Wszystko o Interze
- Tata
- Juventino
Inter ma problemy z kasą drużyna się starzeje czyżby znowu 20 lat bez sukcesów? Fajnie bybyło, a ja im zaśpiewam jeszcze sto lat sto lat.
Tak na poważnie nie ma co sie oglądać na Inter tylko własną druzynę budować na miarę prawdziwego Juve
Tak na poważnie nie ma co sie oglądać na Inter tylko własną druzynę budować na miarę prawdziwego Juve
- pumex
- Juventino
Do Interu przymierzany jest nijaki Juraj Kucka. Szczerze mówiąc, nawet nie wiedziałem, że ktoś taki gra w Genoi, a dosyć często oglądałem ich mecze :oops: Interiści wykazują niemałe podniecenie w temacie tego transferu. Wie ktoś coś o tym grajku? Dobry jest?

- wojczech7
- Juventino
Ja wiem tyle, że "wydymał" Włochów na ostatnim mundialu.pumex pisze:Do Interu przymierzany jest nijaki Juraj Kucka. Szczerze mówiąc, nawet nie wiedziałem, że ktoś taki gra w Genoi, a dosyć często oglądałem ich mecze :oops: Interiści wykazują niemałe podniecenie w temacie tego transferu. Wie ktoś coś o tym grajku? Dobry jest?
Forlan dobry zawodnik, ale nie zastąpi im Eto'o - na szczęście...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- francois
- Juventino
Czyżby Inter miał wziąć Forlana za darmo :shock:
http://www.eurofutbol.pl/news/324347-Di ... -Atletico/
Rok temu chcieli od nas kilkanaście milionów, a po słabym sezonie oddają go za darmo.
Inter może zrobić niestety niezły biznes...
Rok temu chcieli od nas kilkanaście milionów, a po słabym sezonie oddają go za darmo.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Pan Mietek
- Juventino
Dziwna sprawa. Forlan ma 2 lata kontraktu, nie wiem za bardzo z jakiej paki miałby ten kontrakt rozwiązaćfrancois pisze:Czyżby Inter miał wziąć Forlana za darmo :shock:

Ciekawe czy zaraz się zaczną płacze, czemu Marotta nie zajął się Forlanem?
- Judzio
- Juventino
Szkoda, kolejny piłkarz którego lubiłem ląduje sami widzicie gdzie...Kończy się era Diego Forlána w Madrycie. Kilka godzin po meczu Atlético z Osasuną, który Urugwajczyk obejrzał z trybun, do mediów trafiła informacja, iż Forlán otrzymał zgodę klubu na transfer do Interu.
Negocjacje między Diego Forlánem, a Interem trwały od kilku dni. W końcu wszystkie szczegóły zostały dopięte, a do finalizacji transferu brakowało tylko zgody Atlético Madryt. Dzisiejszego dnia klub dał Urugwajczykowi zielone światło, a jutro na konferencji prasowej w sali VIP na Vincente Calderón najlepszy piłkarz Mistrzostw Świata w RPA oficjalnie pożegna się z fanami.
Forlán był zawodnikiem "Rojiblancos" od czerwca 2007 roku. Wówczas został wykupiony z Villarrealu za kwotę 23 milionów euro. Atlético na transferze 32-latka do Interu ma zarobić ok. 5 milionów euro.
źródło: marca.com

- evilboy
- Juventino
Trochę śmieszne te pieniądze jak za Forlana... Ciekawe jak wysoki będzie miał kontrakt :roll:Judzio pisze:Szkoda, kolejny piłkarz którego lubiłem ląduje sami widzicie gdzie...Kończy się era Diego Forlána w Madrycie. Kilka godzin po meczu Atlético z Osasuną, który Urugwajczyk obejrzał z trybun, do mediów trafiła informacja, iż Forlán otrzymał zgodę klubu na transfer do Interu.
Negocjacje między Diego Forlánem, a Interem trwały od kilku dni. W końcu wszystkie szczegóły zostały dopięte, a do finalizacji transferu brakowało tylko zgody Atlético Madryt. Dzisiejszego dnia klub dał Urugwajczykowi zielone światło, a jutro na konferencji prasowej w sali VIP na Vincente Calderón najlepszy piłkarz Mistrzostw Świata w RPA oficjalnie pożegna się z fanami.
Forlán był zawodnikiem "Rojiblancos" od czerwca 2007 roku. Wówczas został wykupiony z Villarrealu za kwotę 23 milionów euro. Atlético na transferze 32-latka do Interu ma zarobić ok. 5 milionów euro.
- pan Zambrotta
- Juventino
nie śmieszne. Forlan to już wiekowy piłkarz, mogący (podkreślam - mogący) obniżyć swoją formę do drewniactwa w ciągu sezonu. Ktoś pisał, że 21 mln za eto to za mało. To bardzo dużo. Zarówno Forlan, jak i Eto'o mogą popaśc już w przeciętniactwo czego oczywiście sobie, jak i wam zycze.evilboy pisze:Trochę śmieszne te pieniądze jak za Forlana... Ciekawe jak wysoki będzie miał kontrakt :roll:
- evilboy
- Juventino
To prawda, może opaść do poziomu drewniactwa w ciągu sezonu, a nawet szybciej. Problem w tym, że my płacimy dużo większe pieniądze za piłkarzy, którzy nigdy nie osiągną takiego poziomu, jaki teraz prezentuje Forlan.pan Zambrotta pisze:nie śmieszne. Forlan to już wiekowy piłkarz, mogący (podkreślam - mogący) obniżyć swoją formę do drewniactwa w ciągu sezonu. Ktoś pisał, że 21 mln za eto to za mało. To bardzo dużo. Zarówno Forlan, jak i Eto'o mogą popaśc już w przeciętniactwo czego oczywiście sobie, jak i wam zycze.evilboy pisze:Trochę śmieszne te pieniądze jak za Forlana... Ciekawe jak wysoki będzie miał kontrakt :roll:
- pumex
- Juventino
Do Interu przechodzi Andrea Poli. Będzie wypożyczony za 1mln euro z możliwością wykupu po roku za 6mln. To dużo lepsze warunki niż te, które negocjował Marotta. Pamiętam, jak Garrone mówił, że może sprzedać Poliego do Juve za minimum 10mln.
Transfer dosyć ciekawy, szczególnie, że jest to wypożyczenie. Pewnie nie będzie odgrywał kluczowej roli, ale myślę, że udowodni swój potencjał.
Transfer dosyć ciekawy, szczególnie, że jest to wypożyczenie. Pewnie nie będzie odgrywał kluczowej roli, ale myślę, że udowodni swój potencjał.

- francois
- Juventino
Się okazuje, że Forlan naprawdę odchodzi z Atletico za darmo:evilboy pisze:Trochę śmieszne te pieniądze jak za Forlana... Ciekawe jak wysoki będzie miał kontrakt :roll:Judzio pisze:Szkoda, kolejny piłkarz którego lubiłem ląduje sami widzicie gdzie...Kończy się era Diego Forlána w Madrycie. Kilka godzin po meczu Atlético z Osasuną, który Urugwajczyk obejrzał z trybun, do mediów trafiła informacja, iż Forlán otrzymał zgodę klubu na transfer do Interu.
http://www.eurofutbol.pl/news/324643-Fo ... -Atletico/
Na początku wydawało mi się to niewiarygodne, ale teraz to już fakt.
Inter pod koniec mercato dokonuje dwa dobre transfery (Poli, Forlan).
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- deszczowy
- Juventino
- Pan Mietek
- Juventino
Ja się tylko obawiam, że znowu nic z tego nie wyniknie

- kosciu88
- Juventino
Na pewno nic z tego nie bedzie, dobrze ze walcza choc to walka z wiatrakami.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti