Stroje na sezon 2011/2012
- pan Zambrotta
- Juventino
- Pan Mietek
- Juventino
Bo Milan ma adidasa. A tak w ogóle to mi się wydaje, że te różowe nie są oficjalne. Chciałem przypomnieć, że jeszcze 3 tygodnie temu wszyscy byli przekonani o tym, że będzie fortepian więc proponuję ponarzekać po prezentacji.pan Zambrotta pisze:czemu Mialn może mieć taką niezłą koszulkę w paski, a my dostajemy jakieś piżamki ? :roll: te rożowe są obrzydliwe.
A tak w ogóle (wiem, że już miliard osób o to pytało) prezentacja jest jutro?
- pumex
- Juventino
Ciekawy jestem, jak wygląda współpraca na linii Juve-NikeSimi pisze:Czy naprawdę tak ciężko zrobić normalny pasiak ?

Nie wiem dlaczego, ale jakoś nie pasuje mi znaczek adidasa na koszulce. Najlepsze projekty były od Kappy!Simi pisze:Tylko i wyłącznie pozazdrościć im sponsora. Puma jak i Adidas robią całkiem fajne stroje.
Nie żartuj... :shock: :rotfl:mnowo pisze:I już wiadomo, że w tej "jodełce" nie chodzi wcale o "jodełkę" a o efekt... sierści zebry

- gruzin_juve
- Juventino
Wiadomo. Wszyscy tęsknią za kappą, niestety w dzisiejszych czasach komerchy tak wielki klub jak Juve raczej nie zwiąże się umową ze sponsorem mniejszym niż nike-adidas.pumex pisze: Nie wiem dlaczego, ale jakoś nie pasuje mi znaczek adidasa na koszulce. Najlepsze projekty były od Kappy!
Wszystkie wielkie kluby są związane z tymi firmami. Z najmożniejszych wyłamał się chyba tylko MCity. W związku z tym módlmy się, żeby nike poprostu zmieniło projektantów
- ewerthon
- Juventino
http://dnagobbo.forumfree.it/?t=56534698
A ja się pytam, co to?...
Oni będą szli na gay-party, czy reprezentować Juventus na wyjeździe? Tak jak ktoś wcześniej napisał, różowy kolor koszulek Palermo jest jak najbardziej do przyjęcia, ale takie coś niestety nie. Te stroje nadają się na paradę równości, mam nadzieję, że to tylko głupi żart :?
A ja się pytam, co to?...
Oni będą szli na gay-party, czy reprezentować Juventus na wyjeździe? Tak jak ktoś wcześniej napisał, różowy kolor koszulek Palermo jest jak najbardziej do przyjęcia, ale takie coś niestety nie. Te stroje nadają się na paradę równości, mam nadzieję, że to tylko głupi żart :?
- Krystek
- Juventino
To raczej niemozliwe, bo własnie sie zaczyna Copa America, a jak wiadomo Aguero gra w reprezentacji Argentyny.Osgiliath pisze:Byłbym skłonny przeboleć nawet największy syf Nike, gdyby na prezentacji miał ją na sobie Kun
Forza Juve!
- Modziek
- Juventino
A to nie może przejść do Nas w trakcie Copa America ? mam nadzieje że oficjalnie to potwierdzą jeszcze przedz Copa America...To raczej niemozliwe, bo własnie sie zaczyna Copa America, a jak wiadomo Aguero gra w reprezentacji Argentyny.
- Brutalo
- Juventino
Pierwszy mecz CA rozpoczyna się za cztery godziny i czterdzieści minut. Myślisz że dadzą radę ?Modziek pisze:A to nie może przejść do Nas w trakcie Copa America ? mam nadzieje że oficjalnie to potwierdzą jeszcze przedz Copa America...To raczej niemozliwe, bo własnie sie zaczyna Copa America, a jak wiadomo Aguero gra w reprezentacji Argentyny.
Pamiętacie lament rok temu na temat piorunów/piłek/tego czegoś zamiast pasów ? Jak będą te różowe to... do kwadratu.
- Pan Mietek
- Juventino
Nie tylko nie przyjedzie na prezentację ale pewnie też odłoży na bok wszystkie sprawy związane z transferem.ZawszeWierny pisze:No chyba nie przyjedzie specjalnie na prezentacje koszulek podczas turnieju, nie? :-D
- mnowo
- Qualità Juventino
No poważnie, czytałem już taką interpretację tego motywu.pumex pisze:Nie żartuj... :shock: :rotfl:mnowo pisze:I już wiadomo, że w tej "jodełce" nie chodzi wcale o "jodełkę" a o efekt... sierści zebry
No słuchajcie, jak to poprzednie, te zygzaki, miały wg Nike symbolizować Alpy, no to ja się nie dziwię