Wszystko o Interze
- Gaiu
- Juventino
Przestań wreszcie tak spinać bez powodu. Leczysz jakieś kompleksy na tym Interze? Przypominam, że my niedawno przegraliśmy we Florencji... I co teraz, miszczowie, włoszczyzna? Opanuj się.Cabrini_idol pisze:Miszczowie nadal w formie. Wstyd. Zenada. Słabość. Chińszczyzna.
Forza Juve.
- Cabrini_idol
- Juventino
Inter to leszcze. Nie mów mi co mam pisać. Będę pisał to co chcę Inter ryczal a gra padake . Jest poza pucharami. Jest mentalnie na poziomie Torino.
Nie mam kompleksów. To się nazywa pogarda. Tak lepiej
Nie mam kompleksów. To się nazywa pogarda. Tak lepiej

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Miszczowie chłe chłe...każda porażka miszczów to miód na moje serce, tak było, jest i będzie. Frajerzy bez ambicji z kibicami pochowanymi w norkach. Niedawno tylu ich było 

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Magia kalczjo.
Milanowi właśnie strach zajrzał w oczy, że jednak załapią się do tej LE.
Przewiduję efektowny finisz Violi i szóste miejsce Fiorentiny.

Milanowi właśnie strach zajrzał w oczy, że jednak załapią się do tej LE.
Przewiduję efektowny finisz Violi i szóste miejsce Fiorentiny.
calma calma
- Cabrini_idol
- Juventino

Forza inda.
Zaraz na prawdę okaże się , że skończą ligę na 8 miejscu. W S T Y D.
Cofam słowa co napisałem wcześniej. Inter za rok nie będzie walczył o scudetto. Przecież od 6 lat to banda nieudaczników. W dodatku od tego roku chińszczyzna. Tania podróbka prawdziwej drużyny, począwszy od właścicieli, poprzez wozniego na stadionie a kończąc na piłkarzach jak Kondogbia :rotfl:

- CzeczenCZN
- Juventino
No, ale statystyki Icardiego powalają... 24 gole w sezonie i 8 asyst. Nie znoszę tego typa, ale co jak co - liczby ma zawrotne jak na Serie A i drużynę w której gra...
- pumex
- Juventino
@Cabrini_idol, chciałoby się napisać: "nie zesraj się". Wylewając jad w ten sposób przynosisz wstyd temu forum. Najpierw narzekasz, że co poniektórzy userzy robią śmietnik w temacie o mercato czy innych pokrewnych wątkach, a potem sam w temacie o Interze wypisujesz nic niewnoszący post, pełen jadu, tak jakbyś leczył kompleksy. A co lepsze, nawet nie zdajesz sobie sprawy, że tego typu wypociny to woda na młyn dla trolli zza barykady, których w ten sposób sam zachęcasz do przyjścia tu i zrobienia gównoburzy, a potem przybiegasz do mnie z płaczem, żeby ich stąd pogonić :facepalm2:
A co do meczu, cóż... strzelić rywalowi 4 gole i przegrać to jest nie lada sztuka. Medel jako środkowy obrońca to porażka. Pioli pewnie naoglądał się niskiego Cannavaro w akcji, ale Włocha z Chilijczykiem łączy chyba tylko wzrost, bo nic więcej. Gagliardini dziś przeciętnie, ale będą z niego ludzie.
A co do meczu, cóż... strzelić rywalowi 4 gole i przegrać to jest nie lada sztuka. Medel jako środkowy obrońca to porażka. Pioli pewnie naoglądał się niskiego Cannavaro w akcji, ale Włocha z Chilijczykiem łączy chyba tylko wzrost, bo nic więcej. Gagliardini dziś przeciętnie, ale będą z niego ludzie.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ciekawe co zrobią ze swoim trenerem, bo robi się gorąco. Przecież oni się ośmieszają - jak nie strata punktów z beniaminkiem, to taki blamaż jakby nie było z dość przeciętną ekipą Serie A. Nowi właściciele pewnie zadają sobie pytanie - "Co my tu robimy?"
- annihilator1988
- Juventino
interem nie ma co się przejmować czy podniecać, bo to drużyna ze środka tabeli. Zwyczajnie wrócili na swoje miejsce.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Pszypadek? |
Nie sondze. V

Poza tym; niektórzy kibice GorszejCzęściMediolanu zaczynają wierzyć w sprzedawanie spotkań przez swoich ulubieńców.
Ciekawe czy ktoś w końcu skusi się na Icardiego
Nie sondze. V

Fejm na fci rośnieiluminati pisze:już cieszą się te gówna z judepoland - alessandro,cabriniidol i reszta...niech się cieszą póki czas, bo zapłaci ich klubik, a my wrócimy za trzy lata na szczyt...icardi kozak ;]

Poza tym; niektórzy kibice GorszejCzęściMediolanu zaczynają wierzyć w sprzedawanie spotkań przez swoich ulubieńców.
Ciekawe czy ktoś w końcu skusi się na Icardiego

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Dwa lata temu pisali, że następny sezon będzie ich...rok temu odgrażali się, że nadchodzi detronizacja Juve a teraz czytam, że za 3 lata ?

Za 3 lata to skośni zwiną się w popłochu z tego bagna

Acha, za co nasz klub zapłaci ? Za hot-doga z budki, która będzie stała w miejscu San Siro ?