CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- CuoreSportivo
- Juventino
Ja będę. Nie przewiduję już nic :rotfl: .....aczkolwiek, może lepiej nie.........
- MarcinB
- Juventino
Także Mrówa zajmuje się "selekcją" i nie byle kto może siedzieć obok niego 8)Mrówa pisze:My mamy rezerwację na 5-6 osób w Zebrano. Jeśli ktoś nie zrobi dodatkowej to przy sobocie raczej miejsc wolnych nie zastanie. Więc radziłbym dziś iśc/przedzwonić. Oczywiście jeśli Joshua i Nedved to przeczytają zapraszamy do stolika
- Mrówa
- Juventino
Kto jest zasłużony to ja dobrze wiem, więc bajzlu nie będzieMarcinB pisze:Także Mrówa zajmuje się "selekcją" i nie byle kto może siedzieć obok niego 8)Mrówa pisze:My mamy rezerwację na 5-6 osób w Zebrano. Jeśli ktoś nie zrobi dodatkowej to przy sobocie raczej miejsc wolnych nie zastanie. Więc radziłbym dziś iśc/przedzwonić. Oczywiście jeśli Joshua i Nedved to przeczytają zapraszamy do stolika

- Marianb
- Juventino
Liczba chętnych
1. Mrówa
2. Cuore
3. MarcinB
4. Gumiś
5. Ja
6-11. AdeBayor1808 wraz ze swoimi ludźmi
...
Ktoś chetny
PS. Ludzie którzy zamawiali szaliki na mój adres mogą się ze mną skonsultować na priv ponieważ już dostałem
1. Mrówa

2. Cuore

3. MarcinB

4. Gumiś

5. Ja

6-11. AdeBayor1808 wraz ze swoimi ludźmi

...
Ktoś chetny

PS. Ludzie którzy zamawiali szaliki na mój adres mogą się ze mną skonsultować na priv ponieważ już dostałem

- Micassa
- Juventino
mnie raczej nie bedzie niestety, ale zycze zwyciestwaMarcinB pisze:Właśnie Cuore, wisisz złoty napój :rotfl: już więcej nie graj w Fifę na "światowej klasie" bo przez Ciebie przegrywamy. Panowie z 2 stolika do Micasa i Jacop

- Nedved11rulez
- Juventino
Czuje Sie zaszczycony ;p i myślę ze z miejscem problemu nie bedzie ponieważ mało która fanka emo lubi patrzeć na rozentuzjazmowanych Kibiców Juve Po strzelonej Bramce ;] Ja Wpadnę Z DiGim i moim kumplem neutralnie podchodzącym do Piłki nożnej ;ppMrówa pisze:Kto jest zasłużony to ja dobrze wiem, więc bajzlu nie będzieMarcinB pisze:Także Mrówa zajmuje się "selekcją" i nie byle kto może siedzieć obok niego 8)Mrówa pisze:My mamy rezerwację na 5-6 osób w Zebrano. Jeśli ktoś nie zrobi dodatkowej to przy sobocie raczej miejsc wolnych nie zastanie. Więc radziłbym dziś iśc/przedzwonić. Oczywiście jeśli Joshua i Nedved to przeczytają zapraszamy do stolika

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...