Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Dokładnie.. boli powrót Bonucciego! Na dodatek będzie zarabiał więcej niż kiedyś. No i jego wycena jest śmieszna.
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Wycena Bonusa który chciał odejść jest za wysoko. Rok temu TM wyceniał go na 45 kosztował 42, teraz TM 35, Milan wycenia go na 40. Gdzie tu logika? Jeżeli chodzi o Ronaldo, to czapki z głów, ale to co odwalą się przy sprzedaży zawodników to faktycznie kpina. Zawsze broniłem Marotty, bo w mojej ocenie świetnie prowadził klub bez środków, ale na jego pracy cieniem będą kłaść się fatalne sprzedaże.
Ja jestem zły, bo wraca Bonus. Nie podoba mi się to. Pokazał jak mało dla niego koszulka Juve znaczy. Najlepsze lata kariery spędził w Juve i nie mógł zamknąć tego ryja po bramce? Kibice tego mu nie wybaczą.
Ja jestem zły, bo wraca Bonus. Nie podoba mi się to. Pokazał jak mało dla niego koszulka Juve znaczy. Najlepsze lata kariery spędził w Juve i nie mógł zamknąć tego ryja po bramce? Kibice tego mu nie wybaczą.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2018, 19:05 przez ice, łącznie zmieniany 1 raz.
- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Pewnie każdy by to wziął w ciemno.Cobra pisze:Gdyby dwa miesiące temu zaproponowany nam wymianę Ronaldo + Bonucci za Higuaina + Caldarę, to jaka by była wasza reakcja/odpowiedź?
- Virgil
- Juventino
Śmieć nie śmiec, to Bonucci musi teraz pokazać pokorę i dobrą grę. Akurat dla niego nie ma taryfy ulgowej. Piłkarsko jesteśmy lepsi, jak Babol ogarnie co ma robić i jak i przystąpi z pełną determinacją, skupieniem i pokorą do tego co robi i gdzie jest to tylko na tym zyskamy. Ciężko mu będzie odkupić swoje winy w oczach kibiców i kolegów z szatni ale skoro podjął się tego że chce próbować to niech próbuje, jak mu się uda to będzie oznaczało że mamy znowu Top3 obrońcę na świecie co w perspektywie LM jest bezcenne.Poprostu pisze:A czy tu ktoś w ogóle pisze, że ten deal jest zły bo oddajemy "boskiego Caldare" czy raczej przez to, że śmieć wraca?
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Gdyby babcia miała wąsy. Ronaldo nie ma nic wspólnego z Milanem, więc o jakiej Ty wymianie piszesz. Na siłę szukasz plusów tego bajzlu.Cobra pisze:Gdyby dwa miesiące temu zaproponowany nam wymianę Ronaldo + Bonucci za Higuaina + Caldarę, to jaka by była wasza reakcja/odpowiedź?
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
W tym momencie skończyło się "Lo stile Juve". Konsekwentne, do tej pory, zamykanie drzwi przed zawodnikami odwalającymi różnego rodzaju manianę.LordJuve pisze:Wstyd mi za zarząd klubu, któremu kibicuję. Przyjąć ponownie po roku takiego zawodnika jak Bonucci...
Porównania do Cannavaro są tu nie na miejscu. Sytuacja z Bonucem śmierdzi znacznie bardziej.
Wolałbym chlającego na umór rozbijającego się po klubach Vidala, bo nawet pijacy potrafili być wielkimi piłkarzami. Za to zdrajca pozostanie zdrajcą na zawsze.
Wielokrotnie też się ośmieszali i to jest kolejny z wielu przykładów.Shadow Marshall pisze:Oni pokazali już wielokrotnie, że wiedzą co robią i koniec końców wychodziło na ich.
Adrian27th pisze:Matuidi - wszyscy się do niego mylą.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Err0r404
- Juventino
Może po kupnie Ronaldo Juventus musiał kogoś sprzedać. Nie chcieli tracić Pjanicia i Sandro, więc padło na Higuaina. Milan dawał najwięcej - stąd BonucciLukaszG / DLuGi pisze:Gdyby babcia miała wąsy. Ronaldo nie ma nic wspólnego z Milanem, więc o jakiej Ty wymianie piszesz. Na siłę szukasz plusów tego bajzlu.Cobra pisze:Gdyby dwa miesiące temu zaproponowany nam wymianę Ronaldo + Bonucci za Higuaina + Caldarę, to jaka by była wasza reakcja/odpowiedź?

- wagner
- Juventino
Mam nadzieję, że nie będzie tam wtedy nikogo.Lypsky pisze:Ciekawe jaka delegacja pojawi się na powitaniu? :-)
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- Lypsky
- Juventino
Zanim po raz 236 zwolnicie Marotte i cały zarząd, wstrzymajcie się do końca sezonu, bo jak zwykle niektorym może być nieco głupio.
Chciałem tylko nieśmiało wspomnieć, ze w poprzednich latach traciliśmy zawodników podstawowego składu, których niełatwo było zastąpić:
Vidal
Pogba
Bonucci- Alves
W tym okienku wszyscy najważniejsi pozostali, a do tego dokładamy kolejnych świetnych zawodników na pozycje, na które potrzebowaliśmy wzmocnień. To tylko na pocieszenie przy dzisiejszym płaczu.
Chciałem tylko nieśmiało wspomnieć, ze w poprzednich latach traciliśmy zawodników podstawowego składu, których niełatwo było zastąpić:
Vidal
Pogba
Bonucci- Alves
W tym okienku wszyscy najważniejsi pozostali, a do tego dokładamy kolejnych świetnych zawodników na pozycje, na które potrzebowaliśmy wzmocnień. To tylko na pocieszenie przy dzisiejszym płaczu.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- LordJuve
- Juventino
No to co, może za rok powrót Daniego Alvesa? Przybije piątkę z Barzą i będą sobie dziadki zabezpieczać krzesełka na ławce rezerwowych...jackop pisze:W tym momencie skończyło się "Lo stile Juve". Konsekwentne, do tej pory, zamykanie drzwi przed zawodnikami odwalającymi różnego rodzaju manianę.LordJuve pisze:Wstyd mi za zarząd klubu, któremu kibicuję. Przyjąć ponownie po roku takiego zawodnika jak Bonucci...
Porównania do Cannavaro są tu nie na miejscu. Sytuacja z Bonucem śmierdzi znacznie bardziej.
Dobrze ujęte. Nie pozostaje nam nic innego, jak pocieszać się po powrocie Leo.Lypsky pisze: To tylko na pocieszenie przy dzisiejszym płaczu.
Może tym samym wrócimy do BBC? Wszak traciliśmy wtedy tak mało bramek - także w LM!
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Sęk w tym, że nie sprzedajemy nikogo, bo wypożyczamy gościa kupionego za 90mln i robimy jakąś chorą wymianę..Err0r404 pisze:Może po kupnie Ronaldo Juventus musiał kogoś sprzedać. Nie chcieli tracić Pjanicia i Sandro, więc padło na Higuaina. Milan dawał najwięcej - stąd BonucciLukaszG / DLuGi pisze:Gdyby babcia miała wąsy. Ronaldo nie ma nic wspólnego z Milanem, więc o jakiej Ty wymianie piszesz. Na siłę szukasz plusów tego bajzlu.Cobra pisze:Gdyby dwa miesiące temu zaproponowany nam wymianę Ronaldo + Bonucci za Higuaina + Caldarę, to jaka by była wasza reakcja/odpowiedź?