Stroje na sezon 2012/13
- Azrael
- Juventino
Problem polega na tym, drogi Łukaszu, że to nie jest logo sponsora, a tym samym nie spełnia podstawowej funkcji, dla której różne firmy wykupują za grube miliony powierzchnię reklamową na strojach piłkarskich klubów.Łukasz pisze:Jak się ma trochę wyobraźni i lepszy od Painta program graficzny - paski mogą pomóc:
http://img812.imageshack.us/img812/1259/hcgur.gif
Pozdrawiam!
- @D@$
- Juventino
Na facebooku było info wcześniej. Dajcie już spokój, to już nudne a i nawet temat nie ten. Nikt tu nie każe nikomu wchodzić na siłę. Ustaw sobie w ulubionych zamiast jp, forum i solojuve i nie smęćfilippo pisze:A na Juvepoland cisza, nie ma newsa, ze koszulki zaprezentowano. Mam taką sugestie - zamiast nowego layoutu zlikwidować strone albo zrobic fuzje z SoloJuve i zostawić forum

A widzisz, nawet nie skojarzyłem, że Barca tak ma. W Uefa mają chyba po prostu swój świat i tyle.Kuben pisze:Blisko. Nie chodzi o równe tło pod numer i nazwisko piłkarza, ale o widoczność. Żółta czcionka na biało-czarnym pasiaku jest średnio widoczna, co innego TAKI ZESTAW.
Eh chciałbym tyly takie jak rok temu a logo jako same literki bez prostokątu, nawet tak jak wrzucił Łukasz (czy mi sie zdaje, czy Marsylia miała np. Betclica bez prostokątu?

Ja bym nawet nie dawał temu "top" na wejście, zawsze ktoś taki może się okazać nowym Zlatanem. Najlepiej co najmniej rok wakatu. A Marchisio ma 8 i niech ten numer sławi.-10- pisze:Na 100% numer 10 nie trafi do żadnego zawodnika z aktualnego składu, tym bardziej do Marchisio. Wielce prawdopodobne, że w nadchodzącym sezonie Juventus będzie bez numeru 10, no chyba że trafi ona do jakiegoś "top playera", który zasili jeszcze atak.
Tyle że Vicek i np. Toni jednak teoretycznie w składzie byli. Amauri to była osobna klasyfikacja, był poza zespołem i tylko z Primką mu pozwolili trenować.Tharp pisze:W zeszlym roku amauri tez sie nigdzie nie ruszal, a zabrali mu 11stke. 9 bedzie dla kogos, kto faktycznie bedzie gral. W sumie strzelalem ze Vucinic bedzie mial na plecach swoj numer z romy, a tu pyk, jednak 14stka.
Zdenas :doh: zapomniałem o gościu. On "żyje jeszcze"?Machnes pisze:w zeszłe Lato, po przyjściu Pirlo, Grygera oddał numer 21 a sam zajął 23. (był spis na Juvestore)
przyszedł Vidal wział 22, następnie podziękowano Zdenkowi, który zwolnił 23. Potem nasz boski Marco B. zajął koszulkę z 23
Raz go widziałem w przerwie jakiegoś meczu w Anglii jak w przerwie zwijał się z bólu z kontuzją i go zmieniono, ale wcześniej też mało co grał.
Ogólnie co się wszystkim podoba w tyle koszulki? Jak dla mnie średniawka, lepsze rok temu, a najbardziej mi się ten projekt z mini flagą Włoch na karku podobał.
- Wojtek
- Juventino
Mattkoooo, domówki z przdou fatalne ze względu na logo i jej wlepke! Nie dało się tego wlepić tak żeby konówki loga były na równo z pasami!? Czy musi być to tak beznadziejnie wklejone!?!
Na całe szczęście z daleka ta wlepka nie wygląda tak źle i jakoś to przeżyjemy; )
Wyjazdówki baardzo fajne, całe czarne i jeszcze biała czcionka! Mi się podoba
Szkoda że Vidal zmienił numer ;p
Ogólnie to jestem zadowolony z nowych stroi 8)

Na całe szczęście z daleka ta wlepka nie wygląda tak źle i jakoś to przeżyjemy; )
Wyjazdówki baardzo fajne, całe czarne i jeszcze biała czcionka! Mi się podoba

Szkoda że Vidal zmienił numer ;p
- francois
- Juventino
W każdym razie po wypowiedzi Andrei nie ma wątpliwości, że ktoś z tą dychą na plecach biegać będzie.@D@$ pisze:Ja bym nawet nie dawał temu "top" na wejście, zawsze ktoś taki może się okazać nowym Zlatanem. Najlepiej co najmniej rok wakatu. A Marchisio ma 8 i niech ten numer sławi.-10- pisze:Na 100% numer 10 nie trafi do żadnego zawodnika z aktualnego składu, tym bardziej do Marchisio. Wielce prawdopodobne, że w nadchodzącym sezonie Juventus będzie bez numeru 10, no chyba że trafi ona do jakiegoś "top playera", który zasili jeszcze atak.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
My tu narzekamy na wlepki a w Mediolanie prawdziwa burza z powodu koszulek. Z jednej strony ubaw po pachy ale kiedy czlowiek zacznie sie zastanawiac co za skonczeni dyletanci musza pracowac w Nike i w klubach na stosownych stanowiskach...
- Osgiliath
- Juventino
Zastanawiam się co ci w nike biorą za środki... Na pewno mają mocne działanie, bo nie wiem, komu może przyjść do głowy robienie interkowi czerwonych strojów... Pal ich tam licho, źle mi się robi jak patrzę na nasza wlepkę, której nie można się pozbyć. Liczę, że wejdzie adidas i coś tu pozmienia, choć nie wydaje mi się, aby nagle nike przestało dla nas stroje robić 

- Gotti
- Juventino
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/ser ... tory.shtml
Widać, że nie tylko nam Nike zafundowało fuszerkę...
Widać, że nie tylko nam Nike zafundowało fuszerkę...
- Qrczak
- Juventino
No jest tu pewna logika wypowiedzi heheh :-DWojtek pisze:Mattkoooo, domówki z przdou fatalne ...
+ nie rzucaj sie odrazu na mnie, tylko trochę mi nie pasuje ;p .
Ogólnie mi tam stroje pasują .Małe minusy ze względu na tą wlepę ,ale już mi to tak nie przeszkadza, już do tego przywykłem. Koleiny minus to brak 3 gwiazdek ,a do tego zaklejone są ( przynajmniej tak było na prezentacji) .
- Mateuszello
- Juventino
Nie zaklejone tylko wycięte i zaszyte tłem, bo były tylko dwie. Trzeciej doszyć nie mogliśmy.Qrczak pisze:brak 3 gwiazdek ,a do tego zaklejone są ( przynajmniej tak było na prezentacji) .
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Wojtek
- Juventino
Napisałem tak ponieważ : TYLKO mi się logo na domówce nie podoba, tył domówki świetny! A wyjazdówka też mi się baaaardzo podoba. Czyli jestem zadowlony w 75* procentach czyli OGÓLNIE moge być zadowolony nie ?Qrczak pisze:No jest tu pewna logika wypowiedzi heheh :-DWojtek pisze:Mattkoooo, domówki z przdou fatalne ...
+ nie rzucaj sie odrazu na mnie, tylko trochę mi nie pasuje ;p .
Ogólnie mi tam stroje pasują .Małe minusy ze względu na tą wlepę ,ale już mi to tak nie przeszkadza, już do tego przywykłem. Koleiny minus to brak 3 gwiazdek ,a do tego zaklejone są ( przynajmniej tak było na prezentacji) .
- rufi8
- Juventino
Na zdjęciu nr 9 dokładnie widać tę fuszerkę, potwierdza się, że koszulki były wyprodukowane dużo wcześniej, a teraz trzeba było kombinowaćMateuszello pisze:Nie zaklejone tylko wycięte i zaszyte tłem, bo były tylko dwie. Trzeciej doszyć nie mogliśmy.Qrczak pisze:brak 3 gwiazdek ,a do tego zaklejone są ( przynajmniej tak było na prezentacji) .
http://www.tuttosport.com/foto/calcio/s ... e+da+gioco
- PrzemasJuve
- Juventino
koszulki sa ok....to krotko
teraz troszeczke wiecej, tyl ujdzie, moze juz przygotowanie do lm, bo z tego co pamietam to kosuzlki z ligi roznily sie z tymi z lm wiec teraz problemu nie bedzie, przod..i tu cos wiecej, pomine temat gwiazdek, bo wiekszosc ma zdanie to samo, ale wlepa...to jest tragedia, ale to jest moze nowa tradizion eo ktorej mowil pan z filmiku, dalej, tlo napisku jeep jest czarne, nasze koszulki tez ponoc sa z czarnym kolorem, czemu te czernie sa inne i na tle jest mocniejsza niz w pasach? co my teraz jak st pauli w bialo-brazowych strojach grac bedziemy!?
ogromnym plusem jest to, ze nie ma zadnych zabkow, siersci zebry itd tylko normalne pasy
teraz troszeczke wiecej, tyl ujdzie, moze juz przygotowanie do lm, bo z tego co pamietam to kosuzlki z ligi roznily sie z tymi z lm wiec teraz problemu nie bedzie, przod..i tu cos wiecej, pomine temat gwiazdek, bo wiekszosc ma zdanie to samo, ale wlepa...to jest tragedia, ale to jest moze nowa tradizion eo ktorej mowil pan z filmiku, dalej, tlo napisku jeep jest czarne, nasze koszulki tez ponoc sa z czarnym kolorem, czemu te czernie sa inne i na tle jest mocniejsza niz w pasach? co my teraz jak st pauli w bialo-brazowych strojach grac bedziemy!?
ogromnym plusem jest to, ze nie ma zadnych zabkow, siersci zebry itd tylko normalne pasy
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Qrczak
- Juventino
Właśnie jak to jest . Są przepisy na gwiazdki nad herbem ? Mi sie wydaje ,że nie. Czy po prostu federacja by nie zaakceptowała nowych trykotów, bo wprowadzała by kontrowersje we włoszech ?Mateuszello pisze:Nie zaklejone tylko wycięte i zaszyte tłem, bo były tylko dwie. Trzeciej doszyć nie mogliśmy.Qrczak pisze:brak 3 gwiazdek ,a do tego zaklejone są ( przynajmniej tak było na prezentacji) .
- Mateuszello
- Juventino
Korci mnie teraz strój bramkarski. Nie wiem czego, ale czuję, że to będzie żenada i kaszan. Czego go nie zaprezentowali
Trudniej było gwiazdki odpruć

Tak sobie myślę, że Juventus mógłby rozpocząć nową tradycję przez wymyślenie jakiegoś fikuśnego elementu(nawet coś różniącego się od - przykładowo innego odcieniu od reszty - gwiazdek) za zdobycie 30 tytułów, jak to podobno Agnelli rozkminił złotą za dziesięć mich
Dobra już nie myślę 

Gdzieś się tam o obu wariantach przebąkiwało i mi się wydaję bardziej wiarygodna druga opcja, ale nawet jeśli były inne haki to tak na chłopski rozum: czy prezedynet Juve mając możliwość naszycia trzech gwiazdek nie zrobiłby by tegoQrczak pisze:Są przepisy na gwiazdki nad herbem ? Mi sie wydaje ,że nie. Czy po prostu federacja by nie zaakceptowała nowych trykotów, bo wprowadzała by kontrowersje we włoszech ?

Tak sobie myślę, że Juventus mógłby rozpocząć nową tradycję przez wymyślenie jakiegoś fikuśnego elementu(nawet coś różniącego się od - przykładowo innego odcieniu od reszty - gwiazdek) za zdobycie 30 tytułów, jak to podobno Agnelli rozkminił złotą za dziesięć mich

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero