Wszystko o Interze
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Właśnie z tymi środkami Interu jest dziwna sytuacja np. w kontekście Rodrigueza, gość ma klauzulę 22 baniek, że o to się targują to jestem wstanie zrozumieć,ale fakt,że oferują mu mniejszą pensję niż ma w VFL i myślą,że do nich zawita jest przynajmniej dziwny, bo jeżeli nie skuszą go kasą to czym? Projektem? Nie żartujmy,Szwajcar to bardzo dobry gracz, może nie topowy,ale zapewne znajdą się inni chętni chociażby z ligi angielskiej oferujący mu lepszą kasę.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Conte ma tęsknić za domem co ma go skłonić do objęcia Interu.
http://www.football-italia.net/98946/inter-bring-conte
- panlider
- Juventino
Bądźmy poważni, Antek w życiu by nam czegoś takiego nie zrobił. Odszedł jak odszedł, ale nigdy w życiu nie uwierzę, że skusiłby się na trenowanie merdaczy. Zwłaszcza, że Chelsea pewnie kroczy po tytuł, a Conte na pewno będzie chciał się znowu sprawdzić w LM, czego ekipa z Mediolanu zapewne nie będzie mogła zagwarantowaćPoprostu pisze:Conte ma tęsknić za domem co ma go skłonić do objęcia Interu.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- annihilator1988
- Juventino
Jestem zaniepokojony i mam nadzieje, że jakiś sympatyk interu rozwieje te "czarne chmury". Jest tak, że tydzień temu gorsza część Mediolanu miała mieć latem na transfery 400 mln euro, a teraz pisze się jedynie o 150 mln, choć mamy dopiero marzec. Chodzi mi o to, że przy takiej zawrotnej szybkości inda może mieć budżet na minusie. Co się dzieje, bardzo się martwię, niech jakiś spec ds. miszczuf to wyjaśni :lol:
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- MarcineR
- Interista
Nigdzie nie było powiedziane, że miało to być w 1 okienku, od początku była mowa o rozłożeniu tego na 3 sezony co najmniej.annihilator1988 pisze:Jestem zaniepokojony i mam nadzieje, że jakiś sympatyk interu rozwieje te "czarne chmury". Jest tak, że tydzień temu gorsza część Mediolanu miała mieć latem na transfery 400 mln euro, a teraz pisze się jedynie o 150 mln, choć mamy dopiero marzec. Chodzi mi o to, że przy takiej zawrotnej szybkości inda może mieć budżet na minusie. Co się dzieje, bardzo się martwię, niech jakiś spec ds. miszczuf to wyjaśni :lol:
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Już pomijając kwestie Chelsea, to dlaczego miałby nie objąć kiedyś Interu? Bo to legenda jak Lippi czy Baggio?panlider pisze:Bądźmy poważni, Antek w życiu by nam czegoś takiego nie zrobił. Odszedł jak odszedł, ale nigdy w życiu nie uwierzę, że skusiłby się na trenowanie merdaczy.

- D-Rose
- Juventino
Nawet Trapp bezposrednio odchodzil do tego klubiku(i po 5 sezonach wrócil do Juve) wiec tez nie rozumiem takiej pewnosciSiewier pisze:Już pomijając kwestie Chelsea, to dlaczego miałby nie objąć kiedyś Interu? Bo to legenda jak Lippi czy Baggio?panlider pisze:Bądźmy poważni, Antek w życiu by nam czegoś takiego nie zrobił. Odszedł jak odszedł, ale nigdy w życiu nie uwierzę, że skusiłby się na trenowanie merdaczy.

- ewerthon
- Juventino
Baggio legendą Juve? Nigdy bym tak o nim nie powiedział, szczególnie, że grał w trzech klubach z którymi mamy kosę. A Lippi odchodził pod koniec XX wieku, kiedy jeszcze nie było wiadomo, że Moratti i spółka wymyślą Farsopoli. Co nie zmienia faktu, iż Conte nie wygląda mi na trenera zżytego z Juve i wcale bym się nie zdziwił, gdyby tam odszedł.Siewier pisze:Już pomijając kwestie Chelsea, to dlaczego miałby nie objąć kiedyś Interu? Bo to legenda jak Lippi czy Baggio?panlider pisze:Bądźmy poważni, Antek w życiu by nam czegoś takiego nie zrobił. Odszedł jak odszedł, ale nigdy w życiu nie uwierzę, że skusiłby się na trenowanie merdaczy.
- Siewier
- Administrator
Baggio ma swoją gwiazdę na stadionie więc może dla kogoś jakaś tam z niego legenda Juve jestewerthon pisze:Baggio legendą Juve? Nigdy bym tak o nim nie powiedział, szczególnie, że grał w trzech klubach z którymi mamy kosę.Siewier pisze:Już pomijając kwestie Chelsea, to dlaczego miałby nie objąć kiedyś Interu? Bo to legenda jak Lippi czy Baggio?panlider pisze:Bądźmy poważni, Antek w życiu by nam czegoś takiego nie zrobił. Odszedł jak odszedł, ale nigdy w życiu nie uwierzę, że skusiłby się na trenowanie merdaczy.

Nie mniej w przypadku zawodników nie jest to tak proste jak u trenerów. W ich przypadku nie sądzę, żeby jakiekolwiek sentymenty grały większą rolę. Będzie miał dobrą ofertę to przejdzie i nie będzie się oglądał na to z kim Juve ma kosę a z kim nie.
Kolega wyżej wspomniał Trappa, razem z Lippim są idealnym przykładem.
Farsopoli to wisienka na torcie naszych relacji z Interem, ale nie potrzeba było tego cyrku, żeby przejście do nich uważane było za zdradę barw.ewerthon pisze:A Lippi odchodził pod koniec XX wieku, kiedy jeszcze nie było wiadomo, że Moratti i spółka wymyślą Farsopoli.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Conte też ma przecież swoją gwiazdę na stadionie. To że kiedy objął reprę zaczął się przychylnie wypowiadać o Interze czy Romie, nie znaczy że nagle się z niego zrobił taki prawie-już-nie-juventino 

- Siewier
- Administrator
A gdzie ja coś takiego napisałem?Ouh_yeah pisze:Conte też ma przecież swoją gwiazdę na stadionie. To że kiedy objął reprę zaczął się przychylnie wypowiadać o Interze czy Romie, nie znaczy że nagle się z niego zrobił taki prawie-już-nie-juventino

Co do wypowiedzi to te o których piszesz są dla mnie normalne, bardziej w pamięci utkwiły mi te z czasów Serie B.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ja też mam to na myśli i nie obchodzi mnie czym się kierował. Dla mnie gwiazda dla tego gościa to nieporozumienie a niektórzy są albo nieświadomi albo nie pamiętają pewnych faktów.
Z historii "Juventino" Conte
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 7e4ea6feeb
Zanim koledzy nazwą go Juventino, niech się kilka razy zastanowią.
Z historii "Juventino" Conte

http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 7e4ea6feeb
Zanim koledzy nazwą go Juventino, niech się kilka razy zastanowią.