Kontuzje
- jarmel
- Redaktor
To by było samobójstwo. Legro i jeszcze nieograny Bonucci zostawieni sami na pastwe losu na środku obrony?francois pisze:Może warto spróbować z Chiellinim na lewej obronie? Gorzej to raczej nie będzie już wyglądać...
Co do kontuzji to co z "12mln"? Jeszcze nie wyzdrowiał czy już odesłali go na wakacje?
#AllegriOut
- Klasyczna 10
- Juventino
A co? Lepsze rozwiązanie ze Zdeniem? Bonucci nieograny, reprezentant Włoch nieograny? Lekki nonsens.jarmel pisze:To by było samobójstwo. Legro i jeszcze nieograny Bonucci zostawieni sami na pastwe losu na środku obrony?francois pisze:Może warto spróbować z Chiellinim na lewej obronie? Gorzej to raczej nie będzie już wyglądać...
Co do kontuzji to co z "12mln"? Jeszcze nie wyzdrowiał czy już odesłali go na wakacje?
- Arbuzini
- Juventino
Dwa sezony temu można było sobie rozważać, czy Chiellini powinien grać na lewej obronie. Teraz sprawa jest jasna i prosta jak drut. Jego miejsce jest na środku.
Generalnie szkoda, że to Martinez a nie Laznafame złapał kontuzję
Generalnie szkoda, że to Martinez a nie Laznafame złapał kontuzję

- Mateuszello
- Juventino
Tuttosport pisało, że pod koniec roku, ale to było jeszcze w wakacje, więc nowsze newsy mogą już wskazywać na styczeń.*Ki$iEL* pisze:Ostatnie info z tego co pamiętam, to było, że w styczniu najwcześniej.ToM.MaR pisze:kiedy Buffon wraca?
PS
Na Juvepoland w dziale klub-->drużyna jest napisane: powrót około 1 października 2010 :?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- dp10
- Juventino
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... iated-disc
kasa na marne..mała, ale zawsze..w styczniu trzeba poszukać rezerwowych obrońców.
kasa na marne..mała, ale zawsze..w styczniu trzeba poszukać rezerwowych obrońców.
- francois
- Juventino
Osobiście uważam, że jeśli udałoby się zbić cenę jego wykupu do ok 2-3 milionów to warto byłoby go kupić.dp10 pisze:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... iated-disc
- Myzarel
- Juventino
Trudno, trzeba mu życzyć szybkiego powrotu do zdrowia, gorzej że zostajemy znowu z 3 środkowymi + Zdenek w razie tragedii
Tak przy okazji co z panem po tytułem Traore? Ktoś się orientuje kiedy doczekamy się jego debiutu?

Tak przy okazji co z panem po tytułem Traore? Ktoś się orientuje kiedy doczekamy się jego debiutu?

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- deszczowy
- Juventino
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dramat. Musielibyśmy chyba mieć kontuzjowanych wszystkich pomocników, aby Del Neri dał mu ponownie szanse. No i niestety słusznie. Z tym, że Marchisio na skrzydle to była, jest no i jak się zapowiada będzie totalna porażka.deszczowy pisze:Nasz Kristjano się skontuzjował. :płaczę:
Przy okazji posiedzenia w owym temacie. Traore, jesteś jedwabisty :* Kto go sprowadził?
- deszczowy
- Juventino
Eeee, może Pepe wróci?szczypek pisze:Dramat. Musielibyśmy chyba mieć kontuzjowanych wszystkich pomocników, aby Del Neri dał mu ponownie szanse. No i niestety słusznie. Z tym, że Marchisio na skrzydle to była, jest no i jak się zapowiada będzie totalna porażka.deszczowy pisze:Nasz Kristjano się skontuzjował. :płaczę:
Przy okazji posiedzenia w owym temacie. Traore, jesteś jedwabisty :* Kto go sprowadził?
- Gandalf8
- Juventino
Zdecydowanie za dużo tych kontuzji
Lanzafame i tak nic nie wnosił do gry zespołu, więc to nie jest aż tak duża strata, ale Traore nawet nie miał możliwości zaprezentowania się a szkoda, bo liczyłem, że wprowadzi przynajmniej pozory jakości na lewej stronie obrony...

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Mam taką nadzieję. Założenie na początek sezonu było takie, że to skrzydłowi mają odgrywać znaczącą rolę, a my mamy jednego. Pepe i Martinez to jak dla mnie póki co jedynie materiały na zmienników. Do znudzenia będę się upierał i nie mogę zrozumieć dlaczego takie stanowcze nie usłyszał Giovinco, no bo nikt mi nie wmówi, że Lanzafame > Giovinco.deszczowy pisze:Eeee, może Pepe wróci?