Liga Mistrzów 2010/11
- Negri
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Real gromi Koguty 3-0 [wynik z 74'] i pozamiatał sprawę awansu moim zdaniem.
Ja również byłem przekonany, że Spurs wyeliminują Real. Bije się w pierś, Mourinho dał radę, Real dał radę. Czekamy na ofapiny Staszka - fanboja Realu.
Miodem na me skołatane Tottenhamem serce jest wynik Interu, który przed sekundą przyjął piątą bramę. Gorzej, że ogrywają ich Szwaby. Leonardo nie podołał, Ynter mam nadzieję przegra wszystko co ma do przegrania.
Dziękuję dobranoc, Ynter
Ja również byłem przekonany, że Spurs wyeliminują Real. Bije się w pierś, Mourinho dał radę, Real dał radę. Czekamy na ofapiny Staszka - fanboja Realu.
Miodem na me skołatane Tottenhamem serce jest wynik Interu, który przed sekundą przyjął piątą bramę. Gorzej, że ogrywają ich Szwaby. Leonardo nie podołał, Ynter mam nadzieję przegra wszystko co ma do przegrania.
Dziękuję dobranoc, Ynter
- ewerthon
- Juventino

No cóż inter nie ma defensywy, wiadomo to było od dawna. A skłonności Leonardo do bardzo ofensywnej gry nie zawsze im wychodzą na dobre. Real już prawie pewny awansu. Mou przyszedł i zapowiada się pierwszy awans do półfinału od pamiętnego meczu z Juve w 2003 roku 
- Dobry Mudżyn
- Juventino

Ale Inter obrywa po japie... miód na moje serce 
BESTER MANN, BESTEEER !

- Marian.
- Juventino

Szkoda, bo myślałem, że londyńczycy sprawią kolejną niespodziankę i awansują do 1/2 LM, a tu kupa. Półfinał Farsa - Real zapowiada się niezwykle emocjonująco, będę kibicował Żelkowi i spółce.
Co do Ynteru - grubo :lol:.
Co do Ynteru - grubo :lol:.

- strong return
- Juventino

Ale, żeby dać sobie wkopać piątkę? To nawet nasi by tego nie umieli :shock:
No to pewnie zwycięzca "bitwy o Anglię" będzie w finale. Kogutom, ktoś dziś jaja odciął, zagrali kompletnie bez ikry, niestety. W kolejną piłkarską środę ze słonecznymi nie będzie nic do pooglądania i to nie jest dobra opcja 
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Negri
- Juventino

Będzie - zakazane ryje Morattiego, Materazziego i innych zawiedzionych nędzarzy, tytułujących się 'miszczem wuoch', opadających po żenujacym dwumeczu.strong return pisze:W kolejną piłkarską środę ze słonecznymi nie będzie nic do pooglądania, niestety.
Przy wyniku 2-5 musieliby wygrać z Schalke 3-0 na wyjeździe. To jest do zrobienia, ale wątpię, czy przy takiej formie Ynteru.
- Brutalo
- Juventino

Uwaga ! Dobrze że piszemy tutaj, nie podbijajmy niepotrzebnie tematu o nich.
Generalnie oglądałem Real. Grał znacznie lepiej niż Tottenham, zasłużenie wygrają. Inter daje pięknie ciała
. O ile bramka dragona (nie mylić z naszym) nadała mi wibracje w stylu "ehhhh, pewnie wygrają", o tyle wynik widniejący teraz na livescore przyprawia mnie o chichot
Nic nie wygrają w końcu, ciach bajera.
Ps. Ale mi hejterowy post wyszedł :roll: , ale ich kurna nie lubię i niech spadają
Generalnie oglądałem Real. Grał znacznie lepiej niż Tottenham, zasłużenie wygrają. Inter daje pięknie ciała
Nic nie wygrają w końcu, ciach bajera.
Ps. Ale mi hejterowy post wyszedł :roll: , ale ich kurna nie lubię i niech spadają
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2011, 22:28 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dobry Mudżyn
- Juventino

Nie. Musieliby wygrać 6:3 na wyjezdzie. Kazdy nizszy wynik premiuje Schalke. Chyba, ze Inter wygra 4 bramkami.Negri pisze:Będzie - zakazane ryje Morattiego, Materazziego i innych zawiedzionych nędzarzy, tytułujących się 'miszczem wuoch', opadających po żenujacym dwumeczu.strong return pisze:W kolejną piłkarską środę ze słonecznymi nie będzie nic do pooglądania, niestety.
Przy wyniku 2-5 musieliby wygrać z Schalke 3-0 na wyjeździe. To jest do zrobienia, ale wątpię, czy przy takiej formie Ynteru.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Marian.
- Juventino

A nie przypadkiem ynter musi strzelić przynajmniej 4 gole by awansować? W przypadku 3:0 dla ynteru będzie 5:5 w dwumeczu, ale to Schalke strzeliło więcej na wyjezdzie, więc muszą strzelić przynajmniej 4 gole.Negri pisze:Przy wyniku 2-5 musieliby wygrać z Schalke 3-0 na wyjeździe. To jest do zrobienia, ale wątpię, czy przy takiej formie Ynteru.
Reali już czwórka.
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2011, 22:31 przez Marian., łącznie zmieniany 1 raz.

- Negri
- Juventino

Pardon skarby, oczywiście, że czterema bramkami, bądź wyżej niż 5-2 różnicą trzech goli.
I tak was lubię.
PS. Real 4-0.
Pozamiatali.
PPS okolicznościowe:
I tak was lubię.
PS. Real 4-0.
Pozamiatali.
PPS okolicznościowe:
Piknie chłop podsumował!szczypek pisze:Szczególne słowa uznania w stronę Chivu, który ewidentnie radzi sobie wyśmienicie na środku obrony. Drugi mecz z rzędu, kiedy kończy spotkanie przed czasem. Ogólnie rzecz ujmując obrona Interu jest tak dziurawa, że aż chce się to oglądać. Pięknie Schalke, mam nadzieję, że będziecie mieć jaja, żeby tego nie spieprzyć, bo dziś widowisko było wyborne. Dzięki!
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2011, 22:32 przez Negri, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Szczególne słowa uznania w stronę Chivu, który ewidentnie radzi sobie wyśmienicie na środku obrony. Drugi mecz z rzędu, kiedy kończy spotkanie przed czasem. Ogólnie rzecz ujmując obrona Interu jest tak dziurawa, że aż chce się to oglądać. Pięknie Schalke, mam nadzieję, że będziecie mieć jaja, żeby tego nie spieprzyć, bo dziś widowisko było wyborne. Dzięki!
- CzarnyZkultury
- Juventino

wszyscy sie zachwycali ranocchia jaki to on nie zaj.. obronca, duzo od naszego leo, a tu dzis pokaz pelna geba dal. 4 bramy jego ;D cos pieknego. ogolnie inter z przodu gral nawet przyzwoicie, ale w obronie to totalna pomylka. leonardo to ma chyba taktyke hurra do przodu. 5-2 dziekuje, dobranoc

- Dobry Mudżyn
- Juventino

Ciekawym kto zagra w nastepnym meczu. Chivu red card, Lucio i Samuel pewnie sie nie wykuruja... Cordoba - nastepny z ktorego i w Serie A, i w LM robia wiatrak (jak dzisiaj Farfan) ? Czy jakis mlodziak? :CCzarnyZkultury pisze:wszyscy sie zachwycali ranocchia jaki to on nie zaj.. obronca, duzo od naszego leo, a tu dzis pokaz pelna geba dal. 4 bramy jego ;D cos pieknego. ogolnie inter z przodu gral nawet przyzwoicie, ale w obronie to totalna pomylka. leonardo to ma chyba taktyke hurra do przodu. 5-2 dziekuje, dobranoc![]()
BESTER MANN, BESTEEER !