Liga Mistrzów 2010/11

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:14

Real gromi Koguty 3-0 [wynik z 74'] i pozamiatał sprawę awansu moim zdaniem.

Ja również byłem przekonany, że Spurs wyeliminują Real. Bije się w pierś, Mourinho dał radę, Real dał radę. Czekamy na ofapiny Staszka - fanboja Realu.

Miodem na me skołatane Tottenhamem serce jest wynik Interu, który przed sekundą przyjął piątą bramę. Gorzej, że ogrywają ich Szwaby. Leonardo nie podołał, Ynter mam nadzieję przegra wszystko co ma do przegrania.

Dziękuję dobranoc, Ynter :smile:

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:15

No cóż inter nie ma defensywy, wiadomo to było od dawna. A skłonności Leonardo do bardzo ofensywnej gry nie zawsze im wychodzą na dobre. Real już prawie pewny awansu. Mou przyszedł i zapowiada się pierwszy awans do półfinału od pamiętnego meczu z Juve w 2003 roku :)

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:18

inter ośmieszony, inter na kolanach.

Tyle w temacie.

Real gładko, w sumie do przewidzenia.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:20

Ale Inter obrywa po japie... miód na moje serce :D

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:22

Szkoda, bo myślałem, że londyńczycy sprawią kolejną niespodziankę i awansują do 1/2 LM, a tu kupa. Półfinał Farsa - Real zapowiada się niezwykle emocjonująco, będę kibicował Żelkowi i spółce.

Co do Ynteru - grubo :lol:.

Obrazek
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:22

Ale, żeby dać sobie wkopać piątkę? To nawet nasi by tego nie umieli :shock: :D No to pewnie zwycięzca "bitwy o Anglię" będzie w finale. Kogutom, ktoś dziś jaja odciął, zagrali kompletnie bez ikry, niestety. W kolejną piłkarską środę ze słonecznymi nie będzie nic do pooglądania i to nie jest dobra opcja :/

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:25

strong return pisze:W kolejną piłkarską środę ze słonecznymi nie będzie nic do pooglądania, niestety.
Będzie - zakazane ryje Morattiego, Materazziego i innych zawiedzionych nędzarzy, tytułujących się 'miszczem wuoch', opadających po żenujacym dwumeczu.

Przy wyniku 2-5 musieliby wygrać z Schalke 3-0 na wyjeździe. To jest do zrobienia, ale wątpię, czy przy takiej formie Ynteru.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:27

Uwaga ! Dobrze że piszemy tutaj, nie podbijajmy niepotrzebnie tematu o nich.
Generalnie oglądałem Real. Grał znacznie lepiej niż Tottenham, zasłużenie wygrają. Inter daje pięknie ciała :ok: . O ile bramka dragona (nie mylić z naszym) nadała mi wibracje w stylu "ehhhh, pewnie wygrają", o tyle wynik widniejący teraz na livescore przyprawia mnie o chichot :smile:
Nic nie wygrają w końcu, ciach bajera.
Ps. Ale mi hejterowy post wyszedł :roll: , ale ich kurna nie lubię i niech spadają :ok:
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2011, 22:28 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:28

Negri pisze:
strong return pisze:W kolejną piłkarską środę ze słonecznymi nie będzie nic do pooglądania, niestety.
Będzie - zakazane ryje Morattiego, Materazziego i innych zawiedzionych nędzarzy, tytułujących się 'miszczem wuoch', opadających po żenujacym dwumeczu.

Przy wyniku 2-5 musieliby wygrać z Schalke 3-0 na wyjeździe. To jest do zrobienia, ale wątpię, czy przy takiej formie Ynteru.
Nie. Musieliby wygrać 6:3 na wyjezdzie. Kazdy nizszy wynik premiuje Schalke. Chyba, ze Inter wygra 4 bramkami.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Negri pisze: Przy wyniku 2-5 musieliby wygrać z Schalke 3-0 na wyjeździe. To jest do zrobienia, ale wątpię, czy przy takiej formie Ynteru.
4-0. Jest to nieosiągalne patrząc jak gra obrona interu.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Negri pisze:Przy wyniku 2-5 musieliby wygrać z Schalke 3-0 na wyjeździe. To jest do zrobienia, ale wątpię, czy przy takiej formie Ynteru.
A nie przypadkiem ynter musi strzelić przynajmniej 4 gole by awansować? W przypadku 3:0 dla ynteru będzie 5:5 w dwumeczu, ale to Schalke strzeliło więcej na wyjezdzie, więc muszą strzelić przynajmniej 4 gole.

Reali już czwórka.
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2011, 22:31 przez Marian., łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:30

Pardon skarby, oczywiście, że czterema bramkami, bądź wyżej niż 5-2 różnicą trzech goli.

I tak was lubię.

PS. Real 4-0.
Pozamiatali.

PPS okolicznościowe:
szczypek pisze:Szczególne słowa uznania w stronę Chivu, który ewidentnie radzi sobie wyśmienicie na środku obrony. Drugi mecz z rzędu, kiedy kończy spotkanie przed czasem. Ogólnie rzecz ujmując obrona Interu jest tak dziurawa, że aż chce się to oglądać. Pięknie Schalke, mam nadzieję, że będziecie mieć jaja, żeby tego nie spieprzyć, bo dziś widowisko było wyborne. Dzięki!
Piknie chłop podsumował!
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2011, 22:32 przez Negri, łącznie zmieniany 1 raz.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:31

Szczególne słowa uznania w stronę Chivu, który ewidentnie radzi sobie wyśmienicie na środku obrony. Drugi mecz z rzędu, kiedy kończy spotkanie przed czasem. Ogólnie rzecz ujmując obrona Interu jest tak dziurawa, że aż chce się to oglądać. Pięknie Schalke, mam nadzieję, że będziecie mieć jaja, żeby tego nie spieprzyć, bo dziś widowisko było wyborne. Dzięki!

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:31

wszyscy sie zachwycali ranocchia jaki to on nie zaj.. obronca, duzo od naszego leo, a tu dzis pokaz pelna geba dal. 4 bramy jego ;D cos pieknego. ogolnie inter z przodu gral nawet przyzwoicie, ale w obronie to totalna pomylka. leonardo to ma chyba taktyke hurra do przodu. 5-2 dziekuje, dobranoc :prochno: :smile:

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2011, 22:33

CzarnyZkultury pisze:wszyscy sie zachwycali ranocchia jaki to on nie zaj.. obronca, duzo od naszego leo, a tu dzis pokaz pelna geba dal. 4 bramy jego ;D cos pieknego. ogolnie inter z przodu gral nawet przyzwoicie, ale w obronie to totalna pomylka. leonardo to ma chyba taktyke hurra do przodu. 5-2 dziekuje, dobranoc :prochno: :smile:
Ciekawym kto zagra w nastepnym meczu. Chivu red card, Lucio i Samuel pewnie sie nie wykuruja... Cordoba - nastepny z ktorego i w Serie A, i w LM robia wiatrak (jak dzisiaj Farfan) ? Czy jakis mlodziak? :C

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
ODPOWIEDZ