoś szczególnie urywłoby tyłek, ale raczej nie poszujesz się oszukany wydając 18€. Jak chcesz wszystko w miarę dokładnie zwiedzić, to powinno zejść koło 40 minut.
Swoją drogą - wybiera się ktoś na mecz przeciwko najuczciwszej drużynie we Włoszech?
Tak jak pisałem wcześniej, w sumie muzeum dość standardowe, nie ma ani jakichś kosmicznych atrakcji, których inne zespoły mogłyby zazdrościć, ani też lipy i amatorszczyzny.
Swoją drogą - wybiera się ktoś na mecz przeciwko najuczciwszej drużynie we Włoszech?
Co do pucharów - no fajnie że są, ładnie podświetlone, ale wychodząc stamtąd nie musiałem zbierać szczęki z podłogi. Nie zostały one wyeksponowane ani lepiej, ani gorzej niż trofea w innych tego typu muzeach. Sala multimedialna? Kompilacja, jakich na youtube od czapy. Pomieszczenie niby okrągłe, ale w sumie śledzisz tylko to, co jest wyświetlane w jednym miejscu, inaczej byś dostał oczopląsu.Robaku pisze: Zahor, ale ta ostatnia sala jest bardzo fajna ta multimedialna, ciary na plecach są. A i pierwsze "pucharowa" jak najbardziej robi wrażenie.
Tak jak pisałem wcześniej, w sumie muzeum dość standardowe, nie ma ani jakichś kosmicznych atrakcji, których inne zespoły mogłyby zazdrościć, ani też lipy i amatorszczyzny.
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2014, 18:23 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
Zahor, ale ta ostatnia sala jest bardzo fajna ta multimedialna, ciary na plecach są. A i pierwsze "pucharowa" jak najbardziej robi wrażenie.zahor pisze:Muzeum jak muzeum. Puchary, archiwalne dokumenty, zdjęcia, koszulki, jakieś materiały wideo. Nie ma tam niczego, co jakoś szczególnie urywłoby tyłek, ale raczej nie poszujesz się oszukany wydając 18€. Jak chcesz wszystko w miarę dokładnie zwiedzić, to powinno zejść koło 40 minut.
Ale ten cały tour trwa max 90 minut z tego co pamiętam, niestety lepiej poszukac grupy zagranicznej, bo w innym wypadku guide gada tylko po wlosku ( oczywiscie, mozna mu zadawac pytania po ang i odpowiada po ang), ale jednak cała historie miejsc nawija po włosku.
- mibor
- Juventino
Grupą zorganizowaną będe ja wraz z żonąRobaku pisze:Zahor, ale ta ostatnia sala jest bardzo fajna ta multimedialna, ciary na plecach są. A i pierwsze "pucharowa" jak najbardziej robi wrażenie.zahor pisze:Muzeum jak muzeum. Puchary, archiwalne dokumenty, zdjęcia, koszulki, jakieś materiały wideo. Nie ma tam niczego, co jakoś szczególnie urywłoby tyłek, ale raczej nie poszujesz się oszukany wydając 18€. Jak chcesz wszystko w miarę dokładnie zwiedzić, to powinno zejść koło 40 minut.
Ale ten cały tour trwa max 90 minut z tego co pamiętam, niestety lepiej poszukac grupy zagranicznej, bo w innym wypadku guide gada tylko po wlosku ( oczywiscie, mozna mu zadawac pytania po ang i odpowiada po ang), ale jednak cała historie miejsc nawija po włosku.

Ale mam koleją zagwozdkę, mianowicie znalazlem bilety na trenit z Mediolanu do Turyna za 9e freccabianca, sa jeszcze jakies regionalne,le ich ceny nie ma podanej. Ktoś wie ile?
I to co mnie teraz zaskoczyło najbardziej powrót z turynu, obecnie na stronie po godz 17, sa tylko bilety po 19e za osobe, to sporo, ktoś wie może czy jest jakas alternatywa? tanszy autobus do mediolanu? albo jakies pociągi których nie ma na trenitalia ?
Juve, storia di un grande amore
- Jebeściak
- Juventino
Witam , kibicuję juve od kilku lat i zawsze marzyłem o tym żeby być zobaczyć piłkarzy na żywo. Planuję wybrać się do Turynu na ostatnią kolejkę , juve będzie podejmowało cagliari.
Czy ktoś będzie się wybierał na mecz , zawsze będzie raźniej
Może ktoś już był na meczu i będzie miał dobre rady to będę wdzięczny.
Pozdrawiam
Czy ktoś będzie się wybierał na mecz , zawsze będzie raźniej

Może ktoś już był na meczu i będzie miał dobre rady to będę wdzięczny.
Pozdrawiam

- kosciu88
- Juventino
Ja bym sie z checia wybral ale obawiam sie ze bilet na taki mecz moze byc ciezko dostac
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ja planuje sie wybrac ale raczej jakos na mecz u nas z feta.
Posiadam Premum Member wiec bilety bez problemu zakupie.
Jezeli to bedzie Cagliari, to wlasnie to spotkanie wybiore. ; )
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mibor
- Juventino
Ja mam troche stracha czy uda mi się wyrwać bilety na Chievo w general sale, patrząc na to co bylo na Sampdorie to masakra 
u koni nawet nie będe kombinował, bilety są imienne więc odpada.
Trzeba wierzyć.

u koni nawet nie będe kombinował, bilety są imienne więc odpada.
Trzeba wierzyć.
Juve, storia di un grande amore
- syczu
- Juventino
Piszą, że najpóźniej na dzień przed, ale wiem po sobie, że jest inaczej.
Na 3h przed meczem zmieniałem i wszedłem na stadion normalnie, ale nie daję gwarancji, że to reguła.
Na 3h przed meczem zmieniałem i wszedłem na stadion normalnie, ale nie daję gwarancji, że to reguła.
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- kosciu88
- Juventino
Jesli masz takie mozliwosci to chetnie bym skorzystal i zabralbym sie na taki meczAdrian27th pisze:Ja planuje sie wybrac ale raczej jakos na mecz u nas z feta.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- bramek
- Juventino
[quote="mibor"]Pytanko mam, czy osoba która ma karte international member i zakupi np 2 bilety dla innych osób, to czy te osoby muszą wylegitymować się jego kartą?[/quote]
Z tego co ostatnio pisałem z Biurem obsługi klienta na Juventus.com, to każda osoba musi posiadać kartę. Więc jeżeli kupujesz dla kogoś to ta osoba tez musi takową posiadać.
Z tego co ostatnio pisałem z Biurem obsługi klienta na Juventus.com, to każda osoba musi posiadać kartę. Więc jeżeli kupujesz dla kogoś to ta osoba tez musi takową posiadać.
- kijana86
- Juventino
Karta international member jest potrzebna tylko jeśli chcesz kupić bilety w przedsprzedaży. W przedsprzedaży możesz kupić max 4 bilety. Każda z czterech osób musi posiadać kartę international member. Natomiast jeśli kupujesz bilety w sprzedaży otwartej nie musicie posiadać żadnej karty członkowskiej. Wszystko jest dokładnie napisane na stronie oficjalnej http://www.juventus.com/juve/en/campo/b ... ezzi/indexmibor pisze:Pytanko mam, czy osoba która ma karte international member i zakupi np 2 bilety dla innych osób, to czy te osoby muszą wylegitymować się jego kartą?