Kontuzje
- deszczowy
- Juventino
Pepe akurat, jak biegał po lewej stronie, to nie grał źle. A właśnie, Martinez... co tam z nim, wiem ktoś?szczypek pisze:Mam taką nadzieję. Założenie na początek sezonu było takie, że to skrzydłowi mają odgrywać znaczącą rolę, a my mamy jednego. Pepe i Martinez to jak dla mnie póki co jedynie materiały na zmienników.deszczowy pisze:Eeee, może Pepe wróci?
Nikt przy zdrowych zmysłach nawet nie próbuje.szczypek pisze:Do znudzenia będę się upierał i nie mogę zrozumieć dlaczego takie stanowcze nie usłyszał Giovinco, no bo nikt mi nie wmówi, że Lanzafame > Giovinco.
- blackadder
- Juventino
Mimo iż kontuzje nas nie omijają to opatrzność nam sprzyja zabierając takich zawodników jak Amauri czy Lanzafame. Szkoda tylko Traore, chętnie zobaczyłbym co potrafi.

- deszczowy
- Juventino
Oj, bo się pogniewamy... :naughty:blackadder pisze:Mimo iż kontuzje nas nie omijają to opatrzność nam sprzyja zabierając takich zawodników jak Amauri czy Lanzafame
A Traore to jest jak bozon Higgsa - ponoć jest, ale nikt nie widział.
- blackadder
- Juventino
No proszę Cię, w stosunku do ceny, Amauri to największa pokraka jaką widziałem w tym klubie. Nie przekonuje mnie to że " jakoś lubisz Chrystusiaka", daj mi sensowne argumenty.deszczowy pisze:Oj, bo się pogniewamy... :naughty:blackadder pisze:Mimo iż kontuzje nas nie omijają to opatrzność nam sprzyja zabierając takich zawodników jak Amauri czy Lanzafame

- blackadder
- Juventino
I do dziś płacimy za ten interes 4 miliony na sezon.Arbuzini pisze:Przynajmniej wcisnęliśmy Palermo Nocerino za 7,5 mln E i połówkę Lanzafame za 2,5. Plus do tego dobra jesień pierwszego sezonu w wykonaniu Amauriego i wymiar tragedii staje się mniejszy.

- Kubba
- Juventino
Vicek z urazem!
No to się porobiło. Pewnie będzie odpoczywał przez jaki tydzień i w meczu z Milanem wyjdziemy z dwoma napadziorami. Oj wątpię aby sam Alex i Fabio dali sobie radę...
Gdzie jesteś "panie bez kontuzji"?
PS. Oby to nie było nic poważnego bo z Salzburgiem może być jeszcze lepiej i wybiegnie sam Del Piero!tfu! tfu! tfu!
EDIT:
No to się porobiło. Pewnie będzie odpoczywał przez jaki tydzień i w meczu z Milanem wyjdziemy z dwoma napadziorami. Oj wątpię aby sam Alex i Fabio dali sobie radę...
Gdzie jesteś "panie bez kontuzji"?

PS. Oby to nie było nic poważnego bo z Salzburgiem może być jeszcze lepiej i wybiegnie sam Del Piero!tfu! tfu! tfu!
EDIT:
Krasić! Krasić!Brutalo pisze:Teraz powinien odpaść jakiś pomocnik

Ostatnio zmieniony 25 października 2010, 21:46 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino
:rotfl: :płaczę:Kubba pisze:Vicek z urazem!

Zaczyna się znowu ? Pan Bez Kontuzji ma urlop, czy co ? Zdenas, Rinaudo, Lanza, Amauri, Iaquinta... Kto następny ? Teraz powinien odpaść jakiś pomocnik

- deszczowy
- Juventino
No to słodko. Na LE ostał nam się ino nieśmiertelny Del Piero?Brutalo pisze::rotfl: :płaczę:Kubba pisze:Vicek z urazem!![]()
Zaczyna się znowu ? Pan Bez Kontuzji ma urlop, czy co ? Zdenas, Rinaudo, Lanza, Amauri, Iaquinta... Kto następny ? Teraz powinien odpaść jakiś pomocnik
- Myzarel
- Juventino
W obliczu kontuzji Enzo i Amauriego wystawił bym w ich miejsce Martineza - grał na tej (chyba) pozycji w Catanii i nieźle mu szło, a nóż widelec go olśni 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- deszczowy
- Juventino
Innej opcji nie ma. Chciałbym, żeby strzelił w końcu gola. Może przymknąłby gęby tym wszystkim "znaFcom". Z Bolonią było naprawdę blisko...Myzarel pisze:W obliczu kontuzji Enzo i Amauriego wystawił bym w ich miejsce Martineza - grał na tej (chyba) pozycji w Catanii i nieźle mu szło, a nóż widelec go olśni
- pan Zambrotta
- Juventino
jest jeszcze Lanzafame :lol:
Pan 12 kontuzji.
Pan 12 kontuzji.
- Damianoss60
- Juventino
Szkoda mi Amauriego widać że bardzo chce strzelać.Na początku dobrze mu szło ,ma pecha.Widocznie nie jest mu pisane te 20 bramek w Juve

- FalsoVero
- Juventino
Nie mamy innego wyboru z takim przeciwnikiem jak Milan trzeba wystawić graczy którzy są obyci w realiach ligowych a nie chłopaków z Primaverydeszczowy pisze:Innej opcji nie ma. Chciałbym, żeby strzelił w końcu gola. Może przymknąłby gęby tym wszystkim "znaFcom". Z Bolonią było naprawdę blisko...Myzarel pisze:W obliczu kontuzji Enzo i Amauriego wystawił bym w ich miejsce Martineza - grał na tej (chyba) pozycji w Catanii i nieźle mu szło, a nóż widelec go olśni
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012