Wszystko o Fiorentinie
- Lucas87
- Juventino
Teraz nie mamy innego wyjścia jak zdemolować ich ze 4-0 na wiosnę.
I nie musimy się zniżać do ich poziomu, robiąc jakieś denne koszulki z tej okazji. Możliwe, że będzie to ich ostatni sukces w obecnym sezonie, zresztą wczorajszy ich mecz z Neapolem- pokazał, że wcale nie jest tak różowo, jakby sobie życzyli.
I nie musimy się zniżać do ich poziomu, robiąc jakieś denne koszulki z tej okazji. Możliwe, że będzie to ich ostatni sukces w obecnym sezonie, zresztą wczorajszy ich mecz z Neapolem- pokazał, że wcale nie jest tak różowo, jakby sobie życzyli.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- grande amore
- Juventino
Wydaje mi sie, szczypku, ze to bylo pierwsze ich zwyciestwo od pietnastu lat ;-)
Co prawda na tego typu wnioski jest jeszcze ciut za wczesnie, ale IMO chyba dobrze sie stalo, ze przegralismy z Fiorentina. Dobrze dla nas, bo wyciagnelismy wnioski i - poki co - gramy jak nalezy, dobrze dla nich, gdyz pokonanie kazdej topowej druzyny wzmacnia morale i u zawodnikow, i u kibicow. A co tam - niech sie jaraja :-P
Btw.: jest jeszcze rewanz i wtedy pokazemy im gdzie raki zimuja :twisted:
@Siewier: ale to bylo u nich czy u nas? :-P
Co prawda na tego typu wnioski jest jeszcze ciut za wczesnie, ale IMO chyba dobrze sie stalo, ze przegralismy z Fiorentina. Dobrze dla nas, bo wyciagnelismy wnioski i - poki co - gramy jak nalezy, dobrze dla nich, gdyz pokonanie kazdej topowej druzyny wzmacnia morale i u zawodnikow, i u kibicow. A co tam - niech sie jaraja :-P
Btw.: jest jeszcze rewanz i wtedy pokazemy im gdzie raki zimuja :twisted:
@Siewier: ale to bylo u nich czy u nas? :-P
Ostatnio zmieniony 31 października 2013, 19:46 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W sezonie 07/08 przegraliśmy 2:3 tracąc bramkę w ostatnich sekundach meczu.grande amore pisze:Wydaje mi sie, szczypku, ze to bylo pierwsze ich zwyciestwo od pietnastu lat ;-)
A co to ma za znaczenie?grande amore pisze:@Siewier: ale to bylo u nich czy u nas? :-P

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Fiora dzis przyjmuje u Siebie Livorno ktore z tego co widze wychodzi taktyka
UWAGA:
1-5-3-1-1
To sie nazywa Murowanie bramki
UWAGA:
1-5-3-1-1
To sie nazywa Murowanie bramki

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Ale nudą wieje we Florencji... Viola mógła 2-3x wyjść na prowadzenie (choć nie były to jakieś niesamowicie pewne akcje), ale za pierwszym razem pomylił się Rossi, a następnie dobrego dośrodkowania nie wykorzystał Valero.
Strasznie słabo dzisiaj Cuadrado. Co ruszy piłkę to zaraz strata. Kilka razy odbiła mu się od nogi i uciekła na kilka metrów, 2-3 podania prosto w nogi obrońców Livorno i strzał na bramkę 20 metrów nad nią. Na prawdę słaba pierwsza połowa w wykonaniu Kolumbijczyka.
Ogląda ktoś w ogóle ten mecz ?
Strasznie słabo dzisiaj Cuadrado. Co ruszy piłkę to zaraz strata. Kilka razy odbiła mu się od nogi i uciekła na kilka metrów, 2-3 podania prosto w nogi obrońców Livorno i strzał na bramkę 20 metrów nad nią. Na prawdę słaba pierwsza połowa w wykonaniu Kolumbijczyka.
Ogląda ktoś w ogóle ten mecz ?

- Lucas87
- Juventino
Tak, generalnie faktycznie nudy. Przed bramką Gonzalo, Rossi miał ponownie swoję szansę i jakimś cudem zablokowany. Ma pecha jak do tej pory w tym spotkaniu. Ale wobec ustawienia takiego autobusu jak ustawili komuszki, to nie dziwię się, że tylko 1-0. Luci prawie by staranował Cuadrado. :evil:Sila Spokoju pisze: Ogląda ktoś w ogóle ten mecz ?
Edit: Ale na dobrą sprawę Livorno, również miało sytuację z poprzeczką i dwa strzały po których świetnie interweniował Neto. Niezwykle ważne 3 pkt dla Fioletowych.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- dp10
- Juventino
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ID=HP_BN_2
wielka szkoda chłopaka, miejmy nadzieję że to się nie potwierdzi.
wielka szkoda chłopaka, miejmy nadzieję że to się nie potwierdzi.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Pan szkielko znow sie polamal ?
Jakkolwiek troche szkoda mi sympatycznej drużyny Fiołków, to jednak bardziej mi szkoda reprezentacji Włoch na Mundialu, jesli faktycznie kontuzja bedzie bardzo powazna. Rossi to w tym momencie ich jedyna nadzieja na bramki, bo Czarna Sila from Africa oraz Faraon sa totalnie nie w formie.

Jakkolwiek troche szkoda mi sympatycznej drużyny Fiołków, to jednak bardziej mi szkoda reprezentacji Włoch na Mundialu, jesli faktycznie kontuzja bedzie bardzo powazna. Rossi to w tym momencie ich jedyna nadzieja na bramki, bo Czarna Sila from Africa oraz Faraon sa totalnie nie w formie.

BESTER MANN, BESTEEER !

- MichałJuve124
- Juventino
Lubie bardzo Rossiego i bardzo szkoda jest mi go:(

- mazi12
- Juventino
Niestety, ale Rossi będzie znowu pouzował, i to raczej w dłuższym wymiarze:
KLIKACF Fiorentina can confirm that Giuseppe Rossi has sprained the same knee on which he was previously operated following a clash with Livorno player Rinaudo during today's Serie A match. Further tests will be carried out tomorrow.
- Antek666
- Juventino
Jakim trzeba być idiotą by wrzucać coś najprawdopodobniej zawirusowanego na forum?!mazi12 pisze:
KLIK
Ech,też mi go szkoda i to bardzo. Bo ma fajny talent ale pecha z tymi kontuzjami,kurde...odkąd się kibicuję Juve czyli te naście lat to i równocześnie kadrze Italii no i podzielam opinię naszego forumowego Dobrego Mudżyna,może to być wielkie osłabienie dla Włochów w kontekście Mundialu.Zablokowana infekcja
URL: http://en.violachannel.tv/breaking-detail/items/ross...
Infekcja: JS:Includer-APY [Trj]
- bendzamin
- Redaktor
Mi też AV krzyczy, ale z drugiej strony, to jest oficjalna strona telewizji klubowej Fiorentiny.Antek666 pisze:Jakim trzeba być idiotą by wrzucać coś najprawdopodobniej zawirusowanego na forum?!
Jeśli to coś poważnego, to szkoda Rossiego. Pokazał w tym sezonie świetną formę i jeśli po raz drugi przez kontuzje ominie go wielki turniej reprezentacyjny, to będzie mi go po prostu po ludzku żal.