Liga Mistrzów 2009/2010

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 20:55

Lypsky pisze:Dobra chłopak, załóż spodnie. Chelsea gra zbyt nerwowo.
Mało mnie interesuje jak Chelsea gra, ważne że włoski klub prowadzi :)

JUVE PER SEMPRE!!!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 20:56

Do Ciebie było tylko tyle byś zarzucił spodnie.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 20:57

Lypsky pisze:Do Ciebie było tylko tyle byś zarzucił spodnie.
"Chelsea gra zbyt nerwowo." -nie wydaje mi się abyś ujął to w nowym akapicie :)

JUVE PER SEMPRE!!!
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 21:00

Radek_88 pisze:W tym sezonie jeszcze jest brane pod uwage ranking z sezonu 05/06, tak wiec po zakonczeniu sezonu nic sie nie zmienia, Wlochy nadal moga wystawic 4 druzyny do LM.

Dzieki! :ok:
sharikk pisze:HAHAHAHAH 1-0 MILITO !!!!!!!!!! Bardzo ładnie dla WŁOSKIEJ PIŁKI :):):)
Chyba pomyliles fora.

Co do meczu to pierwsze 10 zdecydowanie dla Interu. Milito ladna bramka, ogolnie akcja niezla, ale tez troche w niej przypadku. Pierwszy gol Interu w pucharowej fazie LM od trzech lat. :ok: :prochno:

PS. Julio Cesar nie wyglada za ciekawie. :think:

EDIT: Eto'o z Barcelony takiej szansy by nie zmarnowal. To juz nie ten sam pilkarz.

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 21:33

Kalou nurkuje zamiast strzelać, stojąc 5m przed bramką :ok:
Strasznie słabo Chelsea, rok temu byli dużo mocniejsi.

sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 21:37

Lypsky pisze:Kalou nurkuje zamiast strzelać, stojąc 5m przed bramką :ok:
A mi się wydaje że nie Chelsea słabo, tylko Inter poczyna sobie całkiem całkiem, konsekwentnie w obronie i kontruje groźnie.

JUVE PER SEMPRE!!!
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 21:41

sharikk pisze:
Lypsky pisze:Dobra chłopak, załóż spodnie. Chelsea gra zbyt nerwowo.
Mało mnie interesuje jak Chelsea gra, ważne że włoski klub prowadzi :)
Włoski tylko z położenia stadionu :wink:
Ogólnie to Chelsea przeważa w tym meczu, lecz rozbijają ich ataki przed polem karnym :/ . Zamiast postarać się latem o Lucio, to nasi włodarze woleli Cannavaro... brak mi słów

eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 21:44

Chelsea gra słabo i to jest fakt. Nie stworzyli sobie prawie żadnej dobrej sytuacji, grają na stojąco. Inter dobrze się broni, ale jak na taki mecz to spodziewałem się zdecydowanie więcej walki. A oni sobie truchtają.

Kilka świetnych podań Sneijdera (Eto'o pięknie zmarnował setke) i może ze dwa wejścia Maicona - to na razie wszystko. Tak czy inaczej, lepiej zeby to Inter wygrał, bo jesli w tym roku kluby Serie A nie zgromadzą dużej liczby punktow do rankingu to za dwa lata w LM tylko trzy druzyny z Italii bedą miały prawo startu w tych elitarnych rozgrywkach.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 21:46

sharikk pisze:HAHAHAHAH 1-0 MILITO !!!!!!!!!! Bardzo ładnie dla WŁOSKIEJ PIŁKI :):):)
Skad sie takie wynalazki biorą? :roll: niebiesko-czarną szmate tez masz na sobie zalozoną? :lol:

Obrazek
Ciągnik_Na_Gąsienicach

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 22:29

Ja nie lubię obu klubów. Mam nadzieję że odpadną. Wolę już Porto, Arsenal, Seville czy Bordeaux czy nawet Barcę jak zdobywają LM, niż te 2 teamy.

Bo żeby wyjść to trzeba wejść, a żeby wejść to trzeba wyjść !
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 22:38

Mecz nie podobał mi się, zbyt chaotyczny, a gole dosyć przypadkowe.
Naprawdę dobrze zagrał Inter - pewnie w obronie i nieźle z kontry. Słabo za to Chelsea - walenie głową w mur, przypadkowa bramka i przeciętna defensywa.
W rewanżu wszystko może się wydarzyć, Chelsea ratuje gol zdobyty na wyjeździe, zobaczymy.

Reg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 22:50

Mecz Interu z Chelsea całkiem ciekawy. Może nie było to fascynujące widowisko, ale i tak padło więcej bramek niż spodziewałem się po całym dwumeczu. Chelsea dzisiaj zawiodła. Inter dobrze się bronił, ale gdyby Mejuto Gonzalez podyktował jedenastkę po faulu na Kalou to pewnie potoczyłoby się to inaczej. Inter nie pokazał nic wielkiego. To Chelsea zagrała słabo. Chociaż jest jakiś progres w grze Nerrazzurich w stosunku do 2 poprzednich sezonów w LM. Szykuje się bardzo ciekawy rewanż i mam nadzieję, że Chelsea, której bardzo nie lubię wyeliminuje Inter. Będzie im ciężko bez Cecha. Może nie zachwycał, ale na pewno byłby lepszy niż Hilario, który nie jest w rytmie meczowym. Do tego na pewno nie zagra A.Cole. Mimo, że dzisiaj spodziewałem się raczej remisu to myślę, że nie są na straconej pozycji.

Zabawne, że komentatorzy opisując grę i styl Interu rozwodzili się nad tym jak grają Włosi i zupełnie nie przeszkadzał im fakt, że w wyjściowej jedenastce nie było ani jednego Włocha, a trenerem jest Portugalczyk :-D

Obrazek
Ciągnik_Na_Gąsienicach

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 22:50

Lypsky pisze:Mecz nie podobał mi się, zbyt chaotyczny, a gole dosyć przypadkowe.
Naprawdę dobrze zagrał Inter - pewnie w obronie i nieźle z kontry. Słabo za to Chelsea - walenie głową w mur, przypadkowa bramka i przeciętna defensywa.
W rewanżu wszystko może się wydarzyć, Chelsea ratuje gol zdobyty na wyjeździe, zobaczymy.
A niech ich drzwi ścisną. Obydwa teamy ! Amen to that !
Reg pisze:Mecz Interu z Chelsea całkiem ciekawy. Może nie było to fascynujące widowisko, ale i tak padło więcej bramek niż spodziewałem się po całym dwumeczu. Chelsea dzisiaj zawiodła.
Doookładnie :lol: spodziewałem się 0:0 lub 1:1 na Meazza i 1:0 lub 0:0 na Stamford :prochno:
goly pisze:Szczerze mówiąc straciłem tylko czas na oglądanie tego meczu. Chelsea zawsze grała świetny football, a dziś dała po prostu siarę.
Gdzieś Ty widział ich "świetny" football :roll: zawsze byli z nich "taktyczniacy" jak Liverpool czy Inter, a nie beztrosko grająca Barca, Arsenal, nawet MU, Juventus, Milan, Real, Sevilla, Bordeaux, Lyon etc.
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2010, 22:53 przez Ciągnik_Na_Gąsienicach, łącznie zmieniany 2 razy.

Bo żeby wyjść to trzeba wejść, a żeby wejść to trzeba wyjść !
goly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 22:51

Szczerze mówiąc straciłem tylko czas na oglądanie tego meczu. Chelsea zawsze grała świetny football, a dziś dała po prostu siarę. Ładna pierwsza bramka, pozostałe dwie trochę z przypadku. Balotelli zrobił kilka efektownych zwodów. Miejmy nadzieje, że częściej będziemy oglądać takie akcje. Mam nadzieje, że my też damy szanse swoim talentom, bo potrafią to robić równie dobrze co Balotelli.

Chelsea się po prostu wypaliła. To już koniec dla nich.

"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 22:53

Lypsky pisze:Kalou nurkuje zamiast strzelać, stojąc 5m przed bramką :ok:
Moim zdaniem karny ewidentny. Mysle ze arbiter nie gwizdal bo Kalou troche przesadzil z upadkiem.

EDIT: A co do sytuacji w tym dwu meczu to ogolnie mysle ze Chelsea pyknie Inter na Stamford Bridge, i w takim razie tylko dobrze ze Inter dzis wygral (jak juz dzisiaj wspominalismy - ranking UEFA).
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2010, 23:01 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
ODPOWIEDZ