Wszystko o KIBICACH w Polskich ligach

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 12:43

Smok-u pisze:powinno być tak jak w Anglii.
Już widzę jak cała wyprawa JPC będzie zatrzymana przed wejściem na stadion.

A w ogóle to nie poskutkowało - na stadionach nadal zdarzają się różne dziwne rzeczy oraz zanotowano wzrost zdarzeń na ulicach miast.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 12:57

To tak mnie ładnie skrytykowaliście, to mam pytanie, jakie rozwiązanie jest waszym zdaniem najlepsze?

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 13:15

Smok-u pisze:To tak mnie ładnie skrytykowaliście, to mam pytanie, jakie rozwiązanie jest waszym zdaniem najlepsze?
Od tego jest rząd :e

Lepsza organizacja na obiektach sportowych, kary indywidualne i zmiana przepisów, bo te co są (nie można nawet skakać sobie czy osoba prowadząca doping ak gniazdowy nie może siedzieć na płocie).
...ale to tak tylko krótko.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 13:25

No właśnie o to mi chodzi, by takich delikwentów, którzy łamią prawo bardzo surowo karać finansowo :)

marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 13:36

Jest takie powiedzenie... nie ma kary - nie ma miary... Tyle na ten temat myślę.

FORZA JUVE !!!
pawełek89

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 13:54

Smok-u pisze:Takie porównania są bez sensu i nie wiem do czego zmierzasz. Jest problem kibiców[/b], to napisałem ,że zamiast <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zamknięć stadionów, powinno być tak jak w Anglii. Jest to najlepsze rozwiązanie.
Tak jest tylko problem kibicow :lol: no nie rozmieszaj mnie.Polska ma tylko problem z kibolami...rzad i media musza sie zajac tylko kibolami :ok: a np.mordercow drogowych zostawic w spokoju nic nie trabic w mediach nie szukac recepty jak to zwalczac bo przeciez trzeba zajac sie kibolami :bravo:

dajesz przyklad Anglii a czy ty wiesz co sie dzieje w Anglii raczej watpie :whistle:

dobra zadam Ci proste pytanie przeszkadzaja Ci Chuligani ktorzy walcza na ustawkach z dala od stadionow? bo z tego co piszesz przeszkadza Ci tylko to ze sa demolowane stadiony.

Kiedys media trabily wyrzucic chuliganow ze stadionow jak kibice zaczeli sie ustawiac na ustawki z dala od stadionow zamiast dac spokoj kibicom to mediom i to przeszkadzalo. bija sie na stadionach zle! bija sie daleko od stadionow tez zle... :doh:

Obrazek
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 15:54

pawełek89 pisze: Tak jest tylko problem kibicow :lol: no nie rozmieszaj mnie.Polska ma tylko problem z kibolami...rzad i media musza sie zajac tylko kibolami :ok:
Nic takiego nie napisałem, nie próbuj mi chłopak czegoś wmawiać, bo nic Ci to nie da, sam sobie dopisujesz jakieś chore treści, z którymi nie mam nic wspólnego.
pawełek89 pisze: a np.mordercow drogowych zostawic w spokoju nic nie trabic w mediach nie szukac recepty jak to zwalczac bo przeciez trzeba zajac sie kibolami :bravo:
Również nic takiego nie napisałem, ale rozumiem ,że czytania ze zrozumieniem Ciebie nie nauczyli.
pawełek89 pisze:dajesz przyklad Anglii a czy ty wiesz co sie dzieje w Anglii raczej watpie :whistle:
Wiem ,że burdy na angielskich stadionach zostały powstrzymane, nie widziałem nigdy by kibic angielski kopnął jakiegoś kamerzystę.
pawełek89 pisze:dobra zadam Ci proste pytanie przeszkadzaja Ci Chuligani ktorzy walcza na ustawkach z dala od stadionow? bo z tego co piszesz przeszkadza Ci tylko to ze sa demolowane stadiony.
Dokładnie, przeszkadzają mi burdy na stadionach i ich dewastowanie, w dupie mam czy jadę gdzieś do puszczy Kampinowskiej i tam się leję, nie obchodzi mnie to.

I teraz proszę byś odnosił się do tego co piszę a nie do tego co twoja główka czyta.

I też chcę Ci zadać pytanie
Smok-u pisze:To tak mnie ładnie skrytykowaliście, to mam pytanie, jakie rozwiązanie jest waszym zdaniem najlepsze?

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 17:09

Panowie, ze tez wam sie chce z lemingiem gadac <ziewa>

Obrazek
pawełek89

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 20:17

Również nic takiego nie napisałem, ale rozumiem ,że czytania ze zrozumieniem Ciebie nie nauczyli.
Najwyrazniej Ciebie tez nie nauczyli.
a to dowod:
Czyli wy popieracie takie zachowania, jak demolowanie stadionów np? Nie no <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jesteście

nic takiego nie napisalem.
Wiem ,że burdy na angielskich stadionach zostały powstrzymane, nie widziałem nigdy by kibic angielski kopnął jakiegoś kamerzystę
mylisz sie bo burdy na stadionach angielskich nie zostalu powstrzymane,ale skad Ty to mozesz wiedziec jak lapiesz wszystko jak pelikan co media powiedza :lol:
I teraz proszę byś odnosił się do tego co piszę a nie do tego co twoja główka czyta
.
czleniu nie spinaj posladkow... i sam odnos sie do tego co pisze.
To tak mnie ładnie skrytykowaliście, to mam pytanie, jakie rozwiązanie jest waszym zdaniem najlepsze?
a odpowiem Ci na to pytanie mimo ze Ty nie raczyles odpowiedziec na moje.
Karac za naruszenie porzadku na stadionie karami finansowymi,zakazami stadionowymi.Zostawic i nie wpierdzielac sie do chuliganow walczacych z dala od stadionow.(to nie beda demolowane stadiony)
Wyszkolic profesjonalna ochrone
Rzad musi kontrolowac poczynania ochronny i policji i karac ich za lamanie prawa bo w mediach mowi sie tylko ze kibice lamia prawo a policja,ochrona taka swieta nie jest i nagminnie to prawo lamia. ,,Policja Legalni Przestepcy"

Tyle ode mnie Legionista ma racje szkoda wdawac sie w polemike z kims co gowno wie o swiecie kibicowskim a tak na koniec mozesz mi wierzyc lub nie ale np. kibole robia wiecej dla dzieciakow z domow dziecka niz nie jeden szary obywatel.

Obrazek
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 20:41

pawełek89 pisze:a odpowiem Ci na to pytanie mimo ze Ty nie raczyles odpowiedziec na moje.
Tak? Bo mi się wydaje ,że jednak odpowiedziałem, po raz kolejny czytanie ze zrozumieniem się kłania :).
pawełek89 pisze:Karac za naruszenie porzadku na stadionie karami finansowymi,zakazami stadionowymi.Zostawic i nie wpierdzielac sie do chuliganow walczacych z dala od stadionow.
Zobacz napisałem to wszystko w poście wyżej :) I jak to nazwać?
pawełek89 pisze:swiecie kibicowskim
Nie mam zamiaru do niego należeć :)

Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 21:53

To po chooi się go czepiasz i chcesz go zmieniać?!
Ostatnio zmieniony 10 maja 2011, 22:09 przez Abi, łącznie zmieniany 2 razy.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 22:07

pawełek89 pisze:Karac za naruszenie porzadku na stadionie karami finansowymi,zakazami stadionowymi.Zostawic i nie wpierdzielac sie do chuliganow walczacych z dala od stadionow.(to nie beda demolowane stadiony)
Wyszkolic profesjonalna ochrone
Rzad musi kontrolowac poczynania ochronny i policji i karac ich za lamanie prawa bo w mediach mowi sie tylko ze kibice lamia prawo a policja,ochrona taka swieta nie jest i nagminnie to prawo lamia. ,,Policja Legalni Przestepcy"
a czysto hipotetycznie - myślisz, że jakby w sytuacjach jak w Bydgoszczy Policja mogła bez strachu i na legalu strzelać do "kibiców" gumowymi kulami to burdy na stadionach miałyby miejsce?

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 09:17

Abi pisze:
To po chooi się go czepiasz i chcesz go zmieniać?!
Bo to co robicie przynosi ujmę, słuch o waszych burdach sięga daleko poza granicami naszego kraju. I chcę zmian żeby zwierzęta nie miały wstępu na stadion, by na stadiony przychodziły całe rodziny itp, itd.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 09:28

Smok-u pisze:I chcę zmian żeby zwierzęta nie miały wstępu na stadion, by na stadiony przychodziły całe rodziny itp, itd.
Piłka to sport dla prawdziwych mężczyzn. I do grania i do kibicowania. Stadion, na którym można usłyszeć wiele wulgarnych okrzyków i przyśpiewek a także brutalne faule nie jest miejscem dla całych rodzin. Nie róbmy z piłki pikniku.

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 09:43

Zgadzam się w 100%, mam wielu jak wy to określacie znajomych, którzy żyją w świecie kibicowskim, jeżdżą na te mecze Pogoni i Legi, i ja to na prawdę szanuje. Doceniam to ,że poświęcają swój czas by przygotować oprawy, znajdują kasę na bilety (które w Szczecinie nie są tanie). Cały czas podkreślam ,że jedyne czego ja pragnę, to fakt, by jeden z drugim, którzy wyrwą np. krzesełko, dostali ogromną karę finansową i długi zakaz stadionowy. Broń Boże nie przeszkadzają mi bójki w jakiś lasach, albo wulgaryzmy na stadionach, bo to jest rzecz oczywista :).

ODPOWIEDZ