Nowy Trener?
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Owszem brzmi sensownie, ale musisz przyznać że każdy mógłby wymyślić taką historyjkę, mam nadzieję że to prawda.MRN pisze:Poranna plotka :
Umowa z Guardiolą jest podpisana już jakiś czas temu. To co uniemożliwia upublicznienie informacji to to, że Guardiola próbuje odejść z City tak czysto i bez zgrzytu jak to tylko możliwe. To nie Juve pierwsze skontaktowało się w ostatnim czasie z Pepem tylko odwrotnie. W przeszłości Guardiola nam odmawiał, teraz chce opuścić MC w związku z nad chodzącymi sankcjami i dlatego zwrócił się pierwszy w stronę Juve. Guardiola nie chce żadnej rysy na swoim wizerunku. Agnelli chce pchnąć Juve na wyższy poziom sportowy i marketingowy, chce aby o losach klubu decydowała nowa rzesza nowoczesnych menadżerów z nowymi pomysłami dlatego Sarri nie wchodzi w rachubę. To tak w skrócie bo trochę tego jest.
Brzmi sensownie ale to tylko moje skromne zdanie.
- wojczech7
- Juventino
To może dorzucę źródło, do tego, co tu streściłeś MRN, bo ominąłeś kilka wątków 
Od tego tweeta zaczyna się cała nitka, którą warto przeczytać.

Od tego tweeta zaczyna się cała nitka, którą warto przeczytać.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Paya
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To info pojawia się tutaj:
Wszystko ofc brzmi sensownie, ale to konto założone specjalnie dla tej wypowiedzi i jest nieweryfikowalne (jasne, brzmi wszystko sensownie ale każdy może wymyślić taką bajeczkę). Na minus wg gościa Carrera dalej trenuje w Rosji.
Edit: widzę że się spóźniłem ale zostawiam.
Wszystko ofc brzmi sensownie, ale to konto założone specjalnie dla tej wypowiedzi i jest nieweryfikowalne (jasne, brzmi wszystko sensownie ale każdy może wymyślić taką bajeczkę). Na minus wg gościa Carrera dalej trenuje w Rosji.
Edit: widzę że się spóźniłem ale zostawiam.
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
W tym newsie jeszcze była informacja, że w razie niepowiedzenia z Guardiolą alternatywą ma być ... Massimo Carrera.MRN pisze:Poranna plotka :
Umowa z Guardiolą jest podpisana już jakiś czas temu. To co uniemożliwia upublicznienie informacji to to, że Guardiola próbuje odejść z City tak czysto i bez zgrzytu jak to tylko możliwe. To nie Juve pierwsze skontaktowało się w ostatnim czasie z Pepem tylko odwrotnie. W przeszłości Guardiola nam odmawiał, teraz chce opuścić MC w związku z nad chodzącymi sankcjami i dlatego zwrócił się pierwszy w stronę Juve. Guardiola nie chce żadnej rysy na swoim wizerunku. Agnelli chce pchnąć Juve na wyższy poziom sportowy i marketingowy, chce aby o losach klubu decydowała nowa rzesza nowoczesnych menadżerów z nowymi pomysłami dlatego Sarri nie wchodzi w rachubę. To tak w skrócie bo trochę tego jest i uzasadnia rozstanie z Marottą, który miał nieco inną wizję.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Dlatego napisałem, że plotka bo informacja nie jest autoryzowana. Nie mam możliwości na telefonie tego wszystkiego pisać i tłumaczyć dlatego Dzięki za pomoc i link.
Jestem w rozajdach, czasami na parkingu telefon i VS. Choroba zwana Juventus ale tak jest od zawsze i nawet moja żona wie, że w moim sercu musi być miejsce dla tego klubu.
Jestem w rozajdach, czasami na parkingu telefon i VS. Choroba zwana Juventus ale tak jest od zawsze i nawet moja żona wie, że w moim sercu musi być miejsce dla tego klubu.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jego słowa można równie dobrze podpiąć pod Romę czy Milan. Może być też przez Juventus zwodzony i trzymany w rezerwie.Haris pisze:Niepokoją mnie jakoś te ostatnie wypowiedzi Sarriego.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Paul Paganini : w zeszłym tygodniu Guardiola spotkał się w Abu Dabhi z Mansourem na lunchu podczas którego rozmawiano o odejściu trenera z City. Spotkanie z szejkiem odbyło się na najwyższym poziomie jednego z hoteli.

- mnowo
- Qualità Juventino
Warto dodać, że w owej plotce wspomniano też, że opcją B jest nie Sarri, a Massimo Carrera.MRN pisze:Poranna plotka :
Umowa z Guardiolą jest podpisana już jakiś czas temu. To co uniemożliwia upublicznienie informacji to to, że Guardiola próbuje odejść z City tak czysto i bez zgrzytu jak to tylko możliwe. To nie Juve pierwsze skontaktowało się w ostatnim czasie z Pepem tylko odwrotnie. W przeszłości Guardiola nam odmawiał, teraz chce opuścić MC w związku z nad chodzącymi sankcjami i dlatego zwrócił się pierwszy w stronę Juve. Guardiola nie chce żadnej rysy na swoim wizerunku. Agnelli chce pchnąć Juve na wyższy poziom sportowy i marketingowy, chce aby o losach klubu decydowała nowa rzesza nowoczesnych menadżerów z nowymi pomysłami dlatego Sarri nie wchodzi w rachubę. To tak w skrócie bo trochę tego jest i uzasadnia rozstanie z Marottą, który miał nieco inną wizję.
- mleko
- Juventino
A do tego warto dodać, że wg niego opcją B jest Pochettino, a Sarri dopiero C.MRN pisze:Paul Paganini : w zeszłym tygodniu Guardiola spotkał się w Abu Dabhi z Mansourem na lunchu podczas którego rozmawiano o odejściu trenera z City. Spotkanie z szejkiem odbyło się na najwyższym poziomie jednego z hoteli.
- @D@$
- Juventino
Nie chce rysy, dlatego ucieka z klubu, bo może być wycofany z pucharów, jak niegdyś z Juve Capello. City nie moja bajka, nie moje "małpy", ale jakoś chwalebne to to nie jest.MRN pisze:To nie Juve pierwsze skontaktowało się w ostatnim czasie z Pepem tylko odwrotnie. W przeszłości Guardiola nam odmawiał, teraz chce opuścić MC w związku z nad chodzącymi sankcjami i dlatego zwrócił się pierwszy w stronę Juve. Guardiola nie chce żadnej rysy na swoim wizerunku.
Oczywiście nikt nie oczekuje, że Pep będzie Juventinim, po prostu miałby przyjść osiągnąć cel, ale wywód autora mało logiczny.
Jeśli będzie Carrera, to pamiętajcie, że byłem jednym z pierwszych, który o nim wspomniał, chociaż nie było to poparte niczym :-)
- wojczech7
- Juventino
Dlatego warto przeczytać cały wywód, a nie streszczenie kolegi.@D@$ pisze:Nie chce rysy, dlatego ucieka z klubu, bo może być wycofany z pucharów, jak niegdyś z Juve Capello. City nie moja bajka, nie moje "małpy", ale jakoś chwalebne to to nie jest.
Oczywiście nikt nie oczekuje, że Pep będzie Juventinim, po prostu miałby przyjść osiągnąć cel, ale wywód autora mało logiczny.
Pep (rzekomo) chciałby zrobić tak, żeby to wyglądało na rezygnację z jego usług przez City, a nie ucieczkę w obliczu sankcji. Nie bardzo wiem, jak miałoby to wyglądać, ale taką wersję przedstawił autor.
Mi w tej "rozkminie" nie pasuje coś innego. Agnelli ma być rzekomo zły na Pepa, że tyle to trwa, przez co może stracić cierpliwość i zatrudnić Carrerę. Serio?

@MRN Wcześniej utrzymywałeś, że cała ta szopka medialna wyklucza Sarriego, a teraz Carrera to niegłupia myśl? :shock:
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."