T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- tabo89
- Juventino
Zanim zaczniemy wpłaty może dajmy faji trochę czasu na wynegocjowanie dla nas jak najlepszej ceny, bo wydaje mi się, że właśnie o to walczy - mamy około 170 osób na liście więc jakiś upust jest możliwy i może zejdziemy poniżej 40 zł 
A jak wiadomo żeby zacząć wpłacać trzeba wiedzieć ile
edit: przejrzałem moją czarną listę i jedna osoba jest na liście koszulek, ale szczegóły napiszę już faji

A jak wiadomo żeby zacząć wpłacać trzeba wiedzieć ile

edit: przejrzałem moją czarną listę i jedna osoba jest na liście koszulek, ale szczegóły napiszę już faji
- faja69
- Juventino
taniej to raczej niż 40zł nie będzie bo na same matryce wyjdzie ponad tysiąc..
każdy kolor to 40zł, przykładowo w 1 wzorze jest aż 11 kolorów, odcieni,
mówie tu o nadruku tylko z przodu, tył to 5 kolorów. czyli 16kol x 40zł. za same matryce dochodzi jeszcze koszt koszulki, no i nadruku,
doliczyć koperty bąbelkowe ok 2zł i koszt wysyłki ok 6-7zł to niestety ale wychodzi, taka suma..
i tak udało mi sie uzgodnić, ze 2 zamówienia policzą jako jedną całość,
spróbuje włączyć w to jeszcze damskie..
dlatego pozostaniemy przy 40zł
w pierwszym poście podaje konto i nr do wpłat.

każdy kolor to 40zł, przykładowo w 1 wzorze jest aż 11 kolorów, odcieni,
mówie tu o nadruku tylko z przodu, tył to 5 kolorów. czyli 16kol x 40zł. za same matryce dochodzi jeszcze koszt koszulki, no i nadruku,
doliczyć koperty bąbelkowe ok 2zł i koszt wysyłki ok 6-7zł to niestety ale wychodzi, taka suma..
i tak udało mi sie uzgodnić, ze 2 zamówienia policzą jako jedną całość,
spróbuje włączyć w to jeszcze damskie..
dlatego pozostaniemy przy 40zł
w pierwszym poście podaje konto i nr do wpłat.

- tabo89
- Juventino
Spokojnie, dopiero wczoraj o 20 dodałeś dane do przelewu, od tego czasu nie wszyscy wchodzili na JP, niektórzy może wpłacili ale wpłata może być u Ciebie jutro.
Ale właśnie zauważyłem, że w pierwszym poście napisałeś że wpłaty potrwają 2 tygodnie - może to trochę za długo, niektórzy będą odwlekać.
Pierwszy przykład masz już wyżej - kolega Darius19, napisał że wpłaty dokona w poniedziałek, dziś mamy czwartek.
Ja rozumiem że każdy ma mnóstwo zajęć itp ale zrobić przelew to jest kwestia kilku chwil jeśli trzeba iść na pocztę/do banku lub kilku minut, jeśli posiada się konto z dostępem przez Internet, albo ktoś z rodziny takie posiada.
Jeśli ktoś jest bardzo zarobiony to może poprosić zawsze kogoś bliskiego, wystarczy chcieć.
Ale właśnie zauważyłem, że w pierwszym poście napisałeś że wpłaty potrwają 2 tygodnie - może to trochę za długo, niektórzy będą odwlekać.
Pierwszy przykład masz już wyżej - kolega Darius19, napisał że wpłaty dokona w poniedziałek, dziś mamy czwartek.
Ja rozumiem że każdy ma mnóstwo zajęć itp ale zrobić przelew to jest kwestia kilku chwil jeśli trzeba iść na pocztę/do banku lub kilku minut, jeśli posiada się konto z dostępem przez Internet, albo ktoś z rodziny takie posiada.
Jeśli ktoś jest bardzo zarobiony to może poprosić zawsze kogoś bliskiego, wystarczy chcieć.
- faja69
- Juventino
tak wiecie tylko żeby nie wyszło tak że z tych załóżmy 120 osób które zapisują sie na wzór nr 2 wpłaci tylko 80, i co wtedy? koszt takiej koszulki będzie na pewno większy niż przy zamawianych 120szt... a właśnie nie chciał bym aby taka sytuacja była.. niektórzy też mają wypłaty w połowie miesiąca, czy tam czyjaś babcia dostaje emeryture po 15, to wiecie..

- dzodzik
- Juventino
Poproszę o dopisanie i mnie:
dzodzik- Wzór 2, rozmiar L, sztuk: 1
przelew przed chwilą robiłem z konta w mbanku więc powinieneś mnie mieć już zaksięgowanego.
dzodzik- Wzór 2, rozmiar L, sztuk: 1
przelew przed chwilą robiłem z konta w mbanku więc powinieneś mnie mieć już zaksięgowanego.
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"