Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- naros
- Juventino
Wątpie może i robią ładne koszulki ale byśmy dostawali od nich zapewne mniej kasy niż od Nike.hara pisze:Może dobrym ruchem byłby powrót do Kappy ?:)
o tak... i tu się zgodzę. Koszulki z logiem Sony były najlepsze sam mam przyjemność posiadać taką koszulkę, nie mniej podobały mi się te z zeszłego sezonu.LukaS pisze:ale nic nie przebije dawnych z logo SONYto była klasa sama w sobie

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- maydayxxx
- Juventino
Juve zawsze bylo w pasiaki i to nie zaleznie czy bylo ich duzo czy malo zawsze to jest symbol JUVE
a wydaje mi sie ze to sa koszulki na 100 % poniewaz spotkalem juz takie zdjecia z kalendarza innych druzyn min BARCY
domowe moga byc a wyjazdowe sa super

Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2007, 18:17 przez maydayxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
- swiatek1910
- Juventino
Dopiero juto jest oficjalna prezentacja strojow wiec sa 2 mozliwosci. albo Nike szykuje jakis mega tajny i zarazem fajny projekt albo jest to tylko prezentacja wszystkich zawodnikow w jednakowych koszulkach. Osobiscie wolalbym cos nowego

- centek
- Juventino
średnio mi sie to wszystko widzi
domowa:
po cholere na srodku bialy pasek? nie pamietam takiego rozwiazania
czerwone wstawki - no comments... czemu nie zielone
wyjazdowe:
dużo lepsze niż domowe ale wyglądają identycznie jak stroje Boca Juniors z sezonu 06/07
nike sobie olewa Juve wedlug mnie...
wolalbym Adidas albo Pume ooo Pume!

domowa:
po cholere na srodku bialy pasek? nie pamietam takiego rozwiazania

czerwone wstawki - no comments... czemu nie zielone

wyjazdowe:
dużo lepsze niż domowe ale wyglądają identycznie jak stroje Boca Juniors z sezonu 06/07

- Swider10
- Juventino
yyy chyba zapomniałeś dać linków ...centek pisze:średnio mi sie to wszystko widzi![]()
domowa:
po cholere na srodku bialy pasek? nie pamietam takiego rozwiazania![]()
czerwone wstawki - no comments... czemu nie zielone![]()
wyjazdowe:
dużo lepsze niż domowe ale wyglądają identycznie jak stroje Boca Juniors z sezonu 06/07nike sobie olewa Juve wedlug mnie...

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Wojt
- Juventino
http://www.soccer10shop.com/images/boca ... 7home5.jpgcentek pisze:dużo lepsze niż domowe ale wyglądają identycznie jak stroje Boca Juniors z sezonu 06/07 kwasny nike sobie olewa Juve wedlug mnie...
Jak widać stroje Boca są nieco inne.
Co do tematu - stroje są naprawdę ładne - jedyne co mi się nie podoba to to, że białe pasy są grubsze niż czarne.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- DamKam
- Juventino
Jak zobaczyłem te stroje klikając na ten wcześniejszy link z gazzetta.it, to pierwsze wrażenie nie było za pozytywne. Ale jak tylko zobaczyłem to zdjęcie z kalendarze, to jakoś zupełnie inaczej zareagowałem
Może i te czerwone wstawki trochę tam nie pasują, ale ogólnie muszę przyznać, że nawet mi się podobają nasze nowe trykoty 

- bolec_juve
- Juventino
No stroje całkiem fajne ale zobaczymy co dzisiaj na prezentacji na zaoferują
A właśnie nie wie może nikt o której jest prezentacja, bo raczej napewno na kanale Sky TG active sport będzie pokazana 

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Skąd ty masz takie info ze dzisiaj jest prezentacjamaydayxxx pisze:Juve zawsze bylo w pasiaki i to nie zaleznie czy bylo ich duzo czy malo zawsze to jest symbol JUVEa wydaje mi sie ze to sa koszulki na 100 % poniewaz spotkalem juz takie zdjecia z kalendarza innych druzyn min BARCY

Ale te stroje na kalendarzu są fajne ;]

- Alfa i Omega
- Juventino
Ma być podczas meczu z Biellese.DeViLl0o pisze:Skąd ty masz takie info ze dzisiaj jest prezentacjamaydayxxx pisze:Juve zawsze bylo w pasiaki i to nie zaleznie czy bylo ich duzo czy malo zawsze to jest symbol JUVEa wydaje mi sie ze to sa koszulki na 100 % poniewaz spotkalem juz takie zdjecia z kalendarza innych druzyn min BARCY
domowe moga byc a wyjazdowe sa super?
- bolec_juve
- Juventino

DeViLl0o pisze:Skąd ty masz takie info ze dzisiaj jest prezentacjamaydayxxx pisze:Juve zawsze bylo w pasiaki i to nie zaleznie czy bylo ich duzo czy malo zawsze to jest symbol JUVEa wydaje mi sie ze to sa koszulki na 100 % poniewaz spotkalem juz takie zdjecia z kalendarza innych druzyn min BARCY
domowe moga byc a wyjazdowe sa super?
A zkąd ty żeś sie urwał że nie masz takiego info

Tu sei la squadra del cuore