Ekstraklasa 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto zostanie Mistrzem Polski 2008/2009 ?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 11:55

oliver pisze: Zal mi takich jak ty.
powiedziała ikona forum.
oliver pisze: Siedzą w domu przed TV oglądając mecze.
ważne, że jesteś Ty, który pod moją i S. nieobecność rozbudzi całą żyletę.
kiedy był twój pierwszy mecz na żylecie? (taki bez mamy i taty).
oliver pisze: Jeszcze modląc się gdy wyjdzie rano po bułki żeby nnikt go niedojachał.
bez różańca nie wychodzę.
oliver pisze:Napinacz internetowy!!
i wszystko jasne.

pozdro 600

p.s.

dobrze paku, że wróciłeś cały i zdrowy :pray:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 11:59

Lypsky pisze: p.s.
dobrze paku, że wróciłeś cały i zdrowy :pray:
Dzięki dzięki :D Też się cieszę :P
Od samego Krakowa w escorcie kolegów w niebieskim z prędkością 60km/h :D

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 12:00

Widziałem skrót tego meczu. Rzeczywiście, jak na polską ligę poziom tego meczu był bardzo wysoki, ale z drugiej strony np. w Bundeslidze meczów z takimi emocjami jest większość w każdej kolejce. Legia wytrenowała kolejnego dobrego bramkarza, ostatnio im się to dobrze udaję.

Ostatnio w mediach pojawiły się informacje, że na tym meczu Pawła Brożka będą obserwować przedstawiciele wielu klubów Europy. Zapomnieli dopisać "wielu przeciętnych klubów Europy". Nie mam nic nie do Wisły, nie kibicuje żadnemu polskiemu klubowi, ale śmieszą mnie takie informacje. O wiele lepiej będzie jak Paweł zostanie jeszcze kilka lat w Polsce. W reprezentacji zawsze przyda się piłkarz grający regularnie w swoim klubie. Bo na dzień dzisiejszy, Brożek ma pewne miejsce w składzie Wisły i tak pewnie będzie jeszcze długo. Niech gra w tej Wiśle, strzela bramki i doczeka się takiego szacunku jakiego dorobił się Żurawski. Bo jeśli teraz wyjedzie, skończy jak jego kolega z drużyny - Niedzielan, lub już były czyli Matusiak. Choć takich przypadków jak on można jeszcze wymieniać bez końca, wszyscy o tym wiemy. Nie oszukujmy się, brakuje mu umiejętności które trudno będzie nadrobić. Raczej nigdy nie poprawi szybkości która jest zupełnie przeciętna, o technice nie wspominając. Dobrze, że nie śpieszy mu się do wyjazdu. Realnie ocenia swoje możliwości, woli pewną posadę najlepszego napastnika Wisły niż siedzenie na ławie w przeciętnym francuskim czy włoskim klubie.

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 14:15

paku pisze:Grzelakowi, i notabene nie powinien grać we wczorajszym meczu.
Jaki świat jest okrutny. Teksty o Boguskim były już przed meczem. Jeszcze zostaje sprawa wczorajszego sędziowania. Dziwię sie , że nikt nie wspomniał , że sędzia sędziował pod Legie.
Lypsky pisze: ważne, że jesteś Ty, który pod moją i S. nieobecność rozbudzi całą żyletę.
A chciałbyś , żeby doping się pojawił. Bez powrotu S ?A to by oznaczało naszą porażkę. To chyba nie jest najlepsze miejsce aby o tym pisać jak coś to PW?
Lypsky pisze: kiedy był twój pierwszy mecz na żylecie? (taki bez mamy i taty).
A co to ŻyLeta? :roll:
Lypsky czy ty nie miałeś wcześniej nicku DJJuve czy coś w tym stylu?

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 16:12

Ech, panowie, dajcie sobie spokój...

Bardzo dobrze, że nareszcie ktoś wziął się za transmisje szlagierów ekstraklasy w publicznej telewizji. Mecz bardzo dobry, niczego w nim nie zabrakło, z pewnością na piłkarski poziom nie ma co narzekać. Legia wygrała zasłużenie, przeciągu całego meczu zarysowała się przewaga Warszawiaków nad drużyną Wisły, której piłkarze mieli notabene na nodze kilka piłek meczowych, sam Brożek powinien strzelić hat-tricka. Mucha rozegrał kapitalne zawody, to już kolejny sezon, gdy potwierdza, że jest najlepszym bramkarzem w lidze. Dobry mecz Grzelaka, oglądałem go przez rok we Włocławku i już dojrzał piłkarsko, może w końcu pokaże na co go naprawdę stać, wczoraj bardzo się starał, strzelił gola z trudnej pozycji i świetnie obsłużył Chinyamę. Wisła sprawiała wrażenie, jakby momentami bała się rozwinąć skrzydła, chyba nie do końca taki efekt chciał uzyskać Skorża.

Cenne trzy punkty, Legia zrównała się punktami z Polonią i zajmuje teraz drugie miejsce. Oby do końca sezonu przeskoczyła o jedną pozycję do góry.

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 17:04

I po co to napinka?
Bo to Brozek strzelal w bramke, bo to Boguski nie gral a Grzelak gral.

Nagle po meczu sobie przypomnieliscie, ze Grzelak nie powinien grac.. Caly sezon gra slabo, zagral dopiero jeden dobry mecz.. Ale wy Krakusy placzecie, ze zagral. Wkoncu nie powinien..

:|

Co do Grzelaka to mialem przyjemnosc ogladac go w Widzewie. Zostal tam krolem strzelcow II ligi. Gral bardzo dobrze.. Byl prawdziwym liderem. Jednak nigdy wielkim pilkarzem nie bedzie, jest bardzo podatny na kontuzje i potrzebuje wlasnego toku trenowania. Nigdy nie byl wart miliona euro, czy tez 600 tys. Kiedy krzyknal za niego tyle Boniek.

Ciesze sie, ze mamy teraz Robaka ktory kosztowal nas "tylko" 300 tys euro a strzela rowniez piekne bramki i dostepny jest w kazdym meczu.

Dlaczego wy Krakusy nie umiecie pogodzic sie z porazka?
Legia wygrala. Tyle w temacie, ostatnio czyni to bardzo czesto. Szkoda tylko, ze ten zespol nie potrafi grac w Pucharach i glupio traci punkty ze slabszymi zespolami.
Dlatego rowniez i w tym sezonie- mistrzem nie zostanie. Podobnie zreszta jak Lech.

paku znizasz sie do poziomu forumowego blazna, chcesz zrownac sie z nim poziomem?

Na to wyglada..

PS: Czy zawsze Takesure bedzie strzelal bramki, gdy bramka jest pusta?:>
steru pisze:Majewski już nie jest trenerem Cracovii :

http://sport.onet.pl/0,1248675,1851688,wiadomosc.html

Chyba najwyższa pora, chociaż jakoś nie wierzę aby zespół się podniósł po tym tragicznym początku sezonu. Dla mnie wciąż pewny spadkowicz. Zobaczymy jak się będzie sytuacja przedstawiała po kilku meczach pod wodzą Płatka.

P.S. Juventino90 a Ty znów z tym Robakiem... Daj już z nim spokój...
Patrzac na sklad Cracovii.. Nie wyroznilbym zupelnie nikogo. Trudno jest grac takim zespolem w lidze, bez wzmocnien sie nie obedzie. Patrzac na prace Majewskiego w zeslym sezonie jestem pod wrazaniem rezultatow osiaganych z takim zespolem. Brak zadnego napastnika i kreatywnego pomocnika.
A juz patrzec nie moge na mega drewna Wasiluka i Szelige.

Watpie, aby Platek zmienil oblicze druzyny. Na krotka mete mozliwe, ze nowa miotla poskutkuje.

A Robak? Dobry jest nie? :lol:
Radek_88 pisze:
steru pisze:P.S. Juventino90 a Ty znów z tym Robakiem... Daj już z nim spokój...
A Ty znow to samo, mimo, ze Robak strzela bramki jak na zawolanie... Daj juz spokoj...
steru pisze: P.S. Juventino90 a Ty znów z tym Robakiem... Daj już z nim spokój...
Ok zrobimy to inaczej. Nic juz nie bede o Robaku pisal w tym temacie =D
Ostatnio zmieniony 27 października 2008, 17:28 przez Nevermind, łącznie zmieniany 2 razy.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 17:16

Majewski już nie jest trenerem Cracovii :

http://sport.onet.pl/0,1248675,1851688,wiadomosc.html

Chyba najwyższa pora, chociaż jakoś nie wierzę aby zespół się podniósł po tym tragicznym początku sezonu. Dla mnie wciąż pewny spadkowicz. Zobaczymy jak się będzie sytuacja przedstawiała po kilku meczach pod wodzą Płatka.

P.S. Juventino90 a Ty znów z tym Robakiem... Daj już z nim spokój...

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 17:19

steru pisze:P.S. Juventino90 a Ty znów z tym Robakiem... Daj już z nim spokój...
A Ty znow to samo, mimo, ze Robak strzela bramki jak na zawolanie... Daj juz spokoj...

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 18:18

Radek_88 pisze:
Strzela bramki jak na zawołanie w 1. lidze a to jak mnie oczy nie mylą, jest temat o Ekstraklasie więc... daj już spokój :wink:

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 19:11

steru pisze:
Strzela bramki jak na zawołanie w 1. lidze a to jak mnie oczy nie mylą, jest temat o Ekstraklasie więc... daj już spokój :wink:
Przyznaj, ze ci zalazl za skóre mały bug :D

Ale, zeby bylo na temat. Pawlem Brozkiem bardzo powaznie zainteresowalo sie Nantes. Ciekawe, czy Pawel wkoncu zdecyduje sie na wyjazd, czy.. na zawsze pozostanie gwiazda Ekstarklasie.

Jak pokazal Sikora. Mozna brylowac w Ekstraklasie, a siedziec w Murcii na zapleczu- Segunda Division.
pele7 pisze:hehe panowie Legia kuzwa jest najlepsza w tym sezonie i to ona zdobedzie mistrza kurcze trzeba byz realista i patzrec na to jak teraz graja
Jak dla mnie zagrali hm.. Gora dwa dobre mecze w tym sezonie.
Chyba sie nie myle, prawda?
Lypsky pisze:
Juventino90 pisze: paku znizasz sie do poziomu forumowego blazna, chcesz zrownac sie z nim poziomem?
mimo wszystko, do twojego poziomu bardzo ciężko będzie się zniżyć.
Prosze cie. Nawet nie nie porównuj mojej osoby z twoja..
Bo to najgorsza zniewaga, jaka przytrafila mi sie na tym forum. :prochno:

Nie rob tego wiecej prosze, poniewaz w glebi serca zrobilo mi sie bardzo smutno :(
Ostatnio zmieniony 27 października 2008, 21:30 przez Nevermind, łącznie zmieniany 2 razy.

pele7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 20:04

hehe panowie Legia kuzwa jest najlepsza w tym sezonie i to ona zdobedzie mistrza kurcze trzeba byz realista i patzrec na to jak teraz graja

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 21:02

oliver pisze: A chciałbyś , żeby doping się pojawił. Bez powrotu S ?A to by oznaczało naszą porażkę. To chyba nie jest najlepsze miejsce aby o tym pisać jak coś to PW?
jak już powiedziało się A trzeba powiedzieć B, nie podoba mi się takie traktowanie kibiców jakie obecnie ma miejsce na Łazienkowskiej, wyciągnij teraz z tego wnioski.
oliver pisze:Lypsky czy ty nie miałeś wcześniej nicku DJJuve czy coś w tym stylu?
czytaj uważnie temat, a dowiesz się.

nie odpowiedziałeś na moje pytanie, a ironizowanie nie jest Twoją mocną stroną.
Juventino90 pisze: paku znizasz sie do poziomu forumowego blazna, chcesz zrownac sie z nim poziomem?
mimo wszystko, do twojego poziomu bardzo ciężko będzie się zniżyć.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 21:39

Za to Ty jesteś tu wzorem Yntelygencji :) Równowaga musi być nie ?
Jedynie czego żałuje to brak normalnego dopingu na Łazienkowskiej, niby ktoś coś tam próbował ale głównie był to anty doping albo też faki na zarząd L. Walka o mistrza będzie pasjonująca. Nie wiem czemu, ale mimo wszystko jak Mistrzem nie zostanie Wisła to chciałbym aby to była Legia, niż przereklamowany Lech... :)
Pzdr.

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 21:41

paku pisze:. Nie wiem czemu, ale mimo wszystko jak Mistrzem nie zostanie Wisła to chciałbym aby to była Legia, niż przereklamowany Lech... :)
Pzdr.
Balabla bla :prochno: . A swinie beda latac..
Raz sie napinacie, a za drugim razem plaszczycie.

paku pisze:
Za to Ty jesteś tu wzorem Yntelygencji :)
Otoz to. Lepiej bym tego nie ujal.

Ehhh..
pele7 pisze:Boze dwa mecze hehe bo tylko tyle widziales albo obejrzales bramki z meczu czlowieku zastanow sie nad soba bo uwazasz sie za Bog wie kogo...
Ok. Przepraszam postaram sie wiecej tego nie robic.
Ale odpowiedz mi jeszcze na jedno pytanie. Wskaz mi trzy mecze Legii w ktorych zagrali na dobrym poziomie :)
Ostatnio zmieniony 27 października 2008, 21:50 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.

pele7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 21:46

Boze dwa mecze hehe bo tylko tyle widziales albo obejrzales bramki z meczu czlowieku zastanow sie nad soba bo uwazasz sie za Bog wie kogo...

ODPOWIEDZ