Seriale

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 07:47

Nevermind pisze:wieje nudą jeżeli chodzi o seriale. chciałem w końcu się podjąć obejrzenia six step under, ale... nie mogę przebrnąć przez pierwszy sezon.
ehhhh... macie jakieś pomysły?
Nie bluźnij. Six feet under a nie Six step under... :roll: Najlepszy serial HBO!
Nevermind pisze: A, ten no... ciezko go sciagnac? Ze starszymi serialami czesto tak bywa, ze najlepsze linki wygasają.

Wcale nie jest go ciężko ściągnąć. Wystarczy poszukać na warezach. Sam ściągałem w ubiegłym tygodniu wszystkie sezony. Poszło w jeden czy dwa wieczory.

Ja ostatnio na rozluźnienie oglądam Bones i całkiem nieźle mi się to ogląda :)

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 09:47

steru pisze:
Nevermind pisze: A, ten no... ciezko go sciagnac? Ze starszymi serialami czesto tak bywa, ze najlepsze linki wygasają.

Wcale nie jest go ciężko ściągnąć. Wystarczy poszukać na warezach. Sam ściągałem w ubiegłym tygodniu wszystkie sezony. Poszło w jeden czy dwa wieczory.

Ja ostatnio na rozluźnienie oglądam Bones i całkiem nieźle mi się to ogląda :)
Albo obejrzyj online. Jest kilka stron, gdzie większość popularnych seriali jest dostępna.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 18:11

Pierwszy, podwójny odcinek "Falling Skies" bez rewelacji. Aczkolwiek temat serialu dość ciekawy i niewątpliwie ma potencjał.

http://tvrage.com/shows/id-26205

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2011, 01:36

W zyciu nie obejrze ani jednego serialu online. Nie ta jakosc ;)

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2011, 08:22

Wczoraj obejrzałem premierę czwartego sezonu True Blood i przyznam szczerze, że był to trochę dziwny odcinek.

Dość długa przerwa między 3 a 4 sezonem spowodowała, że mimo previosly nie potrafiłem się odnaleźć. Fabuła poszła w kierunku którego nie zakładałem więc lekko mnie zaskoczyła. Było za mało wampirów. Za mało Billa i Erica. Brak Russela... No cóż, liczę że następne odcinki będą bardziej w klimacie starego True Blood ;)

P.S. Bones jest ekstra. Nie spodziewałem się, że mnie tak wciągnie. Wczoraj widziałem finał pierwszego sezonu :) Mega odcinek.

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2011, 10:43

K. pisze:W drugim sezonie "Game of Thrones" pojawi się Natalie Dormer, znana głównie z roli Anny Boleyn w seriali "The Tudors". Zagra młodszą siostrę Lorasa Tyrella, Margaery.
http://www.imdb.com/name/nm1754059/
Będą ją musieli na bogato odpicować, żeby pasowała do tej roli, bo urodą to raczej nie grzeszy :think:

Obrazek
em777

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2011, 13:58

Ja lubiłam oglądać Prison Break, to był świetny serial, poza tym lubię kultowy serial Świat wg Kiepskich :)

Chcesz wiedzieć czym jest reklama
to zobacz, Masz firmę i nie masz strony internetowej
tworzenie stron ?
mac_12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 00:33

niedlugo zaczne ogladac "six feet under" ,ale narazie ogladam ulubiony serial "Friends" .Genialne,polecam. ,

♞♘ⒹⒺⓁⓅⒾⒺⓇⓄ✰ ★

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 08:28

Mrówa pisze:
K. pisze:W drugim sezonie "Game of Thrones" pojawi się Natalie Dormer, znana głównie z roli Anny Boleyn w seriali "The Tudors". Zagra młodszą siostrę Lorasa Tyrella, Margaery.
Będą ją musieli na bogato odpicować, żeby pasowała do tej roli, bo urodą to raczej nie grzeszy :think:
Aż tak źle w Tudorach się nie prezentowała. Szczególnie w scenach łóżkowych :whistle:
mac_12 pisze:niedlugo zaczne ogladac "six feet under"
Masz u mnie plusa...
mac_12 pisze:ale narazie ogladam ulubiony serial "Friends" .Genialne,polecam. ,
... a tu drugiego :wink: Dwa genialne seriale.

Obejrzałem sobie drugi odcinek nowego sezonu True Blood. Jest już zdecydowanie lepiej. Wraca stary, dobry klimat :D

P.S. Oglądał ktoś Suits od stacji USA?

K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 08:44

steru pisze:
Mrówa pisze:
Kwestia gustu. Natomiast tu jest trochę inny problem. Ona ma grać młodszą, czternastoletnią siostrę Lorasa Tyrella.

Obrazek

Ewidentnie będzie trochę zmian w porównaniu do książki. Zwłaszcza, że Margaery Tyrell w II tomie nie jest postacią pierwszoplanową.
steru pisze:
mac_12 pisze:niedlugo zaczne ogladac "six feet under"
Masz u mnie plusa...
Ja też muszę sobie odświeżyć ten serial.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 12:08

No nie mogę tego przemilczeć. Jest pierwsza fotka z planu Dextera :D

Obrazek

Nie mogę się doczekać. Mógłby chociaż za jakiś czas pojawić się przeciek z pierwszym odcinkiem w necie ;)

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 19:00

Ogląda ktoś z Was czwarty sezon True Blood? Oglądałem wszystkie poprzednie, ale jakoś nie pali mi się do nowego i zastanawiam się, czy warto. ;)

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2011, 08:11

Gdybyś czytał wcześniejsze posty to byś mój drogi wiedział, że pisałem o True Blood ;)

Tak oglądam. Pierwszy odcinek mocno średni, drugi baaaardzo dobry. Takie moje zdanie. Bierz się i oglądaj :)

Ja lecę właśnie z Kompanią Braci. Oglądałem bardzo dawno i na dodatek tylko z 2-3 odcinki. Serial świetny, tego chyba nikomu nie muszę dodawać.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2011, 09:03

steru pisze:Gdybyś czytał wcześniejsze posty to byś mój drogi wiedział, że pisałem o True Blood ;)

Tak oglądam. Pierwszy odcinek mocno średni, drugi baaaardzo dobry. Takie moje zdanie. Bierz się i oglądaj :)

Ja lecę właśnie z Kompanią Braci. Oglądałem bardzo dawno i na dodatek tylko z 2-3 odcinki. Serial świetny, tego chyba nikomu nie muszę dodawać.
>.< Obejrzałem pierwszy i faktycznie, średniawy. Dzisiaj obczaję sobie drugi. Poznaliśmy już głównego antagonistę, zobaczymy, jak to dalej się rozwinie.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2011, 09:14

Po drugim odcinku nie będziesz zawiedzony. Mnie brakuje tylko jednej postaci, no może dwóch. Po pierwsze : chciałbym zobaczyć Russela Edgingtona (wierzę że się pojawi) oraz Franklina (tego wampira co się w Tarze zabujał - scena jak pisał smsa utkwiła mi w pamięci do dziś :)).

No i już nie mogę się doczekać 3 epizodu, ale ten chyba dopiero 11 lipca? Tak mi się jakoś obiło u uszy.

P.S. Starz anulowało Camelot i serial zakończył żywot po pierwszym sezonie. Trudno się mówi, czekam na Spartacusa.

ODPOWIEDZ