Akcja t-shirty Juventusu druga edycja!
- tabo89
- Juventino
Ja tam nie mam różowej ale pytanie:blads pisze::rotfl: nic mnie tak nie śmieszy jak widzę faceta w różowej koszulce, załóżcie sobie jeszcze stringi i japonki do kompletu

Śmieszyło Cię jak bronił w tej koszulce piłki nie do obrony?
Albo oni Cię śmieszyli i twierdzisz że nosili stringi a po meczu wskakiwali w japonki?
Czy też on:

Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2011, 19:57 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
+1stahoo pisze:No spoko, ale możesz zachować to dla siebie, bo ośmieszasz nie tych co zakupili łososiową koszulkę, tylko siebie...
tabo, niektórzy muszą dorosnąć, sam kiedyś zrozumie

Ciekaw jestem jak tam nasz faja stoi z wysyłką, bo szczerze to nie mogę się doczekać szarej <3

- Kurczi
- Juventino
Uff dobrze że Anglicy przysłali złe stroje bo dziś pewnie nie byłbyś kibicem Juve (bo nie wypadałoby Ci chodzić w różowej koszulce, w końcu to wstyd) :rotfl: a japonki na lato polecam, chyba że ktoś lubi chodzić z przepoconymi i zagrzanymi stopami 8)blads pisze:niższości ? Chłopie proszę Cięalex1897 pisze:kompleks niższości.... chyba tak to się nazywa :rotfl:Kurczi pisze: niektórzy mają problemy ze swoją męskością, dlatego boją się takich kolorów :-D
:rotfl: nic mnie tak nie śmieszy jak widzę faceta w różowej koszulce, załóżcie sobie jeszcze stringi i japonki do kompletu
- Mateuszello
- Juventino
Niestety muszę Was zmartwić, ale moje trzy wzory mają jakieś odstające nitki sięgające nawet do 7cm, np. na żółtej takowe nitki obie są nieopodal pachy z lewej strony koszulki(czyli ta wewnętrzna), a jedna nawet na zewnątrz z rękawa mi wisi. Chyba jakaś feralna ta koszulka, bo np. na granatowej tylko jedna z lewej strony wisi(ale ta jest bardzo króciutka), na błękitnej podobnie co z granatową i chyba coś dziwnie jest zszyte przy ramieniu(ale mało widoczne).
A te nitki mimo swojej długości nie wyglądają jakby się zaczął pruć szew(na szczęście), mam nadzieję, że jak przetnę to się nic nie stanie.
Nie chcę wprowadzać jakiejś anarchii, że wasze koszulki na pewno takie będą bo tylko na tej żółtej są trzy i tak długie nitki(w tym jedna niestety z zewnętrznej strony).
Życzę wam lepszej sytuacji
PS
Jakbyście chcieli foty to mógłbym jutro wrzucić, bo coś mi baterie szwankują
A te nitki mimo swojej długości nie wyglądają jakby się zaczął pruć szew(na szczęście), mam nadzieję, że jak przetnę to się nic nie stanie.
Nie chcę wprowadzać jakiejś anarchii, że wasze koszulki na pewno takie będą bo tylko na tej żółtej są trzy i tak długie nitki(w tym jedna niestety z zewnętrznej strony).
PS
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Darius19
- Juventino
To chyba się tobie takie trafiłyMateuszello pisze:Niestety muszę Was zmartwić, ale moje trzy wzory mają jakieś odstające nitki sięgające nawet do 7cm, np. na żółtej takowe nitki obie są nieopodal pachy z lewej strony koszulki(czyli ta wewnętrzna), a jedna nawet na zewnątrz z rękawa mi wisi. Chyba jakaś feralna ta koszulka, bo np. na granatowej tylko jedna z lewej strony wisi(ale ta jest bardzo króciutka), na błękitnej podobnie co z granatową i chyba coś dziwnie jest zszyte przy ramieniu(ale mało widoczne).
PS
FORZA JUVE
- Mateuszello
- Juventino
Mam po prostu szczęścieDarius19 pisze:To chyba się tobie takie trafiłyMateuszello pisze:Niestety muszę Was zmartwić, ale moje trzy wzory mają jakieś odstające nitki sięgające nawet do 7cm, np. na żółtej takowe nitki obie są nieopodal pachy z lewej strony koszulki(czyli ta wewnętrzna), a jedna nawet na zewnątrz z rękawa mi wisi. Chyba jakaś feralna ta koszulka, bo np. na granatowej tylko jedna z lewej strony wisi(ale ta jest bardzo króciutka), na błękitnej podobnie co z granatową i chyba coś dziwnie jest zszyte przy ramieniu(ale mało widoczne).
PS
Jakbyście chcieli foty to mógłbym jutro wrzucić, bo coś mi baterie szwankująna moich czegoś takiego nie ma. A chodzę w nich od niedzieli już obie miałem na sobie i zastrzeżeń nie mam :C

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Niubik
- Juventino
http://img860.imageshack.us/img860/1923/73talogo.jpg
no na tym zdjeciu podanym przez tabo widac po lewej stronie rekawa jakiegos fredzolka :lol:
Mysle ze to tylko 1 taki przypadek
no na tym zdjeciu podanym przez tabo widac po lewej stronie rekawa jakiegos fredzolka :lol:
Mysle ze to tylko 1 taki przypadek
- Mateuszello
- Juventino
Tak, masz rację, odciąłem już te "elementy" i nie widać, by koszulka na tym traciłastahoo pisze:Generalnie nowe ciuchy z "sieciówek" mają często odstające nitki i inne duperele, które po odcięciu nie prują się, nie ciągną i nie przeszkadzają. Więc nie rozsiewałbym niepotrzebnej paniki...
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- stahoo
- Juventino
Część już jest zapewne wysłana, część nie. Ja jeszcze czekamRadgos pisze:Panowie, jak to jest z tymi koszulkami, wszyscy je już otrzymali? Czy może też Ci, którzy odbierali osobiście? Bo już się pogubiłem :oops:

- Mateuszello
- Juventino
Ja odebrałem osobiście za pośrednictwem Dariusa19 jako jeden z pierwszych i te kilka osób najpewniej również nie dostali przesyłką, więc na pewno otrzymasz swoją koszulkę w swoim czasie :CRadgos pisze:Panowie, jak to jest z tymi koszulkami, wszyscy je już otrzymali? Czy może też Ci, którzy odbierali osobiście? Bo już się pogubiłem :oops:
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero