LaLiga
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
I tak gdy trafią na Juve to nawet Ayala im nie pomoże
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BianconeriFan
- Juventino
uważam, że Morientes dobrze zrobił wyprowadzając się z Madrytu... chociaż na jeden sezon... chłopak marnował się w realu, to teraz chociaż pogra...
- Peja48
- Juventino
Od transferu słynnego Brazylijczyka Ronaldo z Interu Mediolan do Realu Madryt upłynął już rok, a "Królewscy" wciąż nie rozliczyli się z transakcji. Madrycki klub jest winien Włochom 10 milionów euro, które miały zostać pokryte niedoszłym transferem Argentyńczyka Santiago Solariego na San Siro.
Brakującą kwotę działacze Realu mieli wpłacić na konto Interu do 31 sierpnia lecz terminu nie dotrzymali. Niewykluczone, że Nerazzurri wkrótce skieruja sprawę na drogę prawną. Hiszpanie liczą, że zanim do tego dojdzie zawarta zostanie korzystna dla obu stron ugoda.
:shock: :shock: :shock: :shock: myślałem ze Już spłacił wielkie rozczarowanie
Brakującą kwotę działacze Realu mieli wpłacić na konto Interu do 31 sierpnia lecz terminu nie dotrzymali. Niewykluczone, że Nerazzurri wkrótce skieruja sprawę na drogę prawną. Hiszpanie liczą, że zanim do tego dojdzie zawarta zostanie korzystna dla obu stron ugoda.
:shock: :shock: :shock: :shock: myślałem ze Już spłacił wielkie rozczarowanie
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Yari
- Juventino
haahahha. Real rzeczywiście ma problemy finansowe i to olbrzymie. Nie dziwie się czemu jeździli na turnee po azji i sprzedali swoje mordki do kreskówki disney'a. hahah.Sprowadzili Beckhama tylko po to żeby na nim robić kasiore.. Real sie rozpadnie i to bardzo szybko.
:-D
:twisted:
:lol:

- Rasi
- Qualità Juventino
Mam nadzieje, że to prorocze słowaYari pisze:haahahha. Real rzeczywiście ma problemy finansowe i to olbrzymie. Nie dziwie się czemu jeździli na turnee po azji i sprzedali swoje mordki do kreskówki disney'a. hahah.Sprowadzili Beckhama tylko po to żeby na nim robić kasiore.. Real sie rozpadnie i to bardzo szybko.:-D

- Johnny777
- Juventino
I oby to jak najszybciej nastąpiłoRasi pisze:Mam nadzieje, że to prorocze słowaYari pisze:haahahha. Real rzeczywiście ma problemy finansowe i to olbrzymie. Nie dziwie się czemu jeździli na turnee po azji i sprzedali swoje mordki do kreskówki disney'a. hahah.Sprowadzili Beckhama tylko po to żeby na nim robić kasiore.. Real sie rozpadnie i to bardzo szybko.:-D
![]()
![]()
. Powiem tylko: Amen bracie. Amen
![]()
![]()

- Ironek
- Juventino
Ja też się dołanczam z nadzieją, że to prorocze słowa. A i zapomniałeś podać źródło, uważaj bo za to się ostrzerzeinia dostaje.AMENJohnny777 pisze:I oby to jak najszybciej nastąpiłoRasi pisze:Mam nadzieje, że to prorocze słowaYari pisze:haahahha. Real rzeczywiście ma problemy finansowe i to olbrzymie. Nie dziwie się czemu jeździli na turnee po azji i sprzedali swoje mordki do kreskówki disney'a. hahah.Sprowadzili Beckhama tylko po to żeby na nim robić kasiore.. Real sie rozpadnie i to bardzo szybko.:-D
![]()
![]()
. Powiem tylko: Amen bracie. Amen
![]()
![]()
- ForzaInter
- Interista
No coz powiem ze Inter juz od poczatku ubiegal sie o te pieniadze ale Real ciagle to odstawial na inny termin. Potem kupil Beckhama i on juz caly sie zwrocila z koszulek, ale oni dalej nie zaplacili. No panie Moratti czekam na posuniecie z pana strony!!
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone