BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- białas
- Juventino
eee, jak? z tego co wiem, to chyba JPC nie wybiera się na mecz, więc pewnie nie bedzie możliwości załatwienia biletówTigmar pisze:bilety nabędziemy poprzez JPC

myślałem, że zajedziemy pod stadion i normalnie kupimy bilety, tak jak można było w Bratysławie. nie spodziewam się tam tłumów ze strony kibiców Juve...
- Winner
- Juventino
Podobno niebezpiecznie jest jeździć nocą a milicja ciągle chce łapówki tak słyszałem. Ale wracając do głównego tematu w niedziele na canal plus jest mecz Juventus-Udinese . Ja nie wiem czy będę bo 14 będę na chrzcinach i nie wiem czy będę w stanie dotrzeć do escapady na mecz ale się postaramjuveluck pisze:Odradza się obcokrajowcom podróżowania samochodem po terenie Białorusi. Dużo lepszym i nieprawdopodobnie tańszym rozwiązaniem jest przejazd pociągiem.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- dominiccos
- Juventino
Ja też nie wiem, czy na Udine dotrę, bo w poniedziałek rano prawdopodobnie do Augustowa jadę, więc zobaczy się jeszcze, ale na pewno się postaram. ;p
- Tigmar
- Juventino
czarno widzę ten nasz wyjazd na Białoruś
raz, że transport faktycznie może i pociągiem lepiej byłoby
ino pozniej wiekszy problem z dostaniem się pod stadion
dwa, że to jednak slaby przeciwnik i mecz nie byłby interesujący
trzy, że Judzio i Magik już dzisiaj odpadli (z Magikiem rozmawialem dzisiaj)
a, dzióbki moje
coś może na hali zagralibyśmy?
raz, że transport faktycznie może i pociągiem lepiej byłoby
ino pozniej wiekszy problem z dostaniem się pod stadion
dwa, że to jednak slaby przeciwnik i mecz nie byłby interesujący
trzy, że Judzio i Magik już dzisiaj odpadli (z Magikiem rozmawialem dzisiaj)
a, dzióbki moje
coś może na hali zagralibyśmy?
- dominiccos
- Juventino
A ja bym w kosza chętniej zagrał... :oops: 

- białas
- Juventino
no to tylko ostatnia osoba się nie zgadza, o ile pozostałe osoby potwierdzą wyjazd, ja oczywiście potwierdzam i mam nadzieję, że Gorn oraz Tigmar też potwierdzą. Żuk, krótka piłka, jedziesz czy nie? może ktoś jeszcze się zdecyduje? jeśli 4 osoby, to rzeczywiście może pociągiem wyjdzie taniej. trzeba się zorientować, jak jedzie. ja dowiedziałem się, że najlepiej będzie do Grodna, a potem do Mińska. ale to od sytuacji będzie zależało...Gorn pisze:Ja
Białas
Tigmar
Stonka
Judzio (ewentualnie Tigmara.... ra ra ra ra ra ra ra)
także potwierdzać chęć wyjazdu lub pozostania w domu na czas meczu...
EDIT: dominiccos, Ciebie ta sprawa też dotyczy

Ostatnio zmieniony 08 września 2008, 21:19 przez białas, łącznie zmieniany 3 razy.
- dominiccos
- Juventino
W golfa też bym mógł, nigdy nie grałem i chętnie bym spróbował.
Ale i tak wolę kosza. ;d
Ale i tak wolę kosza. ;d
- Winner
- Juventino
Popatrzyłem na rozkład pkp i lepiej wybierzcie się samochodem najszybsze połączenie pociągiem z 1 przesiadką ...12.5 godziny :roll: :shock:białas pisze:no to tylko ostatnia osoba się nie zgadza, o ile pozostałe osoby potwierdzą wyjazd, ja oczywiście potwierdzam i mam nadzieję, że Gorn oraz Tigmar też potwierdzą. Żuk, krótka piłka, jedziesz czy nie? może ktoś jeszcze się zdecyduje? jeśli 4 osoby, to rzeczywiście może pociągiem wyjdzie taniej. trzeba się zorientować, jak jedzie. ja dowiedziałem się, że najlepiej będzie do Grodna, a potem do Mińska. ale to od sytuacji będzie zależało...Gorn pisze:Ja
Białas
Tigmar
Stonka
Judzio (ewentualnie Tigmara.... ra ra ra ra ra ra ra)
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Gorn
- Juventino
JEDZIEMY PANOWIE !!!
Ja
Białas
Tigmar
Stonka
Jeszcze dominiccos i git. Trzeba pojechać jeszcze na PKP i spytac sie czy jakis dylizans jedzie do Borisowa, bo z tego co ja w necie widzialem to da sie dojechac z przesiadkami w okolo 17-20 godzin.
Co ty Tigmar gadasz myslisz ze jak Juventus bedzie gral z Borisowem to wystawi sama rezerwe ktora bedzie zbijala baki? To nie bedzie mecz z Artmedia gdzie juz wiadomo, ze Juventus przejdzie
Ja
Białas
Tigmar
Stonka
Jeszcze dominiccos i git. Trzeba pojechać jeszcze na PKP i spytac sie czy jakis dylizans jedzie do Borisowa, bo z tego co ja w necie widzialem to da sie dojechac z przesiadkami w okolo 17-20 godzin.
Co ty Tigmar gadasz myslisz ze jak Juventus bedzie gral z Borisowem to wystawi sama rezerwe ktora bedzie zbijala baki? To nie bedzie mecz z Artmedia gdzie juz wiadomo, ze Juventus przejdzie