Wszystko o Interze
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chcialeś napisać, że przez Inter te ich Chińczyki pójdą z torbami i wrócą do siebie zbierać ryż? :lol:
Gdyby nam się udało w tym roku wygrać LM to ból dupy owego środowiska osiągnąłby historyczne szczyty chyba.
Gdyby nam się udało w tym roku wygrać LM to ból dupy owego środowiska osiągnąłby historyczne szczyty chyba.
- kawek
- Juventino
iluminati 22.04.2017, 23:19
już cieszą się te gówna z judepoland - alessandro,cabriniidol i reszta...niech się cieszą póki czas, bo zapłaci ich klubik, a my wrócimy za trzy lata na szczyt...icardi kozak ;]
Czyli miszczowie wchodzą na forum ale już nie są skorzy do rozmowy
FORZA INDA !!
już cieszą się te gówna z judepoland - alessandro,cabriniidol i reszta...niech się cieszą póki czas, bo zapłaci ich klubik, a my wrócimy za trzy lata na szczyt...icardi kozak ;]
Czyli miszczowie wchodzą na forum ale już nie są skorzy do rozmowy
FORZA INDA !!

- Cabrini_idol
- Juventino
pumex pisze:
,,Ty się nie zesraj''. Nie jesteś dyktatorem na tym forum. Z jakim płaczem ? To Ty mi piszesz wiadomości na priva, żebym się uspokoił, bo będziesz mnie banował. Raz do Ciebie napisałem, że pomyliłem się z wielkością litterki I przy INTERZE. Teraz nie daję Ci niestety możliwości choćby żółtej kartki. Ogarnij się pumex. To jest forum kibiców Juve i na temat Interu mogę wypowiadać się tak jak chcę dopóki zachowuję kulturę wypowiedzi. Szacunek itp ? Zapisz się do kółka szachowego lepiej. A jak masz jakiś problem do mnie bezpośrednio to pisz na priv a nie przerabiaj moich zdjęć

Nasz zacny kibic, bodajże Tomek Bezak napisał kilka dni temy zapytanie do Ciebie: cytuję ,,Pumex , jak taka <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jak Ty została adminem na JuvePoland ? '' koniec cytatu. Niestety post został skasowany po 5 minutach. Odpowiedzi nie usłyszał

Inter- żenada, mentalność przegranych, chińszczyzna

Dzisiejsze okładki Włoskich gazet :rotfl:
#intercampionatofalso, :bravo

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Stefano wreszcie zrozumiał, że trafił do dość zamożnego klubu środka tabeli, gdzie najemnicy przychodzą zarabiać łatwy hajs. Walka o jakiekolwiek cele poza utrzymanie najwyraźniej ich nie interesujePioli na konfie pisze:Będę motywował zawodników. Oni muszą zrozumieć, że jesteśmy częścią bardzo prestiżowego i zasłużonego klubu. Sezon jeszcze się nie kończy, a my dziś zagraliśmy chyba najgorszy mecz od momentu jego rozpoczęcia. Niektórzy w drużynie nadal nie rozumieją, że to klub i drużyna, której przyświecają wielkie wartości.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Gaiu
- Juventino
Wylewasz tutaj tony szamba i śmiesz nazywać to kulturą wypowiedzi? Niczym się nie różnisz od napinaczy mediolańskich, którzy robią to samo, gdy stracimy jakieś punkty. Nawet słownictwo na podobnym poziomie, o kulturze wypowiedzi nie wspomnę.Cabrini_idol pisze:To jest forum kibiców Juve i na temat Interu mogę wypowiadać się tak jak chcę dopóki zachowuję kulturę wypowiedzi.
Nasz zacny kibic, bodajże Tomek Bezak napisał kilka dni temy zapytanie do Ciebie: cytuję ,,Pumex , jak taka <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jak Ty została adminem na JuvePoland ? '' koniec cytatu. Niestety post został skasowany po 5 minutach. Odpowiedzi nie usłyszał![]()
Cytat tego "zacnego" kibica przemilczę. Nie warto dyskutować z kimś, kto potrafi tylko rzucić mięsem, żeby wbić szpilę drugiemu koledze.
- annihilator1988
- Juventino
FORZA INDA!!!!!!. Nie mogę znaleźć 10 godzinnej przeróbki tego cuda :roll: . interowi życzę straty Icardiego, co jest możliwe ze względu uraz Ibry. Myślę, że latem zainteresują się tym ciupciakiem. Dadzą mu wysoki kontrakt, Wandzie może też coś wsadzą do ręki :lol:i będzie tylko słychać płacz w gorszej części Mediolanukawek pisze:FORZA INDA !!
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- pumex
- Juventino
Dokładnie. Dlatego właśnie tak mnie uwiera, gdy z jednej strony kibice Realu czy Barcy chwalą nasze forum za merytoryczny przekaz u kulturę wypowiedzi, a z drugiej strony kontrastuje taki Cabrini - typ erotomana-gawędziarza, temu obije ryj, tamtemu obije ryj ( klik :lol: ), tu się napije, tam się napije (chyba helleny przez słomkę :lol: ), a przy tym wszystkim niczym nie różni się od tych, których sam wyśmiewa. Ot, hipokryzja, w dodatku chyba nieświadoma.Grzegorz Jaskólski pisze:Wylewasz tutaj tony szamba i śmiesz nazywać to kulturą wypowiedzi? Niczym się nie różnisz od napinaczy mediolańskich, którzy robią to samo, gdy stracimy jakieś punkty. Nawet słownictwo na podobnym poziomie, o kulturze wypowiedzi nie wspomnę.
Dyktatorem na stronie nie jestem, ale jestem jej współtwórcą, tak samo zresztą jak wielu mądrych ludzi spoza redakcji, którzy swoimi wpisami na co dzień budują jej markę, dlatego uwiera mnie gdy widzę, że sprowadzasz dyskusję tutaj do poziomu sfrustrowanej gimbazy, zwłaszcza w oczach ludzi, którzy zaglądają do nas sporadycznie i niestety wyrabiają sobie o nas opinie po takich wypocinach. Dlatego apeluję jeszcze raz, żebyś pluł jadem do lustra czy gdziekolwiek chcesz, ale nie tutaj.
-----------------------
Pioli jest jaki jest, wątpię, żeby kiedykolwiek wspiął się w swoich umiejętnościach trenerskich o poziom wyżej, ale jednocześnie podczas oceniania go proponuję pamiętać, że prowadzi teraz zespół totalnie nieprzygotowany do sezonu. Mancini odszedł w momencie zaawansowanych przygotowań do sezonu, potem przyszedł De Boer - kolejny wynalazek - który narzekał na stan kondycyjny objętych przez siebie piłkarzy, a sam sytuacji chyba też zbytnio nie poprawił, bo Pioli miał podobne pretensje. Na pewno kadrowo Inter jest silniejszy niż wskazuje na to ich pozycja w tabeli, ale wszystkich win nie przypisywałbym tylko i wyłącznie Pioliemu.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
A według mnie Inter wcale nie jest mocny kadrowo. Ci piłkarze są już kompletnie spaleni, ale dużo ludzi wciąż uważa że to bardzo dobre grajki, bo przecież mają wszystko (poza udanymi występami). Takie Diego Ribasy. I większość z nich skończy jak boski, na piłkarskiej emeryturze jeszcze przed trzydziestką.
- Vimes
- Juventino
Jak widzę mecze z taką ilością goli, tyloma zwrotami akcji i tak "spektakularnie" wykonanym karnym przeciwko bramkarzowi słynącemu z bronienia "jedenastek" to od razu staję się podejrzliwy. Oglądałem ten mecz w STS-owym okienku i rozchwianie kursów live było niezłe. Niestety strona padła w czasie meczu i nie widziałem do jakich poziomów doszły kursy. Jednak wcale bym się nie zdziwił jakby w Azji w trakcie meczu były zawierane zakłady za dużą kasę.
- pumex
- Juventino
'Mocny' to pojęcie względne. Ale chyba zgodzisz się, że są mocniejsi na papierze niż np Lazio czy Atalanta - rewelacje obecnego sezonu. Fakt, jest u nich wysyp przebrzmiałych nazwisk, ale np Icardi (skupiając się na jego kondycji piłkarskiej a nie psychicznej), Joao Mario, Miranda czy Handanović to prawdziwie wartościowi gracze. Po jednym do każdej linii - szału może nie ma, ale wsparci co najmniej bardzo solidnym Perisiciem, Candrevą (jego fanem nigdy nie byłem, ale na obecne aspiracje Interu to piłkarz ok) i bardzo rozwojowym Gagliardinim powinni zajść dalej niż do 56 pkt po 33 kolejkach.Ouh_yeah pisze:A według mnie Inter wcale nie jest mocny kadrowo. Ci piłkarze są już kompletnie spaleni, ale dużo ludzi wciąż uważa że to bardzo dobre grajki, bo przecież mają wszystko (poza udanymi występami). Takie Diego Ribasy. I większość z nich skończy jak boski, na piłkarskiej emeryturze jeszcze przed trzydziestką.

- Cabrini_idol
- Juventino
Pumex, nie będę spamował tutaj tematu bo nie ma sensu. Wolę napisać Ci na priv niż wylewać prywatne sprawy tutaj, tak jak Ty próbujesz to robić.
Jedni kibice są tacy, że jak trzeba nastawią pupę Interowi i nawet ich pochwalą za grę. Drudzy tacy jak ja uważają tą drużynę za zero, w sumie większość. Pewnie nawet tak samo myślą włodarze klubu, tylko im nie wypada tak mówić. Mi wręcz przeciwnie, mogę.
Poza tym tutaj wiele osób śmieje się z tej śmiesznej drużyny, ale za cel postawiłeś sobie mnie, żałosne. No ale cóż, to TY jesteś adminem tego forum
Ostatnio jestem nad wyraz kulturalny
.
Jedni kibice są tacy, że jak trzeba nastawią pupę Interowi i nawet ich pochwalą za grę. Drudzy tacy jak ja uważają tą drużynę za zero, w sumie większość. Pewnie nawet tak samo myślą włodarze klubu, tylko im nie wypada tak mówić. Mi wręcz przeciwnie, mogę.
Poza tym tutaj wiele osób śmieje się z tej śmiesznej drużyny, ale za cel postawiłeś sobie mnie, żałosne. No ale cóż, to TY jesteś adminem tego forum
Nie wtrącaj się między wódkę a zakąskę. Piszesz ostatnio w wielu tematach, z czego 90 % jest o dupę rozbić bo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.Grzegorz Jaskólski pisze: Wylewasz tutaj tony szamba i śmiesz nazywać to kulturą wypowiedzi? .
Ostatnio jestem nad wyraz kulturalny

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
różne już panenki widziałem... nad bramką czy prosto w "koszyk", ale takiej to jeszcze nigdy, warto było odpalić skrót tego meczu 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.seriea.pl/347704-simeone-odr ... nteru.html
Info z Marki. No to będzie buba, tak się już kibice z Mediolanu na niego nastawili.
Info z Marki. No to będzie buba, tak się już kibice z Mediolanu na niego nastawili.
- annihilator1988
- Juventino
Tymczasem żądają od Conte zdeklarowania się do 27 maja czy chce trenować gorszą część Mediolanu. Cóż za dylemat
:rotfl:

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- panlider
- Juventino
Miszczowie dalej w formie, zapowiada się drugi przegrany mecz z rzędu i szósty bez zwycięstwa :rotfl:
To już jest jak kopanie leżącego
Nie ma się co dziwić, że nikt ich nie chcę trenować
To już jest jak kopanie leżącego

Nie ma się co dziwić, że nikt ich nie chcę trenować

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"