Seriale
- steru
- Qualità Juventino
Nie bluźnij. Six feet under a nie Six step under... :roll: Najlepszy serial HBO!Nevermind pisze:wieje nudą jeżeli chodzi o seriale. chciałem w końcu się podjąć obejrzenia six step under, ale... nie mogę przebrnąć przez pierwszy sezon.
ehhhh... macie jakieś pomysły?
Nevermind pisze: A, ten no... ciezko go sciagnac? Ze starszymi serialami czesto tak bywa, ze najlepsze linki wygasają.
Wcale nie jest go ciężko ściągnąć. Wystarczy poszukać na warezach. Sam ściągałem w ubiegłym tygodniu wszystkie sezony. Poszło w jeden czy dwa wieczory.
Ja ostatnio na rozluźnienie oglądam Bones i całkiem nieźle mi się to ogląda

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Albo obejrzyj online. Jest kilka stron, gdzie większość popularnych seriali jest dostępna.steru pisze:Nevermind pisze: A, ten no... ciezko go sciagnac? Ze starszymi serialami czesto tak bywa, ze najlepsze linki wygasają.
Wcale nie jest go ciężko ściągnąć. Wystarczy poszukać na warezach. Sam ściągałem w ubiegłym tygodniu wszystkie sezony. Poszło w jeden czy dwa wieczory.
Ja ostatnio na rozluźnienie oglądam Bones i całkiem nieźle mi się to ogląda
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- K.
- Juventino
Pierwszy, podwójny odcinek "Falling Skies" bez rewelacji. Aczkolwiek temat serialu dość ciekawy i niewątpliwie ma potencjał.
http://tvrage.com/shows/id-26205
http://tvrage.com/shows/id-26205
- steru
- Qualità Juventino
Wczoraj obejrzałem premierę czwartego sezonu True Blood i przyznam szczerze, że był to trochę dziwny odcinek.
Dość długa przerwa między 3 a 4 sezonem spowodowała, że mimo previosly nie potrafiłem się odnaleźć. Fabuła poszła w kierunku którego nie zakładałem więc lekko mnie zaskoczyła. Było za mało wampirów. Za mało Billa i Erica. Brak Russela... No cóż, liczę że następne odcinki będą bardziej w klimacie starego True Blood
P.S. Bones jest ekstra. Nie spodziewałem się, że mnie tak wciągnie. Wczoraj widziałem finał pierwszego sezonu
Mega odcinek.
Dość długa przerwa między 3 a 4 sezonem spowodowała, że mimo previosly nie potrafiłem się odnaleźć. Fabuła poszła w kierunku którego nie zakładałem więc lekko mnie zaskoczyła. Było za mało wampirów. Za mało Billa i Erica. Brak Russela... No cóż, liczę że następne odcinki będą bardziej w klimacie starego True Blood

P.S. Bones jest ekstra. Nie spodziewałem się, że mnie tak wciągnie. Wczoraj widziałem finał pierwszego sezonu

- Mrówa
- Juventino
Będą ją musieli na bogato odpicować, żeby pasowała do tej roli, bo urodą to raczej nie grzeszyK. pisze:W drugim sezonie "Game of Thrones" pojawi się Natalie Dormer, znana głównie z roli Anny Boleyn w seriali "The Tudors". Zagra młodszą siostrę Lorasa Tyrella, Margaery.
http://www.imdb.com/name/nm1754059/

- em777
- Juventino
Ja lubiłam oglądać Prison Break, to był świetny serial, poza tym lubię kultowy serial Świat wg Kiepskich 

Chcesz wiedzieć czym jest reklama
to zobacz, Masz firmę i nie masz strony internetowej
tworzenie stron ?
to zobacz, Masz firmę i nie masz strony internetowej
tworzenie stron ?
- steru
- Qualità Juventino
Aż tak źle w Tudorach się nie prezentowała. Szczególnie w scenach łóżkowychMrówa pisze:Będą ją musieli na bogato odpicować, żeby pasowała do tej roli, bo urodą to raczej nie grzeszyK. pisze:W drugim sezonie "Game of Thrones" pojawi się Natalie Dormer, znana głównie z roli Anny Boleyn w seriali "The Tudors". Zagra młodszą siostrę Lorasa Tyrella, Margaery.

Masz u mnie plusa...mac_12 pisze:niedlugo zaczne ogladac "six feet under"
... a tu drugiegomac_12 pisze:ale narazie ogladam ulubiony serial "Friends" .Genialne,polecam. ,
Obejrzałem sobie drugi odcinek nowego sezonu True Blood. Jest już zdecydowanie lepiej. Wraca stary, dobry klimat

P.S. Oglądał ktoś Suits od stacji USA?
- K.
- Juventino
Kwestia gustu. Natomiast tu jest trochę inny problem. Ona ma grać młodszą, czternastoletnią siostrę Lorasa Tyrella.steru pisze:Mrówa pisze:Będą ją musieli na bogato odpicować, żeby pasowała do tej roli, bo urodą to raczej nie grzeszyK. pisze:W drugim sezonie "Game of Thrones" pojawi się Natalie Dormer, znana głównie z roli Anny Boleyn w seriali "The Tudors". Zagra młodszą siostrę Lorasa Tyrella, Margaery.

Ewidentnie będzie trochę zmian w porównaniu do książki. Zwłaszcza, że Margaery Tyrell w II tomie nie jest postacią pierwszoplanową.
Ja też muszę sobie odświeżyć ten serial.steru pisze:Masz u mnie plusa...mac_12 pisze:niedlugo zaczne ogladac "six feet under"
- Antichrist
- Juventino
Ogląda ktoś z Was czwarty sezon True Blood? Oglądałem wszystkie poprzednie, ale jakoś nie pali mi się do nowego i zastanawiam się, czy warto. 

- steru
- Qualità Juventino
Gdybyś czytał wcześniejsze posty to byś mój drogi wiedział, że pisałem o True Blood 
Tak oglądam. Pierwszy odcinek mocno średni, drugi baaaardzo dobry. Takie moje zdanie. Bierz się i oglądaj
Ja lecę właśnie z Kompanią Braci. Oglądałem bardzo dawno i na dodatek tylko z 2-3 odcinki. Serial świetny, tego chyba nikomu nie muszę dodawać.

Tak oglądam. Pierwszy odcinek mocno średni, drugi baaaardzo dobry. Takie moje zdanie. Bierz się i oglądaj

Ja lecę właśnie z Kompanią Braci. Oglądałem bardzo dawno i na dodatek tylko z 2-3 odcinki. Serial świetny, tego chyba nikomu nie muszę dodawać.
- Antichrist
- Juventino
>.< Obejrzałem pierwszy i faktycznie, średniawy. Dzisiaj obczaję sobie drugi. Poznaliśmy już głównego antagonistę, zobaczymy, jak to dalej się rozwinie.steru pisze:Gdybyś czytał wcześniejsze posty to byś mój drogi wiedział, że pisałem o True Blood
- steru
- Qualità Juventino
Po drugim odcinku nie będziesz zawiedzony. Mnie brakuje tylko jednej postaci, no może dwóch. Po pierwsze : chciałbym zobaczyć Russela Edgingtona (wierzę że się pojawi) oraz Franklina (tego wampira co się w Tarze zabujał - scena jak pisał smsa utkwiła mi w pamięci do dziś
).
No i już nie mogę się doczekać 3 epizodu, ale ten chyba dopiero 11 lipca? Tak mi się jakoś obiło u uszy.
P.S. Starz anulowało Camelot i serial zakończył żywot po pierwszym sezonie. Trudno się mówi, czekam na Spartacusa.

No i już nie mogę się doczekać 3 epizodu, ale ten chyba dopiero 11 lipca? Tak mi się jakoś obiło u uszy.
P.S. Starz anulowało Camelot i serial zakończył żywot po pierwszym sezonie. Trudno się mówi, czekam na Spartacusa.