Ekstraklasa 2008/2009
- paku
- Juventino
Ty się nie napinasz ?Juventino90 pisze:Balabla blapaku pisze:. Nie wiem czemu, ale mimo wszystko jak Mistrzem nie zostanie Wisła to chciałbym aby to była Legia, niż przereklamowany Lech...![]()
Pzdr.. A swinie beda latac..
Raz sie napinacie, a za drugim razem plaszczycie.
Otoz to. Lepiej bym tego nie ujal.paku pisze:Za to Ty jesteś tu wzorem YntelygencjiJuventino90 pisze: paku znizasz sie do poziomu forumowego blazna, chcesz zrownac sie z nim poziomem?![]()
Ehhh..

Płaszczę się? Wytłumacz, bo jakoś nie jestem w stanie pojąć Twojego rozumowania, w sumie nie dziwne bo jesteś YNTELYGENTY

- Nevermind
- Juventino
Czy ja sie napinam?
Oczywiscie, ze tak. Kazdy swoj post traktuje z przymrużeniem oka
Czy jestem inteligentny?
Nie tobie to oceniac
.
Czy ty sie plaszczysz?
Owszem. Zacytowalem twoje slowa. Osmieszasz sie
Nie wiedziales co napisac po porazce, chciales wyjsc na przyzwoitke wiec.. wypaliles najglupsza rzecz, jaka mogles napisac.
Moze bede chamski i cyniczny ale..
.
Troche smieszy mnie wyzywanie mojej osoby od "ynteligentnych" przez ciebie.
Rzekłbym wrecz, ze to skandal ! :lol:
Dobra koniec napinki, ide lulac :oops:
Oczywiscie, ze tak. Kazdy swoj post traktuje z przymrużeniem oka

Czy jestem inteligentny?
Nie tobie to oceniac
Czy ty sie plaszczysz?
Owszem. Zacytowalem twoje slowa. Osmieszasz sie

Nie wiedziales co napisac po porazce, chciales wyjsc na przyzwoitke wiec.. wypaliles najglupsza rzecz, jaka mogles napisac.
Moze bede chamski i cyniczny ale..
Nie ma czym sie chwalicpaku pisze:
Wiślaków w Warszawie 458.

Troche smieszy mnie wyzywanie mojej osoby od "ynteligentnych" przez ciebie.
- valsir
- Juventino
Skoro już się pojawiło ile było dobrych meczów Legii w tym sezonie z mojej strony wygląda to tak:
Ekstraklasa:
Legia Warszawa 2-2 (1-2) Polonia Warszawa
średni mecz
Odra Wodzisław 2-0 (2-0) Legia Warszawa
fatalny mecz
Legia Warszawa 2-0 (0-0) Jagiellonia Białystok
średni mecz
Górnik Zabrze 0-3 (0-2) Legia Warszawa
dobry mecz
Legia Warszawa 2-0 (0-0) Arka Gdynia
średni mecz
Cracovia Kraków 0-3 (0-1) Legia Warszawa
dobry mecz
Legia Warszawa 3-1 (2-0) Piast Gliwice
średni mecz
Lech Poznań 0-0 Legia Warszawa
średni mecz
ŁKS Łódź 0-0 Legia Warszawa
fatalny mecz
Legia Warszawa 2-1 (1-1) Wisła Kraków
dobry mecz, najlepszy w tym sezonie
Puchar Ekstraklasy:
Polonia Warszawa 3-0 (walkower) Legia Warszawa w meczu 1:1
średni mecz / nieistotne
Legia Warszawa 3-0 (3-0) ŁKS Łódź
dobry i prosty mecz
Jagiellonia Białystok 1-1 (1-0) Legia Warszawa
średni mecz
Legia Warszawa 4-0 (1-0) Polonia Warszawa
dobry mecz
Puchar Polski:
Wisła Płock 1-2 (1-0) Legia Warszawa
męczarnia nie mecz
Puchar Uefa:
Legia Warszawa 0-0 FK Homel
FK Homel 1-4 Legia Warszawa
Legia Warszawa 1-2 FK Moskwa
FK Moskwa 2-0 Legia Warszawa
Superpuchar Polski:
Wisła Kraków 1-2 Legia Warszawa
dobry mecz, ale nie aż tak jak ten ostatni.
Reansumując:
4 fatalne mecze(kolor czerwony), 8 takich sobie (pomarańczowy) i 7 dobrych mecze(zielony).
Jak widać, jest to więcej niż 2 mecze ładne czy dobre, ale też nie jakaś super liczba
poza tym spora liczba spotkań beznadziejnych i średnich więc dla mnie Legia nie gra jakoś rewelacyjne ale i tak na majstra w tym sezonie może starczyć 
PS. Jest to moja subiektywna ocena. Możecie się zgadzać lub nie, ale nie rozpisujcie się na dwa tysiące linijek na ten temat
Ekstraklasa:
Legia Warszawa 2-2 (1-2) Polonia Warszawa
średni mecz
Odra Wodzisław 2-0 (2-0) Legia Warszawa
fatalny mecz
Legia Warszawa 2-0 (0-0) Jagiellonia Białystok
średni mecz
Górnik Zabrze 0-3 (0-2) Legia Warszawa
dobry mecz
Legia Warszawa 2-0 (0-0) Arka Gdynia
średni mecz
Cracovia Kraków 0-3 (0-1) Legia Warszawa
dobry mecz
Legia Warszawa 3-1 (2-0) Piast Gliwice
średni mecz
Lech Poznań 0-0 Legia Warszawa
średni mecz
ŁKS Łódź 0-0 Legia Warszawa
fatalny mecz
Legia Warszawa 2-1 (1-1) Wisła Kraków
dobry mecz, najlepszy w tym sezonie
Puchar Ekstraklasy:
Polonia Warszawa 3-0 (walkower) Legia Warszawa w meczu 1:1
średni mecz / nieistotne
Legia Warszawa 3-0 (3-0) ŁKS Łódź
dobry i prosty mecz
Jagiellonia Białystok 1-1 (1-0) Legia Warszawa
średni mecz
Legia Warszawa 4-0 (1-0) Polonia Warszawa
dobry mecz
Puchar Polski:
Wisła Płock 1-2 (1-0) Legia Warszawa
męczarnia nie mecz
Puchar Uefa:
Legia Warszawa 0-0 FK Homel
FK Homel 1-4 Legia Warszawa
Legia Warszawa 1-2 FK Moskwa
FK Moskwa 2-0 Legia Warszawa
Superpuchar Polski:
Wisła Kraków 1-2 Legia Warszawa
dobry mecz, ale nie aż tak jak ten ostatni.
Reansumując:
4 fatalne mecze(kolor czerwony), 8 takich sobie (pomarańczowy) i 7 dobrych mecze(zielony).
Jak widać, jest to więcej niż 2 mecze ładne czy dobre, ale też nie jakaś super liczba

PS. Jest to moja subiektywna ocena. Możecie się zgadzać lub nie, ale nie rozpisujcie się na dwa tysiące linijek na ten temat

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- paku
- Juventino
Wstydzisz się tego ? W sumie Ci się nie dziwie... Też bym się tego wstydziłJuventino90 pisze: Troche smieszy mnie wyzywanie mojej osoby od "ynteligentnych" przez ciebie.

- pele7
- Juventino
prosze z wisla z polonia z gornikiem i pisatem ... trzy dobre jak dla mnie wiec wiesz no jak obaczysz na canale bramki i sie wypowiadasz to troszczeczke za malo .... wiec zastanow sie nad soba bo napinasz sie a nie masz racji...
- Nevermind
- Juventino
Napisalem to z przekasem..paku pisze:Wstydzisz się tego ? W sumie Ci się nie dziwie... Też bym się tego wstydziłJuventino90 pisze: Troche smieszy mnie wyzywanie mojej osoby od "ynteligentnych" przez ciebie.
PS: Valsir meczow PE czy PP nie licze. Guzik mnie one obchodza. Szczegolnie mecze PE. Do tej pory nie widze sensu rozgrywania tych meczy.
Reasumujac Legia zagrala trzy dobre mecze w Lidze.
Inna sprawa, ze klasa Gornika Zabrze i Cracovii nie jest najwyzsza w tym sezonie.
Strasznie wyrownana ta nasza polska liga..
- pele7
- Juventino
ten swoje caly czas widocznie boli go to ze widzew no kurcze jest troszeczke nizej w tabeli hehe od Legii no kolego musiszpoczekac no wiesz widzew jeszcze zagra w ekstraklasie na pewno zagra ... heh i bedziesz sie wtedy wypowiadal bo teraz napinasz sie gadasz o Legii a kuzwa nic o niej nie wiesz nie wiesz jak graja wiec najlepiej by bylo jak bys przemilczal nie ktore kwestie (L)
- D-Rose
- Juventino
nie chce byc nie mily, ale wiesz co to sie znaki interpunkcyjne? :shock: tego sie czytac nie da. jedno wielkie zdanie.pele7 pisze:ten swoje caly czas widocznie boli go to ze widzew no kurcze jest troszeczke nizej w tabeli hehe od Legii no kolego musiszpoczekac no wiesz widzew jeszcze zagra w ekstraklasie na pewno zagra ... heh i bedziesz sie wtedy wypowiadal bo teraz napinasz sie gadasz o Legii a kuzwa nic o niej nie wiesz nie wiesz jak graja wiec najlepiej by bylo jak bys przemilczal nie ktore kwestie (L)
co do Ekstraklasy, zycze mimo wszytsko :evil: Widzewowi awansu, wkoncu dodatkowy "klasyk" z Ekstraklasie, ale czy tak szybko awansuje do pierwszej 5. hmmm osobiscie smiem tweirdzic ze nie

- Nevermind
- Juventino
Sam sie dziwie, ze ogarnelem rekst, ktory do mnie napisales. Straszne to byly meczarnie.. Tego sie czytac nie da..pele7 pisze:ten swoje caly czas widocznie boli go to ze widzew no kurcze jest troszeczke nizej w tabeli hehe od Legii no kolego musiszpoczekac no wiesz widzew jeszcze zagra w ekstraklasie na pewno zagra ... heh i bedziesz sie wtedy wypowiadal bo teraz napinasz sie gadasz o Legii a kuzwa nic o niej nie wiesz nie wiesz jak graja wiec najlepiej by bylo jak bys przemilczal nie ktore kwestie (L)
Ile masz lat 10, 12?
Myslisz, ze placze po nocach, ze Widzew gra w I lidze?
Jestem neutralnym kyrtykiem. Pisze to o czym mysle. Mam szacunek do Legii i jej kibiciow, ty oczywiscie do tego grona nie nalezysz.
Mam do powiedzenia troszke wiecej w sprawach Ekstraklasy i Legii niz ty, malutki pozerze.
A jezeli juz Widzew trafii do ekstraklasy. Mozemy grac o srodek tabeli. Wazne, zebysmy w dopingu znajdowali sie w czolowce. A tak zazwyczaj jest..
Nastepnym razem swoje wypowiedzi staraj sie pisac w jezykuojczystym. Z gory dziekuje.
PS: Czy do zdjec pozujesz z "elka" ulozona z dwoch palcow?:>
Grono.net hooligans !
Nabijaj dalej poksie. Milo jest widziec osobe, poprawiajaca mi usmiech na skutek prezentowanej glupoty.Lypsky pisze:to niewiele mniej niż ty.Juventino90 pisze: Ile masz lat 10, 12?
Ciekaw jestem, kiedy dostaniesz bana

Ostatnio zmieniony 28 października 2008, 21:35 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
- pele7
- Juventino
chlopie wiesz co szcunek to ja mam do matki a Ty jestes zwyklym napinaczem haha w czolowce nie wiem czego dopingu taaa smieszny jestes kuzwa tak jak smieszny jest twoj widzew byles jestes i bedziesz zwyklym napinaczem Ty wiesz co to jest Legia nie masz pojecia!!! i nie zrozumiesz tego bo jestes prostym czlowiekiem zwyklym pozerem jakich jest wielu szcacunek :-D kurde ten tekst mnie rozwalil
wyciąg z regulaminu:
3a: Pisząc posta staraj się zachować poprawność języka polskiego z zachowaniem zasad ortografii i interpunkcji.
Postaraj się bardziej, bo rzeczywiście Twoje posty są ciężką lekturą. Póki co bez kartki /leniup
wyciąg z regulaminu:
3a: Pisząc posta staraj się zachować poprawność języka polskiego z zachowaniem zasad ortografii i interpunkcji.
Postaraj się bardziej, bo rzeczywiście Twoje posty są ciężką lekturą. Póki co bez kartki /leniup
- oliver
- Juventino
Juventino90 pisze: Mam do powiedzenia troszke wiecej w sprawach Ekstraklasy i Legii.
Tak jak wtedy gdy po dwóch kolejkach stwierdziłeś , że Legia będzie walczyć o środek tabeli? :rotfl: Każdy ma coś do powiedzenia, tylko nie każdy sie zna.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- pele7
- Juventino
Nie no kolego on sie zna !! fachowiec taki jak on powinien kandydowac na prezesa Pzpn...oliver pisze:Juventino90 pisze: Mam do powiedzenia troszke wiecej w sprawach Ekstraklasy i Legii.
Tak jak wtedy gdy po dwóch kolejkach stwierdziłeś , że Legia będzie walczyć o środek tabeli? :rotfl: Każdy ma coś do powiedzenia, tylko nie każdy sie zna.
- Nevermind
- Juventino
Nie mam ochoty wdawac sie w dyskusje z czlowiekiem, ktory nie potrafi uzywac znakow przystankowych ani poslugiwac sie ojczystym jezykiem.
Jak to najlepiej ujac..
Nie bede wdawal sie w dyskusje z osobnikiem ilorazu inteligencje z takim, jakim dysponuje slawna Jola Rutowicz.
I troche kultury..
A co do Legii. Nadal uwazam, ze nie zakwalifikuja sie do pucharow. I bede z tego zadowolony, bo ostatnio pokazywali wylacznie swoja nieudolnosc.
Byc moze i jestem napinaczem, ale robie to w sposob zgodny z regulaminem.
Pozdrawiam normalnych oraz.. cyber-myszaki.
Jak to najlepiej ujac..
Nie bede wdawal sie w dyskusje z osobnikiem ilorazu inteligencje z takim, jakim dysponuje slawna Jola Rutowicz.
I troche kultury..
A co do Legii. Nadal uwazam, ze nie zakwalifikuja sie do pucharow. I bede z tego zadowolony, bo ostatnio pokazywali wylacznie swoja nieudolnosc.
Byc moze i jestem napinaczem, ale robie to w sposob zgodny z regulaminem.
Pozdrawiam normalnych oraz.. cyber-myszaki.
O co moge sie zalozyc z osoba w twoim wieku.. Hmm o pepsi czy czekolade? :lol:VirusT pisze:to o co sie zakladasz? :lol: za 10 kolejek napiszesz ze mistrzostwa nie zdobędzie... a po sezonie, ze do Ligi Mistrzów się nie zakwalifikuje :lol:A co do Legii. Nadal uwazam, ze nie zakwalifikuja sie do pucharow. I bede z tego zadowolony, bo ostatnio pokazywali wylacznie swoja nieudolnosc.
Ostatnio zmieniony 29 października 2008, 15:14 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino
to o co sie zakladasz? :lol: za 10 kolejek napiszesz ze mistrzostwa nie zdobędzie... a po sezonie, ze do Ligi Mistrzów się nie zakwalifikuje :lol:A co do Legii. Nadal uwazam, ze nie zakwalifikuja sie do pucharow. I bede z tego zadowolony, bo ostatnio pokazywali wylacznie swoja nieudolnosc.
- Łukasz
- Juventino
"Gazeta Krakowska" donosi, że Żurawski może wrócić do Wisły. Co o tym sądzicie?
Źródło: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,titl ... omosc.html
Moim zdaniem to bez sensu. Jasne, fajnie by było, żeby Żuraw zakończył karierę w Polsce (Wisła/Lech), to ładnie dopełniłoby jego piłkarską biografię, to na pewno piłkarz, który w polskiej lidze mógłby jeszcze przez te powiedzmy 2, 3 lata być znów gwiazdą, ale nie do końca rzumiem, o co Skorży chodzi. Sam kiedyś publicznie przyznał, że ideałem, do którego będzie dążył, jest system gry z jednym napastnikiem. Poza tym utalentowany trener Wisły nie potrafi znaleźć miejsca w składzie dla Andrzeja Niedzielana, piłkarza wcale od Żurawia nie gorszego, który pełni podobną do Maćka rolę. Wiśle potrzeba zmiennika Brożka, a Maciek nie nadaje się do pełnienia roli wysuniętego napastnika.
Źródło: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,titl ... omosc.html
Moim zdaniem to bez sensu. Jasne, fajnie by było, żeby Żuraw zakończył karierę w Polsce (Wisła/Lech), to ładnie dopełniłoby jego piłkarską biografię, to na pewno piłkarz, który w polskiej lidze mógłby jeszcze przez te powiedzmy 2, 3 lata być znów gwiazdą, ale nie do końca rzumiem, o co Skorży chodzi. Sam kiedyś publicznie przyznał, że ideałem, do którego będzie dążył, jest system gry z jednym napastnikiem. Poza tym utalentowany trener Wisły nie potrafi znaleźć miejsca w składzie dla Andrzeja Niedzielana, piłkarza wcale od Żurawia nie gorszego, który pełni podobną do Maćka rolę. Wiśle potrzeba zmiennika Brożka, a Maciek nie nadaje się do pełnienia roli wysuniętego napastnika.